Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol:a ja byłam tak zszokowana ze mi pies pływa ,że nawet widoczków nie pocykałam a żaglóweczki śmigały az miło i smiałkowie na deskach z żagielkiem, ale następnym razem się poprawię :p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol:a ja byłam tak zszokowana ze mi pies pływa ,że nawet widoczków nie pocykałam a żaglóweczki śmigały az miło i smiałkowie na deskach z żagielkiem, ale następnym razem się poprawię :p

Słuchaj!! To Ty serio zdziwiona byłaś ?:crazyeye: Ja tylko jednego psa znam co tonie jak Titanic w wodzie - szkota :)

Posted

Pysia napisał(a):
Słuchaj!! To Ty serio zdziwiona byłaś ?:crazyeye: Ja tylko jednego psa znam co tonie jak Titanic w wodzie - szkota :)
:shake:Harley nie potrafił pływać i Honda też nie / oba boksie/więc nie wierzyłam ,że Ozzy się kapnie jak nogami przebierać :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
Alu a woda ciepła była???? bo tam to nawet zimą nie zamarza :razz:
woda cieplutka i naprawdę czysta .Zresztą nam się od kilku lat systematycznie poprawia jakość wód w okolicy, ale profilaktycznie Ozzulek został i tak zlany kranówką z butelek które były w aucie:evil_lol:

Posted

:shake:Harley nie potrafił pływać i Honda też nie / oba boksie/więc nie wierzyłam ,że Ozzy się kapnie jak nogami przebierać :razz:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A ja dzisiaj boksia widziałam jak śmigał w wodzie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

woda cieplutka i naprawdę czysta .Zresztą nam się od kilku lat systematycznie poprawia jakość wód w okolicy, ale profilaktycznie Ozzulek został i tak zlany kranówką z butelek które były w aucie:evil_lol:

no noo bo ona tam dość czysta jest tylko ciepła od elektrowni :razz:

Posted

Alicja-piekne fotki:loveu: .Moje brzdace tez plywaly ostatnio,ale moje tylko wieczorem moga,bo wszedzie pelno ludzi w dzien,a moje chca bardzo tych ludzi ratowac:lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
Alicja-piekne fotki:loveu: .Moje brzdace tez plywaly ostatnio,ale moje tylko wieczorem moga,bo wszedzie pelno ludzi w dzien,a moje chca bardzo tych ludzi ratowac:lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy też ma takie zapędy :evil_lol:Kubę z górskiej rzeki chciał wyciągać , a dziś TZta ale jak załapał pływanko to mu głupotki przeszły ;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy też ma takie zapędy :evil_lol:Kubę z górskiej rzeki chciał wyciągać , a dziś TZta ale jak załapał pływanko to mu głupotki przeszły ;)

Bo zajęty był pływaniem, a nie ratowaniem :lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to fuj to w kierunku tego piwa czy inności sexualnych :cool3:;)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.....jedno i drugie :evil_lol:

To jak najbardziej........

:evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
no noo bo ona tam dość czysta jest tylko ciepła od elektrowni :razz:

ale macie fajnie :evil_lol: elektropciepłowania wam funduje basen pod chmurka :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
ale macie fajnie :evil_lol: elektropciepłowania wam funduje basen pod chmurka :evil_lol:
:pto Elektrownia RYBNIK
Ale dzięki temu łabądki i kaczuchy sa cała zimę ;)czyli władze mamy pod bokiem:evil_lol:

Posted

ALu ja zapraszam na sesje do Opola. Mam karte 1 G wiec jest co trzaskać. A poki pamietam Sota chce spotkanko nas trzech u siebie co ty na to?

Posted

Ale Ty masz tylko jednego i to jest wybaczalne ratowanie:lol: .Fajnie,ze Ozzulec lubi plywac-dobre na stawy:loveu: +piekne foty:loveu: :lol: