malawaszka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Jureja napisał(a):Ciesze sie,że Was poznam na zlocie:cool3: . który rocznik??? :mad: :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 malawaszka napisał(a):który rocznik??? :mad: :evil_lol: ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Jureja Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='malawaszka']który rocznik??? :mad: :evil_lol: ;) :shake: :mad: :evil_lol: :lol: :lol: wiek się nie liczy:lol: wspólna pasja łączy ludzi:p . Quote
malawaszka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 no masz :placz: zawsze jakieś wymijające odpowiedzi :placz: Quote
Jureja Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='malawaszka']no masz :placz: zawsze jakieś wymijające odpowiedzi :placz: :evil_lol: :lol: :lol: nadal sugerujesz,że wiek jest istotny:eviltong: . Mam 19;) . Quote
PIKA Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 malawaszka napisał(a):tak mi się wydaje ale nie wiem :oops: :evil_lol: buhaha, nie przejmuj sie :evil_lol: AlaR dojedzie a ona ma doświadczenie :evil_lol: Jureja napisał(a)::shake: :mad: :evil_lol: :lol: :lol: wiek się nie liczy:lol: a Pani to chyba starsza od Waszki :evil_lol:, bpo inaczej to by się do wieku przyznala :evil_lol: Jureja napisał(a):wspólna pasja łączy ludzi:p . jasne, a wspolne picie piwa szczególnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='Jureja']:evil_lol: :lol: :lol: nadal sugerujesz,że wiek jest istotny:eviltong: . Mam 19;) .;)to nam tez już niedużo brakuje Quote
KaRa_ Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)to nam tez już niedużo brakuje tutaj same młode laski są:cool3: zadna 20 nie przekracza na dogomanii:evil_lol: Quote
Jureja Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 PIKA napisał(a):jasne, a wspolne picie piwa szczególnie :evil_lol: Jak najbardziej:mdrmed: . powinno być raczej wspólne pasje: piwo i psy:eviltong: . Quote
malawaszka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 KaRa_TC napisał(a):tutaj same młode laski są:cool3: zadna 20 nie przekracza na dogomanii:evil_lol: boszz do 20 to mi jeszcze 4 lata brakuje :diabloti: Quote
Vectra Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 PIKA napisał(a):a co, poniżej granicy wieku się zgłaszają? :evil_lol: Waszka a ja starsza od Ciebie jestem to się nie nadaje :shake: :evil_lol: PIKA jak się nie nadajesz :crazyeye: :crazyeye: a kto będzie piwo kupował :evil_lol: :evil_lol: musi być jedna osoba co ma dowód :diabloti: :diabloti: ja swój dopiero za 4 lata odbieram :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 A ja to jestem taka mądra jak wtedy gdy z jajka na jajko skakałam jeszcze ;):evil_lol: Quote
beria Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Na Zlocik Dogomaniaków może się wybiorę w odwiedzinki , popatrzeć na psiaczki i miłe młode buzie / kurcze coś się rocznikiem nie umię tam dopasować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Alu, napisz kiedy te odwiedzinki, to też przyjadę ;) I weź Ozziego :modla: Morsko niedaleko, rzut beretem od Zawiercia :razz: Quote
Pysia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 A ja mam działke o rzut beretem od Morska...Ale pewnie i tak nie przyjadę bo mój TZ mnie nie zawiezie.... Quote
beria Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Pysia napisał(a):A ja mam działke o rzut beretem od Morska...Ale pewnie i tak nie przyjadę bo mój TZ mnie nie zawiezie.... Pysiu kochana, ja Cię nie przywiozę, bo NA PEWNO nie pojadę samochodem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Obawiam się promili :shocked!: Quote
aga1215 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 :laola: Ala ma urlop będzie DUŻO Ozulca:laola: Quote
Pysia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Witaj Alu :loveu: Dziesiaj na szczęście chłodniej :multi: Psiaki dostały poweru :evil_lol: Quote
agbar Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 dzien doberek a u nas kurcze znowu od rana slonce pali zywym ogniem....uffff Quote
aśka-od-dagona Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 u mnie za to chłodnawo...w długich spodniach łaze... Quote
e.v.a Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 dziendoberek :) Asia no popacz u mnie tez jakos chlodnawo :evil_lol: :cool3: Quote
tygra Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 a u nas umiarkowanie słonko ale i delikatna "miejska bryza" czyt. warszawska - resztę zostawiam wyobraźni ;) Quote
Alicja Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Witam , witam :multi::multi::multi::multi:cieszkam niezmiernie z odwiedzin:multi: O odwiedzinach na zlocie dam znać w odpowiednim czasie bo to dopiero w sierpniu;)/ Pysiu , Gosiu musimy być tam koniecznie razem;)/ Dziś jeszcze na 2 godzinki pędzę do pracy i zaczynam labę :multi::multi::multi: Żyć mi się chce ....pomijając to że mnie dziabław ręke wczoraj maszka i mam spuchniętą i boli:cool3:, ale ja dzielna jestem:p Na polku miły wietrzyk i jest czym oddychać ;) Quote
aga1215 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witam , witam :multi::multi::multi::multi:cieszkam niezmiernie z odwiedzin:multi: O odwiedzinach na zlocie dam znać w odpowiednim czasie bo to dopiero w sierpniu;)/ Pysiu , Gosiu musimy być tam koniecznie razem;)/ Dziś jeszcze na 2 godzinki pędzę do pracy i zaczynam labę :multi::multi::multi: Żyć mi się chce ....pomijając to że mnie dziabław ręke wczoraj maszka i mam spuchniętą i boli:cool3:, ale ja dzielna jestem:p Na polku miły wietrzyk i jest czym oddychać ;) Alu - z takimi muszkami nie ma żartów:shake: , moja mama dostała od takiej jednej zakażenia:angryy: i skończyło się na antybiotyku Quote
martavantos Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ogladałam zdjatka Ozzy mnie powala Alu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Pysia napisał(a):A ja mam działke o rzut beretem od Morska...Ale pewnie i tak nie przyjadę bo mój TZ mnie nie zawiezie.... to ja po Was przywiozę i zostaniecie na kolacjii ze śniadaniem i rano odwiozę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts