Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
a które bo te co już som to widziała ja :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

ehhh no poczytałam troche bo jakoś tak humora mam marnego i se poprawiam :p :cool3:
no przecież dzisiaj chyba 11 fot wstawiłam:razz: ....to co mało :shake:
Kurcze humor ci z upału wyparował :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
no przecież dzisiaj chyba 11 fot wstawiłam:razz: ....to co mało :shake:
Kurcze humor ci z upału wyparował :razz:

moja droga Alu fotki to ja już widziałam o godzinie 11:08 :p :p :p i napisałam swój podziw dla nich :diabloti: :diabloti:
a po ostatniej mojej wizycie u Was natrajkotane dwie strony :razz: :razz:

mózg mi wyparował to fakt ,ale pamieć mam niezłą :evil_lol: :evil_lol:
humor mam troche lepszy - dogomania czyni cuda z piwem w parze :eviltong:

Posted

Marudy :shake:dzisiaj wstawiałam dużo u Tuffika , myślicie,że to łatwo tak obrobić 2 galerie:razz:i jeszcze TZ w domu :evil_lol:

Alu - Ty lepiej TZ-a nie obrabiaj;) :evil_lol:

Posted

Witaj Alu :loveu:
Myślałam o Twoim TZ-cie i wymyśliłam ;) Idź wypożycz mu dużo strzelanych filmów i posadź przed telewizorem :) Spokój murowany :evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Ala fotów tutaj jakoś mało :D

Bo to galeria gadaczy :evil_lol: Przychodzimy sobie tutaj na ploty a raz na jakiś czas dla przyzwoitości Ala nam rzuca jakąś fote Ozulca abyśmy nie marudziły :evil_lol:

Posted

Dzien dobry Alu :)

Ostatnio malo u Was pisze, bo jak tu wchodze i zaczynam czytac to mija godzina i nie mam juz czasu zeby cokolwiek napisac :lol:
To prawdziwe kobieca galeria (bez obrazy Ozzulku ;)) - taka gadatliwa :evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Dzien dobry Alu :)

Ostatnio malo u Was pisze, bo jak tu wchodze i zaczynam czytac to mija godzina i nie mam juz czasu zeby cokolwiek napisac :lol:
To prawdziwe kobieca galeria (bez obrazy Ozzulku ;)) - taka gadatliwa :evil_lol:

No widzisz Alu ;) Czas zmienić tytuł na : " Gadatliwa galeria a czasem jakieś fotki Ozulca" :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No widzisz Alu ;) Czas zmienić tytuł na : " Gadatliwa galeria a czasem jakieś fotki Ozulca" :evil_lol:

dobry tytuł :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

:placz::placz::placz:nikt nas nie koffa i nie docenia jak się poświęcamy :placz::placz::placz:żebyście sie miały gdzie wygadać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zaraz poszukam jakiś staroci:p

Posted

:placz::placz::placz:nikt nas nie koffa i nie docenia jak się poświęcamy :placz::placz::placz:żebyście sie miały gdzie wygadać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale doceniamy i koffamy :cool3:
i na Ozzulkowe zdiecia czekamy :cool3:
he he he:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
ale doceniamy i koffamy :cool3:
i na Ozzulkowe zdiecia czekamy :cool3:
he he he:evil_lol:

dokładnie :loveu::loveu::loveu:

Posted

toffamy , doceniamy :eviltong: :eviltong: i czekamy na fotki :loveu:

Posted

No i teraz Ala wykorzystała okazje do zmuszenia nas do wyznawania miłości :evil_lol:
No dobra ;) Koffamy sztrasznie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

i żeby mi tu potem nie było że marudze :evil_lol: :evil_lol:
[SIZE="6"]jestem , fotki widze i podziwiam :loveu:

a jak potem wróce w nocy to i tak będzie ze 300 nowych postów :evil_lol: :evil_lol: