Pysia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 malawaszka napisał(a):no i tu Ci muszę przyznać rację :placz: :evil_lol: fota prześliczna :loveu: Wiem że Cię to sporo kosztowało ale dostałaś punk za odwagę :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] moja kochana mordzia:loveu: Quote
Alicja Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Co za smutas;):pzadumany Cholera nie umię znaleść galerii Dagi:cool3: Quote
KaRa_ Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Cholera nie umię znaleść galerii Dagi:cool3: Jeśli Dagi od leonów to też ostatnio szukałam i nie znalazłam a chciałam napisać,że Kiara roczek skończyła:roll: Quote
malawaszka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ja też szukałam niedawno i GALERII DAGI NIE MA :crazyeye: :niewiem: czemu :placz: Quote
Alicja Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='malawaszka']ja też szukałam niedawno i GALERII DAGI NIE MA :crazyeye: :niewiem: czemu :placz::shake:normalnie wetło Quote
Basia&Safi Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 oj Ozzulek to sie chyba nudzi :( pewnie pobiegal by za pileczka :( :) Quote
olekg89 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 A wiecie ostatnio tak myślałem czemu nie ma dagi! I galeri nie ma! wspisywałem w wyszukiwarce różne kombinacje i nie ma! Quote
beria Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Naprawdę śliczniaste :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Pysia']Wiem że Cię to sporo kosztowało ale dostałaś punk za odwagę :evil_lol: Czy ja też mogę dostać punka :razz: Wprawdzie irokezy mnie nie kręcą, ale jak Pysia rozdaje, to wezmę :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='olekg18']A wiecie ostatnio tak myślałem czemu nie ma dagi! I galeri nie ma! wspisywałem w wyszukiwarce różne kombinacje i nie ma!:shake:nie ma jak nic ....ja też wpisywałam przeróżne kombinacje , potem szukałam po stronach i nie ma , no i Daga się nie odzywa nawet na PW :shake: A my dziś mimo zmiennej pogody pojechalismy na bezludzie no i Ozzy był w swoim żywiole .Mam kilka monotematycznych fotek , wrzucę jutro , bo mi dziś net chodzi z zawrotną :angryy:szybkoscią :diabloti:.No ale co tu chcieć ....wakacje , weckend :razz: Quote
jo-jo Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ale ta woda smaczna :evil_lol: Dobry Wieczór Alu:multi: Quote
Alicja Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 :pHallo no to daję moje monotematyczne :p :evil_lol: Bezludzie nam trochę zarosło i tzreba wykosić :razz:tylko nie ma kiedy :cool3:Ale całe szczęście jeszcze Ozzulka widać jak biega ;) Quote
Alicja Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='malawaszka']ślicne monotematyczne :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty nie czujesz ,że rymujesz ;) Quote
Alicja Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='PIKA']Oleg, Ala a ktorej Wy Dagi szukacie? :hmmmm:od Leonów /Kaja,Gala ,Baloo,Dali, Enigma i kicia Kiara:razz:/ Quote
PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']od Leonów /Kaja,Gala ,Baloo,Dali, Enigma i kicia Kiara:razz:/ a ja ją dzisiaj widzialam na Galerii Kary :evil_lol: Ale Galerii faktycznie nie ma :crazyeye: Quote
Alicja Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='PIKA']a ja ją dzisiaj widzialam na Galerii Kary :evil_lol: Ale Galerii faktycznie nie ma :crazyeye:no właśnie Daga czasem bywa ...ale galerii niet :shake: Dobranoc;)uciekam spać Quote
aga1215 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no właśnie Daga czasem bywa ...ale galerii niet :shake: Dobranoc;)uciekam spać znalazłam - w spisie użytkowników poszukaj Dagi i wszystkich przez nią założonych wątków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15868&page=230 tej Dagi szukałaś??? Quote
daga10011 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pHallo no to daję moje monotematyczne :p :evil_lol: Bezludzie nam trochę zarosło i tzreba wykosić :razz:tylko nie ma kiedy :cool3:Ale całe szczęście jeszcze Ozzulka widać jak biega ;) ale zielono:-o :loveu: .Ta druga fotka mi sie podoba:loveu: :lol: ..Mina suuper:lol: .Moj ulubiony ascik na dogo obok Lilith:loveu: . Quote
Recommended Posts