Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Na kogo się tak Ozzy oblizuje na krokodylka czy Tuffcia?:evil_lol:

nie zgadłaś ;), na ciocię Alę ...:p znowu miałam nogi umyte :evil_lol:

Posted

Byłyśmy z Alicją i Ozzym na wieczornym spacerku.:multi:Napstrykałyśmy sporo fotek :multi:, ale szybko ich nie pokażemy, bo Alicja będzie miała przymusowy odwyk, prawdopodobnie wysiadł wentylator w kompie :diabloti:

dziwny ten dzień , najpierw ja zchrzaniłam coś w swoim , Alicja bała się mnie dopuszczać do swojego a i tak jej wysiadł :cool3: złośliwość rzeczy martwych:diabloti:

miejmy jednak nadzieję ,że się naprawił i Alicja zajrzy do nas ;)

Posted

[quote name='Maga100']Oj Alu, dogomania stanie bez ciebie, w ogóle nie będzie przyrostu stron :shake: :placz:
ooo przynajmniej 1 dzien bez obaw ze jak wejde do Ozzulkowej galeryjki to zlec i mi pol dnia na nadrobienie zaleglosci :evil_lol:
biedna Ala :shake: Alu wracaj :razz:

Posted

no to całe Alicje :evil_lol: :evil_lol: jedna zwaliła mozille a druga wentylator :shake: :shake:

no i co ja będe czytać :placz: :placz:

Ala wracaj szybko :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

Alka napisał(a):
Alicja będzie miała przymusowy odwyk, prawdopodobnie wysiadł wentylator w kompie :diabloti:

Jak to :-o niemozliwe :shake: Alicji nie bedzie???!!! :wallbash: i Ozulka :placz: ?! A ile moze trwac taki odwyk ?

Posted

Witajcie dziewczyny :p
To Ja:p Alicjarydzewska :p......[SIZE=2]piszę z kompa u Alki Tuffikowej;)Mati ma dobre serce i nas puścił do kompa :razz:
Ala wstawi napewno jakieś fotki , bo po długich kombinacjach udało nam się zrzucić fotki ...przez Photo Shopa .....jakoś dziwnie ale ważne że wogóle zeszły:p
Ozzulek prawie zdrowy tylko strasznie mu dokucza upał .
Mam nadzieję,że komp zostanie uzdrowiony .....aha w sobotę wraca Kuba :p