g_o_n_i_a Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Witaj Alu!! :multi: Widze, ze Ozzulek na czasie, wierny nadal piłce nożnej. :loveu: Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo się stęsniłam za Ozzulkowym pycholkiem. Cudny tu jest. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Czy Ozzulec obraził się na piłeczkę? :cool3: :lol: [quote name='Alicjarydzewska'] Ta fotka mnie powaliła!!! Jest przepiękna!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Witaj Alu :multi: , witaj Ozzulku :multi: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Witaj Alu :loveu: Fotki monotematyczne jak u mnie :evil_lol: Najpierw Zmoroszelmy ciągle przeciągały się a teraz siedzą w wodzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 [quote name='aga1215']znalazłam - w spisie użytkowników poszukaj Dagi i wszystkich przez nią założonych wątków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15868&page=230 tej Dagi szukałaś???:shake:nie tej ale zguba już się znalazła ..pisze pod Tobą :p Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Cześc Aluś :multi: Melduje, ze już wstalam i jeszcze nie wyjechalam :lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 cześć Aluś :lol: :lol: :lol: prosze wycałować ten nosek od cioci :loveu: :loveu: Quote
bos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Witajcie. Miłej niedzieli. Alicja wysciskaj Ozziego od bosa i Jazona. :loveu: :loveu: ;) Quote
aga1215 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:nie tej ale zguba już się znalazła ..pisze pod Tobą :p oj, chyba jej trochu ciasno:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ale on ma spojrzenie, takie oczka... chyba często Alu bierze Cie nimi na litość;) :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjo Ty znowu w gościach ! Ty masz zdrowie kobieto ... :p :p :p Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Alicjo Ty znowu w gościach ! Ty masz zdrowie kobieto ... :p :p :p Sama widzisz ;) Weszka ją pogryzła a ona i tak fruwa :evil_lol: Quote
tygra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 madzia i medor napisał(a):Ale on ma spojrzenie, takie oczka... chyba często Alu bierze Cie nimi na litość;) :evil_lol: :loveu: :loveu: Sliczności:loveu: ja bym uległa takiemu spojrzeniu:cool3: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 :multi:Witamy wszystkich :multi::multi::multi: Dziękujemy za miłe odwiedzinki . Byliśmy dzis nad Rybnickim Morzem;)i Ozzy .......pływał :multi::multi::multi:moje maleństwo potrafi pływać .TZ trzymał go na uwięzi bo maup chciał odpływać :angryy:a my byliśmy zupełnie nie przygotowani na taplanko w wodzie:evil_lol:no ale TZ sie poświecił i troszkę podmoczył .Mam fotki , ale teraz ide wypić piwelko dla ochłody;) ha ha mam 1600 stronkę Quote
tygra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:Witamy wszystkich :multi::multi::multi: Dziękujemy za miłe odwiedzinki . Byliśmy dzis nad Rybnickim Morzem;)i Ozzy .......pływał :multi::multi::multi:moje maleństwo potrafi pływać .TZ trzymał go na uwięzi bo maup chciał odpływać :angryy:a my byliśmy zupełnie nie przygotowani na taplanko w wodzie:evil_lol:no ale TZ sie poświecił i troszkę podmoczył .Mam fotki , ale teraz ide wypić piwelko dla ochłody;) ha ha mam 1600 stronkę ja chyba też na piwko skoczę:evil_lol: Quote
Alka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Mam fotki , ale teraz ide wypić piwelko dla ochłody;) już chyba się ochłodziłaś :evil_lol:, dość piwka , dawaj foty!:cool3: Witajcie Alu i Ozzulku ! Gratulujemy 1600 stronki :laola: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):, ale teraz ide wypić piwelko dla ochłody;) napisała Alicja o 16.00 i zniknęła :cool1: Gdzie dzisiaj leżysz Alicjo? :shake: :diabloti: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 no dobra kilka fotek na ożeźwienie :p wodowanie Ozzulca Ale micha z wodą :crazyeye: fala gdzie uciekłaś :cool3: zjem cię ;) Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Maga100 napisał(a):napisała Alicja o 16.00 i zniknęła :cool1: Gdzie dzisiaj leżysz Alicjo? :shake: :diabloti:siedzę przy biureczku , moja droga :pa piwko piłam pedalskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 :cool3:tak popłynąć naskoczę ;) wleze dalej :razz:mokro odważny jestem Quote
aśka-od-dagona Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 No jak ładnie:) Brawa dla Ozzulca za odwage;) Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 :cool3:jakie fale :ppan mnie uczy jak się pływa :multi:sam pływam Quote
Recommended Posts