Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Alu ;) Dlaczego pan R. tutaj się nie uśmiecha ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wybacz...:mad::mad::mad:Pysia bo mu powiem :eviltong: Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Jak się nie uśmiecha jak ja widze że się uśmiecha ino nieśmiało :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):Jak się nie uśmiecha jak ja widze że się uśmiecha ino nieśmiało :evil_lol: :evil_lol::pbo on skromny chłopak jest ;) Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad::mad::mad:Pysia bo mu powiem :eviltong: Nie powiesz bo sama siebie wkopiesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Nie powiesz bo sama siebie wkopiesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;)no dobra , ale ty też cicho sza :razz: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)no dobra , ale ty też cicho sza :razz: Nie wiem....Zastanowię się :eviltong: Quote
beria Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): a u nas ani kropla deszczu nie spadła :placz::placz::placz: Gosia przybierz 1 cysterne dla mnie ;) Jaki zadowolony Ozzulec :loveu: Mnie nie dość, że generalnie zdjęcia wychodzą marne, to jak zaczyna robić się ciemno, wychodzą mi targiczne :evil_lol: A co do cysterny, no problem, pojedzie konwój :razz: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Hahaha węszę jakis spisek :lol: Alu - Ozzulek na zdjeciach wychodzi wspaniale - jest taki.. pocieszny :loveu:... mam nadzieję zobaczyć go kiedyż life.. ciekawa jestem czy na zywo wygląda równie sympatycznie i byczkowato :lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 beria napisał(a):Jaki zadowolony Ozzulec :loveu: Mnie nie dość, że generalnie zdjęcia wychodzą marne, to jak zaczyna robić się ciemno, wychodzą mi targiczne :evil_lol: A co do cysterny, no problem, pojedzie konwój :razz:Ja mam lenia aparatowego ...ne chce mi się kombinować :shake:i teraz wychodzą beznadziejne A na deszczówkę czekam ;) Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to oglądaj foty :p nie mogę, bo co chwila się śmiejecie i ja muszę wiedzieć z czego :cool1: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Nie wiem....Zastanowię się :eviltong::cool3::placz::placz::placz: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3::placz::placz::placz: Rycz mała rycz ;) Płacz maleńka płacz - masz to u mnie od dziś :evil_lol: Ale mam fajnie ;) :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Rycz mała rycz ;) Płacz maleńka płacz - masz to u mnie od dziś :evil_lol: uwielbiam tą piosenkę!!!! :p Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Rycz mała rycz ;) Płacz maleńka płacz - masz to u mnie od dziś :evil_lol: Ale mam fajnie ;) :multi: :multi: :multi::shake:no to nie przyjadę na Wichurkę z Ozzulkiem :cool3: Quote
e.v.a Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 nie ma to jak wyjsc na 5h z domu i wejsc do galerii Ali :razz: GADUŁY wstretne:evil_lol: ale przynajmniej foty sa :D:D Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 evaxon napisał(a):nie ma to jak wyjsc na 5h z domu i wejsc do galerii Ali :razz: GADUŁY wstretne:evil_lol: ale przynajmniej foty sa :D:Dmaruda ...:obrazic:cza było nie wychodzić :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):maruda ...:obrazic:cza było nie wychodzić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: marudzic nauczylam sie od najlepszych marud na swiecie ( dogomaniaczek :evil_lol: ) a co do wychodzenia to :evil_lol: czasmi trzeba sie rozerwac i usiasc na ławce w parku :lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: marudzic nauczylam sie od najlepszych marud na swiecie ( dogomaniaczek :evil_lol: ) a co do wychodzenia to :evil_lol: czasmi trzeba sie rozerwac i usiasc na ławce w parku :lol::cool3:ja byłam w lesie i mnie robale zjadły :angryy: Quote
e.v.a Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:ja byłam w lesie i mnie robale zjadły :angryy: a ja mam to szczescie ze jak wychodze gdzies z "kolega" to on jest zawsze zjadany przez robale :evil_lol: a na mnie nawet komar nie siada:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:ja byłam w lesie i mnie robale zjadły :angryy: Ale tym razem nie Weszki? :evil_lol: Alu nie strasz że nie przyjedziesz bo zadzwonie do Ciebie i pogadam z panem R. :eviltong: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Ale tym razem nie Weszki? :evil_lol: Alu nie strasz że nie przyjedziesz bo zadzwonie do Ciebie i pogadam z panem R. :eviltong::pnie masz numera. Przyjade przyjade .....tylko nie wiem gdzie mam przyjechać :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pnie masz numera. Przyjade przyjade .....tylko nie wiem gdzie mam przyjechać :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam numera :evil_lol: Dałaś mi kiedyś :multi: :multi: :multi: Teraz mam dać namiary? Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 evaxon napisał(a):a ja mam to szczescie ze jak wychodze gdzies z "kolega" to on jest zawsze zjadany przez robale :evil_lol: a na mnie nawet komar nie siada:evil_lol: idealkny partner na lata :evil_lol: :evil_lol: już ma plusa otpiera ataki małych wamirów :diabloti: "Tu mnie nikt nie znajdzie - blond piesek w blond trawie ;) " Quote
Alka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:przecie pytałam na gadulcu jak ci chodzi net , bo mój slimaczył łajdak i nic się nie ładowało wiadomośc na gg przed chwilka odczytałam :evil_lol:, mam odpowiedzieć ?:evil_lol: Ala, przecież ja nie zawsze swoje gg mam na wierzchu, prym wiedzie gg Matiego:cool3: ale ważne ,że są fotki:multi: Quote
Recommended Posts