tygra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:jakie fale :ppan mnie uczy jak się pływa :multi:sam pływam ale on dzielny, a te fale:razz: Quote
Vectra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 hahahahahahahahaha ,ale minka skupiona :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 pływam wyciągnęli z wody :placz: z wyciągnięciem z wody była tragedia bo zaraz lazł z powrotem wiec wpakowalismy do auta i do wyschnięcia wywieźlismy na bezludzie:p Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam ,ze moje cielątko nie potrafi pływać Quote
Mi. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 ale mieliście fajnie :) Ja się w te wakacje z domku nie ruszam:p. O dziwo bo zawsze mam całe zawalone:lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 *luthien* napisał(a): ale mieliście fajnie :) Ja się w te wakacje z domku nie ruszam:p. O dziwo bo zawsze mam całe zawalone:lol:no my daleko ruszać sie nie musieliśmy to jakieś 20 minut samochodem;) Quote
bos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):siedzę przy biureczku , moja droga :pa piwko piłam pedalskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .....jakie to jest pedalskie.......:shake: :lol::evil_lol::shock::confused::niewiem: :hmmmm: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 bos napisał(a):.....jakie to jest pedalskie.......:shake: :lol::evil_lol::shock::confused::niewiem: :hmmmm::evil_lol:no typu Reeds , Freeq, Ginger :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 brawo dla Ozziego, że odkrył umiejętność pływania :klacz: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Maga100 napisał(a):brawo dla Ozziego, że odkrył umiejętność pływania :klacz::razz:oby jej nie wykorzystywał w nieodpowiednich momentach i miejscach ;) Quote
aga1215 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Maga100 napisał(a):brawo dla Ozziego, że odkrył umiejętność pływania :klacz: i dla Pańciów, że odkryli, jakiego mają zdolnego psa :klacz: Quote
bos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 bos napisał(a):.....jakie to jest pedalskie... Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:no typu Reeds , Freeq, Ginger :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ooooo.:crazyeye: ...................... fuj, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 bos napisał(a):Ooooo.:crazyeye: ...................... fuj, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to fuj to w kierunku tego piwa czy inności sexualnych :cool3:;) Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 aga1215 napisał(a):i dla Pańciów, że odkryli, jakiego mają zdolnego psa :klacz::razz:oj zdolny , zdolny ...byłabym w odzieży wierzchniej w wodzie z nim wylądowała jak koniecznie chciała zpowrotem :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to fuj to w kierunku tego piwa czy inności sexualnych :cool3:;) ja piwo to piwo to jeszcze przełkne zwłaszcza cynamonowe ;) ;) :evil_lol: Quote
sota36 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - Ozzulec plywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ja dzisiaj też TZta wyciągnęłam nad zalew :) Co trochę marudził że musi chodzić ale dzielnie szedł :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Vectra napisał(a):ja piwo to piwo to jeszcze przełkne zwłaszcza cynamonowe ;) ;) :evil_lol::pcynamonowe jest OK , a ja dziś miałam malinowe , bo nie było Gingera a TZ nie dał swojego Tyskiego :razz: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 sota36 napisał(a):Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - Ozzulec plywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:i cieszkamy z tego powodu ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Cześć Aluś :multi: Przyszłam się przywitać, bo aż mi tak głupio, że nic nie piszę :oops: ale to z braku czasu :roll: Głaski dla pływaka Ozzulka :loveu: Quote
Vectra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pcynamonowe jest OK , a ja dziś miałam malinowe , bo nie było Gingera a TZ nie dał swojego Tyskiego :razz: o tak tyskie to jest to co lubie i właśnie pije :eviltong: :eviltong: Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 :klacz: brawa dla Ozziego Retrivera :klacz: AlicjaR napisał(a):z wyciągnięciem z wody była tragedia bo zaraz lazł z powrotem wiec wpakowalismy do auta i do wyschnięcia wywieźlismy na bezludzie:p a po co? Niechby se poplywał :roll: Quote
Patka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 ale piknie pływa :crazyeye: :multi: bylew glowy nie zamoczyć :evil_lol: Quote
Recommended Posts