beria Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pokienko otwarte , wentylatorek podłączony ;) A post napisany po 21 :evil_lol: Wtedy robi się już znośnie :p Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='beria']A post napisany po 21 :evil_lol: Wtedy robi się już znośnie :p:shake:nadal jest nieznośnie:placz::placz::placz:i na dodatek burza nie doszła :angryy: Quote
Hanna R. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nadal jest nieznośnie:placz::placz::placz:i na dodatek burza nie doszła :angryy: Do nas też nie doszła :shake: Dobranoc ! Quote
Magda Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Alu, ale tu masz gadane:crazyeye: Same plotkary sie zebraly i zasmiecaja galerie, a fotek malutko:evil_lol: Mam nadzieje, ze rano znajde jakies ladne zdjecia Ozzulca. Dawno nie pisalam, ale regularnie was odwiedzam:cool3::oops: Quote
mrowka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 No ładnie do zdjec ciezko sie dokopac! Zgadzam sie z Magda , rozgadaly sie plotkary jhedne!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moj kochaniutki Ozzulek mordulek :loveu: Teraz juz chyba kazdy ast bedzie mi przypominal o Ozzulku slicznym :oops: ;) Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Do nas burza doszła w nocy! Wiem, bo przez to cholerne poparzenie spać nie mogłam:angryy: Burza się skradała. Przez długi czs widać było błyski, gdzieś daleko i w koncu lunął deszcz. Wszystko trwało kilka minut może, ale powietrze aktualnie wydaje się nieco świeższe:multi: Quote
Pysia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Witaj Alu:loveu: U nas też ponoć była burza w nocy ale ja wtedy spałam:evil_lol: Moje futra nie bajają się grzmotów to i nie obudziły mnie ;) Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Witajcie , szczególnie Mrówka i Magda , dawno was nie widziałam :p Zdjęć jest cała masa , marudy , ;) U nas 2 razy zagrzmiało i koniec a deszcz padal chyba przez minutę o pólnocy i nadal ukrop :placz: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Wiataj Ala :lol: :multi: :multi: :multi: a u mnie padało jeszcze w nocy :eviltong: :eviltong: tak po 3 i całkiem nieżle dawało :p :p niestety dziś nadal skwar :placz: :placz: tylko ratuje ten wicherek troszku który sobie wieje od czasu do czasu Quote
sylwiaskalska Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witajcie , szczególnie Mrówka i Magda , dawno was nie widziałam :p Zdjęć jest cała masa , marudy , ;) U nas 2 razy zagrzmiało i koniec a deszcz padal chyba przez minutę o pólnocy i nadal ukrop :placz: Co za kobitki zimno źle , ciepło to chcą aby było cieplej, jak upał źle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Vectra napisał(a):Wiataj Ala :lol: :multi: :multi: :multi: a u mnie padało jeszcze w nocy :eviltong: :eviltong: tak po 3 i całkiem nieżle dawało :p :p niestety dziś nadal skwar :placz: :placz: tylko ratuje ten wicherek troszku który sobie wieje od czasu do czasu Vectra dlaczego zabrałas nam wszystkim taką ulewe w nocy?:angryy: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Vectra dlaczego zabrałas nam wszystkim taką ulewe w nocy?:angryy: żeby wam było ciepło :evil_lol: :evil_lol: ,a mi żeby pranie zmokło :diabloti: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Vectra']żeby wam było ciepło :evil_lol: :evil_lol: ,a mi żeby pranie zmokło :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzisiaj się dosuszy ;) u na skwar okropny ....:angryy: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Vectra napisał(a):żeby wam było ciepło :evil_lol: :evil_lol: ,a mi żeby pranie zmokło :diabloti: wiesz co ja za takie ciepłlo to narazie dziękuje, za dwa tygodnie jade nad morze i wtedy prosze taką pogode :razz: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzisiaj się dosuszy ;) u na skwar okropny ....:angryy: uż wyschneło :eviltong: :diabloti: ale teraz jakoś takoś się robi że chyba znowu będzie padało :cool3: :cool3: wiatr wieje dość silny , chmurki się zbierają i muchi jakieś wściekłe latają :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Vectra']uż wyschneło :eviltong: :diabloti: ale teraz jakoś takoś się robi że chyba znowu będzie padało :cool3: :cool3: wiatr wieje dość silny , chmurki się zbierają i muchi jakieś wściekłe latają :angryy: :angryy: :angryy::multi::multi::multi:podmuchnij je do mnie plisssssssssssssss:razz: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Vectra napisał(a):uż wyschneło :eviltong: :diabloti: ale teraz jakoś takoś się robi że chyba znowu będzie padało :cool3: :cool3: wiatr wieje dość silny , chmurki się zbierają i muchi jakieś wściekłe latają :angryy: :angryy: :angryy: To ja zabieram od Ciebie wiatr a muchi zostawiam:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 muchi to ja moge wam wysłąć :eviltong: :eviltong: ja nie wiem skąd tyle tego robactwa :angryy: :angryy: była taka długa zima i miały wymarznąć :mad: :mad: Ala uż dmucham - fuuuuuuu fuuuuuuuuuuuu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Vectra napisał(a):muchi to ja moge wam wysłąć :eviltong: :eviltong: ja nie wiem skąd tyle tego robactwa :angryy: :angryy: była taka długa zima i miały wymarznąć :mad: :mad: Ala uż dmucham - fuuuuuuu fuuuuuuuuuuuu :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:muchi wyślij do PIKI moze zebry polubią :razz:....cóś nie czuć tego dmucha :razz: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ehhh no cóż płuca palacza nie za mocne ;) ;) ;) a na śląsk kawałek jest :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Vectra']ehhh no cóż płuca palacza nie za mocne ;) ;) ;) a na śląsk kawałek jest :diabloti: :diabloti:bo z tą Warszawkę tak polecieli na środek ...inaczej byłoby bliżej ;) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Vectra napisał(a):muchi to ja moge wam wysłąć :eviltong: :eviltong: ja nie wiem skąd tyle tego robactwa :angryy: :angryy: była taka długa zima i miały wymarznąć :mad: :mad: Ala uż dmucham - fuuuuuuu fuuuuuuuuuuuu :evil_lol: :evil_lol: My n działce jak byliśmy teraz to aż nie mogliśmy wyjść z podziwu..Było tak dużo komarów jak nigdy, żadne płyny nie pomagały, i przez to teraz mamy wiele ranek...wrrr:angryy: Quote
PIKA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 cześć zdechlaki :evil_lol: Vectra napisał(a):muchi to ja moge wam wysłąć :eviltong: :eviltong: ja nie wiem skąd tyle tego robactwa :angryy: :angryy: była taka długa zima i miały wymarznąć :mad: :mad: snieg byl to nie wymarzly mialy pod tym sniegiem jak pod pierzynka :angryy: Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 no więc dzis zaopatrzyłam się w przeróżne preparaty na muchi i insze insekty :diabloti: :diabloti: koniec grasowania mi po mieszkaniu :mad: :mad: nie dość że wampiry małe gryzą to i spać nie dają :angryy: :angryy: boshheee jak mnie doprowadza do szału taka mucha rano która łazi mi po całym ciele i łaskocze :angryy: :angryy: :angryy: kupiłam takie płytki GLOBAL sprawdzone - działa :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Vectra']no więc dzis zaopatrzyłam się w przeróżne preparaty na muchi i insze insekty :diabloti: :diabloti: koniec grasowania mi po mieszkaniu :mad: :mad: nie dość że wampiry małe gryzą to i spać nie dają :angryy: :angryy: boshheee jak mnie doprowadza do szału taka mucha rano która łazi mi po całym ciele i łaskocze :angryy: :angryy: :angryy: kupiłam takie płytki GLOBAL sprawdzone - działa :diabloti: :diabloti::razz:też stosowałam , głównie na te małe egipcjanki łazace po scianach :angryy: wrzucę 3 fotki , bo mi galerię kurka zamkną :razz: w ten upał to nawet fot się nie chce robić :shake: Quote
Recommended Posts