sota36 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ale zauwazcie - Ozzy plywa na smyczy. Czemu??? Zeby mu Ali tz nie uciekl! Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 oooo i Ozyy dziś popływał :multi: CUDNEI!!!! Quote
Alka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 wow, jak pięknie Ozzulek sobie pływał :loveu:, odważny pływak :loveu: wiatrzycho było spore to fala niezła ;-) Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 :evil_lol:a ja byłam tak zszokowana ze mi pies pływa ,że nawet widoczków nie pocykałam a żaglóweczki śmigały az miło i smiałkowie na deskach z żagielkiem, ale następnym razem się poprawię :p Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:a ja byłam tak zszokowana ze mi pies pływa ,że nawet widoczków nie pocykałam a żaglóweczki śmigały az miło i smiałkowie na deskach z żagielkiem, ale następnym razem się poprawię :p Słuchaj!! To Ty serio zdziwiona byłaś ?:crazyeye: Ja tylko jednego psa znam co tonie jak Titanic w wodzie - szkota :) Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a):Słuchaj!! To Ty serio zdziwiona byłaś ?:crazyeye: Ja tylko jednego psa znam co tonie jak Titanic w wodzie - szkota :):shake:Harley nie potrafił pływać i Honda też nie / oba boksie/więc nie wierzyłam ,że Ozzy się kapnie jak nogami przebierać :razz: Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alu a woda ciepła była???? bo tam to nawet zimą nie zamarza :razz: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 malawaszka napisał(a):Alu a woda ciepła była???? bo tam to nawet zimą nie zamarza :razz:woda cieplutka i naprawdę czysta .Zresztą nam się od kilku lat systematycznie poprawia jakość wód w okolicy, ale profilaktycznie Ozzulek został i tak zlany kranówką z butelek które były w aucie:evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):pływam wyciągnęli z wody :placz: Ale z Ozzulca pływak :multi: Bry Wieczór Alu :multi: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:Harley nie potrafił pływać i Honda też nie / oba boksie/więc nie wierzyłam ,że Ozzy się kapnie jak nogami przebierać :razz: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A ja dzisiaj boksia widziałam jak śmigał w wodzie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):woda cieplutka i naprawdę czysta .Zresztą nam się od kilku lat systematycznie poprawia jakość wód w okolicy, ale profilaktycznie Ozzulek został i tak zlany kranówką z butelek które były w aucie:evil_lol: no noo bo ona tam dość czysta jest tylko ciepła od elektrowni :razz: Quote
daga10011 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicja-piekne fotki:loveu: .Moje brzdace tez plywaly ostatnio,ale moje tylko wieczorem moga,bo wszedzie pelno ludzi w dzien,a moje chca bardzo tych ludzi ratowac:lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 daga10011 napisał(a):Alicja-piekne fotki:loveu: .Moje brzdace tez plywaly ostatnio,ale moje tylko wieczorem moga,bo wszedzie pelno ludzi w dzien,a moje chca bardzo tych ludzi ratowac:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy też ma takie zapędy :evil_lol:Kubę z górskiej rzeki chciał wyciągać , a dziś TZta ale jak załapał pływanko to mu głupotki przeszły ;) Quote
beria Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy też ma takie zapędy :evil_lol:Kubę z górskiej rzeki chciał wyciągać , a dziś TZta ale jak załapał pływanko to mu głupotki przeszły ;) Bo zajęty był pływaniem, a nie ratowaniem :lol: Quote
bos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to fuj to w kierunku tego piwa czy inności sexualnych :cool3:;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.....jedno i drugie :evil_lol: To jak najbardziej........ :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 malawaszka napisał(a):no noo bo ona tam dość czysta jest tylko ciepła od elektrowni :razz: ale macie fajnie :evil_lol: elektropciepłowania wam funduje basen pod chmurka :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 PIKA napisał(a):ale macie fajnie :evil_lol: elektropciepłowania wam funduje basen pod chmurka :evil_lol::pto Elektrownia RYBNIK Ale dzięki temu łabądki i kaczuchy sa cała zimę ;)czyli władze mamy pod bokiem:evil_lol: Quote
Agga Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 ALu ja zapraszam na sesje do Opola. Mam karte 1 G wiec jest co trzaskać. A poki pamietam Sota chce spotkanko nas trzech u siebie co ty na to? Quote
e.v.a Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): hehe widze ze w razie czego linka holownicza jest :evil_lol: Quote
daga10011 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy też ma takie zapędy :evil_lol:Kubę z górskiej rzeki chciał wyciągać , a dziś TZta ale jak załapał pływanko to mu głupotki przeszły ;) Ale Ty masz tylko jednego i to jest wybaczalne ratowanie:lol: .Fajnie,ze Ozzulec lubi plywac-dobre na stawy:loveu: +piekne foty:loveu: :lol: Quote
sota36 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 A karte plywac ma???? No wlasnie! Ala - zapraszamy!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts