Alicja Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Alka napisał(a):eee tam o aparcik nie musisz się martwić , ja go mogę nosić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie !:multi: Wczoraj wieczorkiem miałam darmowe mycie.:loveu:Ozzy upodobał sobie moje ... stopy i łydki...:evil_lol: dodam ,że stópki baaardzo dokładnie wylizał :evil_lol::mad:a potem nie chciała mu dać buzi :cool3:taka ciocia Jak chcesz isc z nami na spacer to wychodzimy po 19:p Quote
Alka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:a potem nie chciała mu dać buzi :cool3:taka ciocia Jak chcesz isc z nami na spacer to wychodzimy po 19:p taaak , jak mi cały swój malutki ozorek wsadził do buzi , i mlasnął ,że byłam umyta:evil_lol: (Ala, tak to odebrałaś:cool3:) [SIZE=2]baaardzo chętnie:p Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 evaxon napisał(a):haha ale ekwipunek Alu nosisz ze soba:lol: ja to bym jakiegos tragarza na twoim miejscu wynajela:evil_lol: a tak wogole to dziendobry :multi:Witam ponownie ...na Riwierze poczytałam papierowe gazety :evil_lol:i siedziałam sobie pod parasolkiem pijąc kawusie z mleczkiem :p Ewa ja muszę to wszystko mieć ze sobą .....bo jak mówi mój TZ ,, Lepiej nosić niż się prosić ''a On jest mądry ;) Quote
e.v.a Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Witam ponownie ...na Riwierze poczytałam papierowe gazety :evil_lol:i siedziałam sobie pod parasolkiem pijąc kawusie z mleczkiem :p Ewa ja muszę to wszystko mieć ze sobą .....bo jak mówi mój TZ ,, Lepiej nosić niż się prosić ''a On jest mądry ;) takiej to dobrze :shake: a ja wlasnie tyralam 10litrowe wiadro wypelnione piachem z balkonu do pokoju i wymianialam podłoze w żółwikowym domku musilam jeszcze go wykapac a teraz sobie biega po mieszkaniu :evil_lol: zostala mi jeszcze ptasia klatka do czyszczenia:roll: tak mi sie nie chce bleeee a no skoro TZ madry to trza sluchac:evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ala tylko z tym prawkiem trzeba uważać bo po odbiór masakryczne kolejki :shake: Ja wprawdzie stałam za prawem jazdy mojej mamy tylko 20min, ale sąsiadka dzień wcześniej ponad 2 godziny :angryy: Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ala tylko z tym prawkiem trzeba uważać bo po odbiór masakryczne kolejki :shake: Ja wprawdzie stałam za prawem jazdy mojej mamy tylko 20min, ale sąsiadka dzień wcześniej ponad 2 godziny :angryy:;)ale ja nie mam prawka a dowodzik osobisty :ptam spokojnie bez kolejki ;)ale kolejki do odbioru prawka były niezłe :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Witaj Alu :loveu: Ja TZta nie słuchałam i do UM idę jutro....Mamy w DG dosłownie Pentagon i strasznie nam ten nowy cudny i okropnie drogi budynek "usprawnił" załatwianie spraw :evil_lol: Tak usprawnił że już dzisiaj jestem chora z powodu przymusu pójścia tam jutro...:angryy: Quote
malawaszka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 hahaa Pysia a żeby było ciekawiej to mój Tata jak odebrał prawko to okazało się że druknęli mu na nim inny adres :crazyeye: jakiś z kosmosu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i znowu misi dwa tyg czekać :mad: a dowód tyż mam papierowy :-] Quote
Pysia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 malawaszka napisał(a):hahaa Pysia a żeby było ciekawiej to mój Tata jak odebrał prawko to okazało się że druknęli mu na nim inny adres :crazyeye: jakiś z kosmosu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i znowu misi dwa tyg czekać :mad: a dowód tyż mam papierowy :-] Może krócej...Tylko musi iść do naczelnika i postraszyć sądem ;) Że niby niezbędne mu prawko do pracy i zasądzi ich o odszkodowanie ;) Wtedy wydadzą szybciutko :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Czołem dziewczęta :p A my dzis juz po spacerku z Tuffiastym . Chłopaki trochę pospacerowali , a Tuffiemu nowa fryzurka jeszcze dodała wigoru , bo mały jeszcze szybciej i więcej biega :lol:.Ozzy miał trening kagańcowo-parówkowy;), zobaczymy ile jeszcze kilogramów parówek musi zjesc w kagańcu zeby w nim spacerować:mad:.Fotki mamy tylko trzeba je zrzucić i obrobić :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 "Alicjarydzewska" napisał(a):;-)ale ja nie mam prawka a dowodzik osobisty :p Ups, musiałam źle przeczytać :oops: Parówki w kagańcu? :-o Nie no jestem pod wrażeniem ;) Nie ma to jak niezawodne sposoby ;) Czekam na fotki :) Quote
jo-jo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:.Fotki mamy tylko trzeba je zrzucić i obrobić :p Hmm ale ja jakoś tych obrobionych fotek nie widze:razz: A tak wogóle to Dobry Wieczór Alu:diabloti: Quote
aga1215 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 :hmmmm: jeszcze ich po spacerku nie ma :hmmmm: :niewiem: ale może za to będzie dużo fotek :multi: Quote
jo-jo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 aga1215 napisał(a)::hmmmm: jeszcze ich po spacerku nie ma :hmmmm: :niewiem: ale może za to będzie dużo fotek :multi: Ale przecie Ala napisała że już są i trza tyko fotki obrobić :razz: Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Mądrale ja muszę 2 galerie obskoczyć , bo już mi się z mojego 4 na Ali 4 piętro nie chciało z kabelkiem zapychać :evil_lol: Fotki sa z cyklu : Buszujący na miedzy :p Quote
jo-jo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Pijaczynka :evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 jo-jo napisał(a):Ale przecie Ala napisała że już są i trza tyko fotki obrobić :razz: Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Maga100 napisał(a):Alicjo, czytam, że są postępy z kagańcem? :p :razz:minimalne , ale są .On kocha winerki , więc dostaje je tylko do kagańca , więc mam nadzieję ze mojego uparciucha wreszcie nauczę nosić klateczkę na ryjku:p Quote
aga1215 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Alu - coś mu schowała??? Ozulec - pies pracujący:multi: :loveu: Quote
KaRa_ Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Śliczna miseczka:evil_lol: i widze,ze ozzy nowa obrozke ma;) Quote
Recommended Posts