Alicja Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Np coś ty:crazyeye: właśnie taką musze kupić jak najwięcej warstw. A skad wiesz ile ma warstw :oops: :oops: bo znowu kupie coś co Teki mi rozerwie :roll:one nie sa takie twarde tylko te łatki sa miękkie i często mają napisane np .wielowarstwowa :razz: Quote
Paula Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Czesc Ala :multi: Jaki przystojniak z Ozulca :loveu: Czy Ozzy zmienia kolorek na lato? Bo Axa zmienia, tzn skora jej ciemnieje, tam gdzie w zimie jest różowa, teraz jest taka ciemna szara i w ogole cala sie zrobila ciemniejsza. Wyglada teraz troche jak Ozzy z tym nalotem :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 paula_z napisał(a): Czesc Ala :multi: Jaki przystojniak z Ozulca :loveu: Czy Ozzy zmienia kolorek na lato? Bo Axa zmienia, tzn skora jej ciemnieje, tam gdzie w zimie jest różowa, teraz jest taka ciemna szara i w ogole cala sie zrobila ciemniejsza. Wyglada teraz troche jak Ozzy z tym nalotem :evil_lol::razz:Ozzy wogóle jest łaciaty:lol:na łopatkach ma jasniejsze placki , przy poopie też , siakiś taki łaciaty ...może faktycznie kremy z filtrem trzeba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tygra Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Ozzy wogóle jest łaciaty:lol:na łopatkach ma jasniejsze placki , przy poopie też , siakiś taki łaciaty ...może faktycznie kremy z filtrem trzeba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: co Ty łatki dodają uroku a ten uśmiech ma cudny :):loveu: Quote
Alicja Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 tygra napisał(a):co Ty łatki dodają uroku a ten uśmiech ma cudny :):loveu:A wszyscy mysla ,ze chce ich zjeść :razz:;) Quote
beria Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A wszyscy mysla ,ze chce ich zjeść :razz:;) Nie wszyscy ;) Witaj Alu :multi: Quote
Alicja Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 beria napisał(a):Nie wszyscy ;) Witaj Alu :multi::multi:o Gosia , dawno Cię nie widziałam;) Quote
tygra Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 no co Ty on taki słodziak - do całowania i miziania Quote
Alicja Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 tygra napisał(a):no co Ty on taki słodziak - do całowania i miziania:razz:tylko ,że czasem nam się trafi jakiś egzemplarz co nie lubi całusków i uśmiechów i mamy afere:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 może maja opryszczkę i nie chca Ozzego zarazić :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:tylko ,że czasem nam się trafi jakiś egzemplarz co nie lubi całusków i uśmiechów i mamy afere:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye: Alu nie mozliwe:evil_lol: no popacz Tigry calusy tez ni ekazdemuu sie podobaja :hmmmm: co z tymi ludzmi :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Alicja masz szczere podziękowania od Gizmo za zainteresowanie się brakiem zdjęć w naszej galerii ;) Co za błoga mina... i jak fajnie tylne łapki wyciągnięte ;) Normalnie ten facet jest na wakacjach :p Quote
jo-jo Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 A dobry wieczór Pani Alu! :multi: Gdzież to nowe foteczki Ozzulca?:razz: Quote
Vectra Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A wszyscy mysla ,ze chce ich zjeść :razz:;) a to wtedy trzeba odpowiedzieć grzecznie że mój piesek byle czego nie jada :eviltong: :eviltong: :eviltong: w wogóle to dopiero teraz mówie dzieńdobry wieczór :multi: :multi: Quote
tygra Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:tylko ,że czasem nam się trafi jakiś egzemplarz co nie lubi całusków i uśmiechów i mamy afere:evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaak znam to z autopsji - moje dziewczyny też całuśne są a nie każdy przechodzień lubi tą ich wylewność. Brenda już trochę wyspokojniała ale Tygra to wariat w tej kwestii Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Dzień doberek :multi: A ja wreszcie zawiozłam dzis wniosek o wymianę Dowodu osobistego na plastikowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wcześniej nie było czasu .Zdzierstwo 30zł sobie zażądali / wolałabym za to Ozzulkowi smaczków kupić , albo parówek do nauki noszenia kagańca :angryy:/ Nowe fotki może będa dzis wieczorem ...zobaczymy , bo teraz chodzimy sami na dalekie spacerki no i bez aparatu :razz: Quote
aga1215 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dzień doberek :multi: A ja wreszcie zawiozłam dzis wniosek o wymianę Dowodu osobistego na plastikowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wcześniej nie było czasu .Zdzierstwo 30zł sobie zażądali / wolałabym za to Ozzulkowi smaczków kupić , albo parówek do nauki noszenia kagańca :angryy:/ też mam jeszcze stary :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):Nowe fotki może będa dzis wieczorem ...zobaczymy , bo teraz chodzimy sami na dalekie spacerki no i bez aparatu :razz: :-o:-o :hmmmm: to jak je bez aparatu zrobisz?:-o ;) :eviltong: Quote
AlKil Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Witaj Alu! Też muszę skoczyć i wymienić ten głupi dowód. Tylko muszę zrobić zdjęcia u fotografa, a bardzo tego nie lubię...:shake:. Na całe szczęście z prawkiem się wyrobiłam.... Ja lubię jak mnie pieski całują, nawet takie śliniaczki jak mój Albercik. A jak kiedyś mnie pocałował amstaffik znajomych, to miałam śliwkę na policzku...potem czekałam, aż przestanie brykać i dopiero wtedy dawałam się całować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 aga1215 napisał(a): też mam jeszcze stary :evil_lol: :-o:-o :hmmmm: [B][I]to jak je bez aparatu zrobisz?:-o ;) :eviltong::razz:no właśnie szukam plecaka żeby wszystko załadować :evil_lol:i jednak go zabrać , bo mamy ze sobą : kaganiec , piłeczkę , bidon z wodą woreczki , chusteczki higieniczne , książeczkę zdrowia psa ,parówkę :razz:no i jeszcze upchnąć ten nieszczęsny aparat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 AlKil napisał(a):Witaj Alu! Też muszę skoczyć i wymienić ten głupi dowód. Tylko muszę zrobić zdjęcia u fotografa, a bardzo tego nie lubię...:shake:. Na całe szczęście z prawkiem się wyrobiłam.... Ja lubię jak mnie pieski całują, nawet takie śliniaczki jak mój Albercik. A jak kiedyś mnie pocałował amstaffik znajomych, to miałam śliwkę na policzku...potem czekałam, aż przestanie brykać i dopiero wtedy dawałam się całować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy też tak mocno całuje ....raz mnie ,,pocałował ''w nos i myślałam ze mi go przestawił , no i często mi wpycha okulary w oczodoły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 haha ale ekwipunek Alu nosisz ze soba:lol: ja to bym jakiegos tragarza na twoim miejscu wynajela:evil_lol: a tak wogole to dziendobry :multi: Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Matko ile tekstu... Aluś tego nie da się nadrobić:shake: Quote
Vectra Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Cześć Ala :multi: :multi: coprawda witałam się kilka godzin temu , ale co tam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam nadzieje że dziś zasypiesz nas foteczkami :cool1: :razz: Quote
Alka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no właśnie szukam plecaka żeby wszystko załadować :evil_lol:i jednak go zabrać , bo mamy ze sobą : kaganiec , piłeczkę , bidon z wodą woreczki , chusteczki higieniczne , książeczkę zdrowia psa ,parówkę :razz:no i jeszcze upchnąć ten nieszczęsny aparat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: eee tam o aparcik nie musisz się martwić , ja go mogę nosić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie !:multi: Wczoraj wieczorkiem miałam darmowe mycie.:loveu:Ozzy upodobał sobie moje ... stopy i łydki...:evil_lol: dodam ,że stópki baaardzo dokładnie wylizał :evil_lol: Quote
Recommended Posts