Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):
eee tam o aparcik nie musisz się martwić , ja go mogę nosić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witajcie !:multi:
Wczoraj wieczorkiem miałam darmowe mycie.:loveu:Ozzy upodobał sobie moje ... stopy i łydki...:evil_lol: dodam ,że stópki baaardzo dokładnie wylizał :evil_lol:
:mad:a potem nie chciała mu dać buzi :cool3:taka ciocia
Jak chcesz isc z nami na spacer to wychodzimy po 19:p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:a potem nie chciała mu dać buzi :cool3:taka ciocia
Jak chcesz isc z nami na spacer to wychodzimy po 19:p

taaak , jak mi cały swój malutki ozorek wsadził do buzi , i mlasnął ,że byłam umyta:evil_lol:
(Ala, tak to odebrałaś:cool3:)

[SIZE=2]baaardzo chętnie:p

Posted

evaxon napisał(a):
haha ale ekwipunek Alu nosisz ze soba:lol: ja to bym jakiegos tragarza na twoim miejscu wynajela:evil_lol:

a tak wogole to dziendobry :multi:
Witam ponownie ...na Riwierze poczytałam papierowe gazety :evil_lol:i siedziałam sobie pod parasolkiem pijąc kawusie z mleczkiem :p

Ewa ja muszę to wszystko mieć ze sobą .....bo jak mówi mój TZ ,, Lepiej nosić niż się prosić ''a On jest mądry ;)

Posted

Witam ponownie ...na Riwierze poczytałam papierowe gazety :evil_lol:i siedziałam sobie pod parasolkiem pijąc kawusie z mleczkiem :p

Ewa ja muszę to wszystko mieć ze sobą .....bo jak mówi mój TZ ,, Lepiej nosić niż się prosić ''a On jest mądry ;)

takiej to dobrze :shake: a ja wlasnie tyralam 10litrowe wiadro wypelnione piachem z balkonu do pokoju i wymianialam podłoze w żółwikowym domku musilam jeszcze go wykapac a teraz sobie biega po mieszkaniu :evil_lol: zostala mi jeszcze ptasia klatka do czyszczenia:roll: tak mi sie nie chce bleeee

a no skoro TZ madry to trza sluchac:evil_lol: :evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ala tylko z tym prawkiem trzeba uważać bo po odbiór masakryczne kolejki :shake: Ja wprawdzie stałam za prawem jazdy mojej mamy tylko 20min, ale sąsiadka dzień wcześniej ponad 2 godziny :angryy:
;)ale ja nie mam prawka a dowodzik osobisty :ptam spokojnie bez kolejki ;)ale kolejki do odbioru prawka były niezłe :evil_lol:

Posted

Witaj Alu :loveu:
Ja TZta nie słuchałam i do UM idę jutro....Mamy w DG dosłownie Pentagon i strasznie nam ten nowy cudny i okropnie drogi budynek "usprawnił" załatwianie spraw :evil_lol: Tak usprawnił że już dzisiaj jestem chora z powodu przymusu pójścia tam jutro...:angryy:

Posted

hahaa Pysia a żeby było ciekawiej to mój Tata jak odebrał prawko to okazało się że druknęli mu na nim inny adres :crazyeye: jakiś z kosmosu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i znowu misi dwa tyg czekać :mad:

a dowód tyż mam papierowy :-]

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaa Pysia a żeby było ciekawiej to mój Tata jak odebrał prawko to okazało się że druknęli mu na nim inny adres :crazyeye: jakiś z kosmosu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i znowu misi dwa tyg czekać :mad:

a dowód tyż mam papierowy :-]

Może krócej...Tylko musi iść do naczelnika i postraszyć sądem ;) Że niby niezbędne mu prawko do pracy i zasądzi ich o odszkodowanie ;) Wtedy wydadzą szybciutko :evil_lol:

Posted

Czołem dziewczęta :p
A my dzis juz po spacerku z Tuffiastym .
Chłopaki trochę pospacerowali , a Tuffiemu nowa fryzurka jeszcze dodała wigoru , bo mały jeszcze szybciej i więcej biega :lol:.Ozzy miał trening kagańcowo-parówkowy;), zobaczymy ile jeszcze kilogramów parówek musi zjesc w kagańcu zeby w nim spacerować:mad:.Fotki mamy tylko trzeba je zrzucić i obrobić :p

Posted

"Alicjarydzewska" napisał(a):
;-)ale ja nie mam prawka a dowodzik osobisty :p

Ups, musiałam źle przeczytać :oops:

Parówki w kagańcu? :-o Nie no jestem pod wrażeniem ;) Nie ma to jak niezawodne sposoby ;)

Czekam na fotki :)

Posted

:mad:.Fotki mamy tylko trzeba je zrzucić i obrobić :p

Hmm ale ja jakoś tych obrobionych fotek nie widze:razz:

A tak wogóle to Dobry Wieczór Alu:diabloti:

Posted

aga1215 napisał(a):
:hmmmm: jeszcze ich po spacerku nie ma :hmmmm: :niewiem:
ale może za to będzie dużo fotek :multi:

Ale przecie Ala napisała że już są i trza tyko fotki obrobić :razz:

Posted

Mądrale ja muszę 2 galerie obskoczyć , bo już mi się z mojego 4 na Ali 4 piętro nie chciało z kabelkiem zapychać :evil_lol:

Fotki sa z cyklu : Buszujący na miedzy :p

Posted

Maga100 napisał(a):
Alicjo, czytam, że są postępy z kagańcem? :p
:razz:minimalne , ale są .On kocha winerki , więc dostaje je tylko do kagańca , więc mam nadzieję ze mojego uparciucha wreszcie nauczę nosić klateczkę na ryjku:p