Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
no i tu Ci muszę przyznać rację :placz: :evil_lol: fota prześliczna :loveu:

Wiem że Cię to sporo kosztowało ale dostałaś punk za odwagę :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Cholera nie umię znaleść galerii Dagi:cool3:

Jeśli Dagi od leonów to też ostatnio szukałam i nie znalazłam a chciałam napisać,że Kiara roczek skończyła:roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Naprawdę śliczniaste :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Pysia']Wiem że Cię to sporo kosztowało ale dostałaś punk za odwagę :evil_lol:

Czy ja też mogę dostać punka :razz: Wprawdzie irokezy mnie nie kręcą, ale jak Pysia rozdaje, to wezmę :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']A wiecie ostatnio tak myślałem czemu nie ma dagi! I galeri nie ma! wspisywałem w wyszukiwarce różne kombinacje i nie ma!:shake:nie ma jak nic ....ja też wpisywałam przeróżne kombinacje , potem szukałam po stronach i nie ma , no i Daga się nie odzywa nawet na PW :shake:

A my dziś mimo zmiennej pogody pojechalismy na bezludzie no i Ozzy był w swoim żywiole .Mam kilka monotematycznych fotek , wrzucę jutro , bo mi dziś net chodzi z zawrotną :angryy:szybkoscią :diabloti:.No ale co tu chcieć ....wakacje , weckend :razz:

Posted

:pHallo

no to daję moje monotematyczne :p

:evil_lol:

Bezludzie nam trochę zarosło i tzreba wykosić :razz:tylko nie ma kiedy :cool3:Ale całe szczęście jeszcze Ozzulka widać jak biega ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']od Leonów /Kaja,Gala ,Baloo,Dali, Enigma i kicia Kiara:razz:/

a ja ją dzisiaj widzialam na Galerii Kary :evil_lol: Ale Galerii faktycznie nie ma :crazyeye:

Posted

[quote name='PIKA']a ja ją dzisiaj widzialam na Galerii Kary :evil_lol: Ale Galerii faktycznie nie ma :crazyeye:no właśnie Daga czasem bywa ...ale galerii niet :shake:

Dobranoc;)uciekam spać

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pHallo

no to daję moje monotematyczne :p

:evil_lol:

Bezludzie nam trochę zarosło i tzreba wykosić :razz:tylko nie ma kiedy :cool3:Ale całe szczęście jeszcze Ozzulka widać jak biega ;)
ale zielono:-o :loveu: .Ta druga fotka mi sie podoba:loveu: :lol: ..Mina suuper:lol: .Moj ulubiony ascik na dogo obok Lilith:loveu: .