Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']który rocznik??? :mad: :evil_lol: ;)

:shake: :mad: :evil_lol: :lol: :lol: wiek się nie liczy:lol: wspólna pasja łączy ludzi:p .

Posted

[quote name='malawaszka']no masz :placz: zawsze jakieś wymijające odpowiedzi :placz:

:evil_lol: :lol: :lol: nadal sugerujesz,że wiek jest istotny:eviltong: .
Mam 19;) .

Posted

malawaszka napisał(a):
tak mi się wydaje ale nie wiem :oops: :evil_lol:

buhaha, nie przejmuj sie :evil_lol: AlaR dojedzie a ona ma doświadczenie :evil_lol:

Jureja napisał(a):
:shake: :mad: :evil_lol: :lol: :lol: wiek się nie liczy:lol:

a Pani to chyba starsza od Waszki :evil_lol:, bpo inaczej to by się do wieku przyznala :evil_lol:

Jureja napisał(a):
wspólna pasja łączy ludzi:p .

jasne, a wspolne picie piwa szczególnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)to nam tez już niedużo brakuje
tutaj same młode laski są:cool3: zadna 20 nie przekracza na dogomanii:evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
jasne, a wspolne picie piwa szczególnie :evil_lol:

Jak najbardziej:mdrmed: . powinno być raczej wspólne pasje: piwo i psy:eviltong: .

Posted

PIKA napisał(a):
a co, poniżej granicy wieku się zgłaszają? :evil_lol:
Waszka a ja starsza od Ciebie jestem to się nie nadaje :shake: :evil_lol:

PIKA jak się nie nadajesz :crazyeye: :crazyeye: a kto będzie piwo kupował :evil_lol: :evil_lol: musi być jedna osoba co ma dowód :diabloti: :diabloti:

ja swój dopiero za 4 lata odbieram :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Na Zlocik Dogomaniaków może się wybiorę w odwiedzinki , popatrzeć na psiaczki i miłe młode buzie / kurcze coś się rocznikiem nie umię tam dopasować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/

Alu, napisz kiedy te odwiedzinki, to też przyjadę ;) I weź Ozziego :modla:
Morsko niedaleko, rzut beretem od Zawiercia :razz:

Posted

Pysia napisał(a):
A ja mam działke o rzut beretem od Morska...Ale pewnie i tak nie przyjadę bo mój TZ mnie nie zawiezie....

Pysiu kochana, ja Cię nie przywiozę, bo NA PEWNO nie pojadę samochodem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Obawiam się promili :shocked!:

Posted

Witam , witam :multi::multi::multi::multi:cieszkam niezmiernie z odwiedzin:multi:
O odwiedzinach na zlocie dam znać w odpowiednim czasie bo to dopiero w sierpniu;)/ Pysiu , Gosiu musimy być tam koniecznie razem;)/
Dziś jeszcze na 2 godzinki pędzę do pracy i zaczynam labę :multi::multi::multi:
Żyć mi się chce ....pomijając to że mnie dziabław ręke wczoraj maszka i mam spuchniętą i boli:cool3:, ale ja dzielna jestem:p
Na polku miły wietrzyk i jest czym oddychać ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witam , witam :multi::multi::multi::multi:cieszkam niezmiernie z odwiedzin:multi:
O odwiedzinach na zlocie dam znać w odpowiednim czasie bo to dopiero w sierpniu;)/ Pysiu , Gosiu musimy być tam koniecznie razem;)/
Dziś jeszcze na 2 godzinki pędzę do pracy i zaczynam labę :multi::multi::multi:
Żyć mi się chce ....pomijając to że mnie dziabław ręke wczoraj maszka i mam spuchniętą i boli:cool3:, ale ja dzielna jestem:p
Na polku miły wietrzyk i jest czym oddychać ;)

Alu - z takimi muszkami nie ma żartów:shake: , moja mama dostała od takiej jednej zakażenia:angryy: i skończyło się na antybiotyku

Posted

Pysia napisał(a):
A ja mam działke o rzut beretem od Morska...Ale pewnie i tak nie przyjadę bo mój TZ mnie nie zawiezie....

to ja po Was przywiozę i zostaniecie na kolacjii ze śniadaniem i rano odwiozę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: