e.v.a Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): no ładnie Ozzy nam doopke wypina:razz: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 evaxon napisał(a):no ładnie Ozzy nam doopke wypina:razz::mad:mięsionka eksponuje:eviltong: Quote
Nugatowa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Mamaaaaaaa pić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:moje wampirio "Mów mi DRAKO!":diabloti: Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Nugatowa napisał(a): Mamaaaaaaa pić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 an3czka napisał(a):"Mów mi DRAKO!":diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: fota jest wprawdzie nieudana ale mina super i musiałam ją wstawić :oops: Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: fota jest wprawdzie nieudana ale mina super i musiałam ją wstawić :oops: Jakość nie ma znaczenia. Ważne, że mina boska :-D Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Jakość podziwiam w innych galeriach ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u Ciebie najbardziej cenie ILOŚĆ :multi: :multi: i tak trzymaj ;) Quote
e.v.a Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:mięsionka eksponuje:eviltong: aa no chyba ze tsk :eviltong: Quote
beria Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): makro na Ozzulku:p Ciekawe jak ustawiłaś na tym tle modela :grins: Pełna aktywacja konta na molosach dzisiaj nareszcie została dokonana :sweetCyb: :B-fly: :sweetCyb: Udało mi się zagłosować :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
sota36 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:to poproszę Gutka on mnie obroni :razz: - Gutka?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
sota36 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :loveu:moje wampirio - Alus idz z nim do zebologa, co???? Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 sota36 napisał(a):- Alus idz z nim do zebologa, co????:pa czo dają mu aparata na zębole:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jola Gutuś zamordujde ciocie Agge skokiem na plecki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jak majtnie ogonem to sie Agga już nie podniesie :mad: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 beria napisał(a):Ciekawe jak ustawiłaś na tym tle modela :grins: Pełna aktywacja konta na molosach dzisiaj nareszcie została dokonana :sweetCyb: :B-fly: :sweetCyb: Udało mi się zagłosować :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::pmodel sam wskoczył na leżace tło:razz: :multi::multi::multi:fajniście,że udało ci się zalogować Quote
sota36 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pa czo dają mu aparata na zębole:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jola Gutuś zamordujde ciocie Agge skokiem na plecki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jak majtnie ogonem to sie Agga już nie podniesie :mad: - stad pytalm, czy to aby chodzi o mojego Gutka - Plecaczka? A jednak tak! No, no - skok na plecki ciotki Agusi, a jak sie "cholera" jeszcze podniesie - to zalize na smierc! Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 sota36 napisał(a):- stad pytalm, czy to aby chodzi o mojego Gutka - Plecaczka? A jednak tak! No, no - skok na plecki ciotki Agusi, a jak sie "cholera" jeszcze podniesie - to zalize na smierc!:multi::multi::multi:o tak , zalize zaliże :pa ciotka ani dychnie :eviltong: Quote
sota36 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Oj juz mi jest jej zal....... bidulinka. Na klepsydrze bedzie pisalo "Zginela smiercia tragiczna zalizana na smierc przez Mordulca i Plecaczka" Czyzby taki koniec byl Jej godzien???? Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 sota36 napisał(a):Oj juz mi jest jej zal....... bidulinka. Na klepsydrze bedzie pisalo "Zginela smiercia tragiczna zalizana na smierc przez Mordulca i Plecaczka" Czyzby taki koniec byl Jej godzien????:loveu:piękny tekst ...........aż się romarzyłam :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Podbalkonówki mojej mamy i koleżanki Ozzulca :p kociaków jest więcej ale przyszły pokazac się tylko 2 dziewczynki :p a to kwiatuszek u mojej mamy Quote
sota36 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:piękny tekst ...........aż się romarzyłam :evil_lol: - jak Agga to przeczyta, to nam da popalic! Oj bidne my bedziemy, bidne!!!!:mad::mad::mad: Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 wow ale ten kot ma zajedwabiste oki :crazyeye: :crazyeye: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Vectra napisał(a):wow ale ten kot ma zajedwabiste oki :crazyeye: :crazyeye: :pto kocianka , taka przymilna dziewuszka ;)a oki fakt , piękne .Jeszcze jest Tygrys , Baryła i inne ja nawet nie wiem ile musiałabym kiedyś policzyć jak do jadłodajni przychodzą Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 sota36 napisał(a):- jak Agga to przeczyta, to nam da popalic! Oj bidne my bedziemy, bidne!!!!:mad::mad::mad::razz:no chyba nam Agga nic nie zrobi ...no nie ...w końcu jeszcze mamy władze za sobą ;) Quote
Recommended Posts