Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pto kocianka , taka przymilna dziewuszka ;)a oki fakt , piękne .Jeszcze jest Tygrys , Baryła i inne ja nawet nie wiem ile musiałabym kiedyś policzyć jak do jadłodajni przychodzą to ich jest więcej :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :multi: jaki kocurek :multi: Siostroi Bliźniaczko ratuj moja psychę pan od remontu powiedział że jeszcze MIESIĄC !!! ja juz nie mogę :placz: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 dbsst napisał(a)::multi: jaki kocurek :multi: Siostroi Bliźniaczko ratuj moja psychę pan od remontu powiedział że jeszcze MIESIĄC !!! ja juz nie mogę :placz::-(mnie to siostrzyczko dopiero czeka :placz:okna / pokój i kuchnia i podłoga w Kuby pokoju :angryy:/ Przyjeżdzaj do mnie popłaczemy razem:razz: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):to ich jest więcej :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol::razz:tak bo to są bezpańskie podbalkonówki , u mamy pod balkonem mają stołówkę i noclegownię ;) Quote
dbsst Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::-(mnie to siostrzyczko dopiero czeka :placz:okna / pokój i kuchnia i podłoga w Kuby pokoju :angryy:/ Przyjeżdzaj do mnie popłaczemy razem:razz: dobLa będziemy ryczeć i ryczeć ;) wnerwiają mnie te wyskakujace reklamy na dgm :angryy: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 dbsst napisał(a):dobLa będziemy ryczeć i ryczeć ;) wnerwiają mnie te wyskakujace reklamy na dgm :angryy:a jak se porycymy to nam ulży , no nie :razz: ja wogóle zadnych reklam nie lubie :angryy: Kurcze musze wziąć aparata na spacer bo mi się foty skończyły :cool3: Quote
dbsst Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a jak se porycymy to nam ulży , no nie :razz: ja wogóle zadnych reklam nie lubie :angryy: Kurcze musze wziąć aparata na spacer bo mi się foty skończyły :cool3: no to na co czekasz Canonierko łap aparat zapros Ozyymozzy i w nogi na spacerek robić pstyk ;) Quote
Alka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Nie ma Ali, pewnie polazła na spacerek a ja korzystam z kompa,:multi: Mati gra w kosza , a TZ poszedł z Tuffciem na spacerek ... Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Jeste zjedzona przez robale spacerowe :placz: Foty mam byle jakie bo się odganiałam od robactwa :angryy: A net mi chodzi jakby chciał a nie mógł :mad: Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 a u nas pada descyk i robale siem schowały :p :p :p czekam na foty :mad: :mad: :mad: Quote
beria Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):a u nas pada descyk i robale siem schowały :p :p :p Ja też chcę deszcz :placz: Chociaż w nocy :cool3: Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 beria napisał(a):Ja też chcę deszcz :placz: Chociaż w nocy :cool3: to sobie przyjedz i weż :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja chytra nie jestem podziel się z Tobą :cool3: :cool3: Pada nadal jest cudownie :loveu: :loveu: Quote
mar....ka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Podziel się tym deszczem, nie bądz skąpa:mad: Quote
Alka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 właśnie, gdzie foty ? wpadłam na chwilkę oglądnąć Ozzulka , a tu nie ma zdjęć :shake: Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 beria napisał(a):Już jadę :evil_lol: Z cysterną :evil_lol: wez dwie bo zaras będą nas tu od skompiradeł ...... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Alka napisał(a):właśnie, gdzie foty ? wpadłam na chwilkę oglądnąć Ozzulka , a tu nie ma zdjęć :shake::mad:przecie pytałam na gadulcu jak ci chodzi net , bo mój slimaczył łajdak i nic się nie ładowało Foty są generalnie do bani ale tutaj idzie o ilość jak się wypowiedziała Vectra :p, jakość macie w innych galeriach;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 a u nas ani kropla deszczu nie spadła :placz::placz::placz: Gosia przybierz 1 cysterne dla mnie ;) Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 o i wkońcu się doczekałam fotek blondaska :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):o i wkońcu się doczekałam fotek blondaska :loveu: :loveu: :loveu::pjeszcze mam :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ja stanowczo prostestuję przeciwko gadatliwości założycielki tej galerii :mad: Ja jestem kobieta pracująca i nie mam czasu :mad: :eviltong: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a):ja stanowczo prostestuję przeciwko gadatliwości założycielki tej galerii :mad: Ja jestem kobieta pracująca i nie mam czasu :mad: :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to oglądaj foty :ptu jest na ilość nie na jakosć :evil_lol:a jak chcesz to moge ci poczytać co jest napisane ;) Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alu ;) Dlaczego pan R. tutaj się nie uśmiecha ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wybacz... Quote
Recommended Posts