Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']dziewczyny co wy spac nie mozecie?? hehe
dziendoberek Alu :)
u nas tez ni ema upalow :cool3: mam tylko nadzieje ze wieczorem sie nie rozpada:mad:Witam , a u nas skwar :angryy:po pracy jestem ugotowana :angryy:ciepło lubię ale bez przesadyzmu:mad:
Co do spania to ja w pracy od 6 :cool3:

Posted

Witajcie Alu i Ozzulku !

Mamy dobre wieści :multi:...jedną wysłałam sms-em , a druga to taka ,że we wtorek o 17,30 mamy wizytę u psiego fryzjera.

Alu, u nas tak samo gorąco :eviltong:, a ja jeszcze pichcę i piekę ciasto :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']Witajcie Alu i Ozzulku !

Mamy dobre wieści :multi:...jedną wysłałam sms-em , a druga to taka ,że we wtorek o 17,30 mamy wizytę u psiego fryzjera.

Alu, u nas tak samo gorąco :eviltong:, a ja jeszcze pichcę i piekę ciasto :evil_lol:;)smsa właśnie czytałam , extra :p, a ciasta dopiecz wiecej bo nie mam sama siły ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)smsa właśnie czytałam , extra :p, a ciasta dopiecz wiecej bo nie mam sama siły ;)

niestety :shake: , ciasto jutro zabieram do Miniuszki :p ( dla Mini mam żwacze wołowe, śmierdzą jak cholera :cool3:)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witam , a u nas skwar :angryy:po pracy jestem ugotowana :angryy:ciepło lubię ale bez przesadyzmu:mad:
Co do spania to ja w pracy od 6 :cool3:

hehe zmieniam zdanie wlasni ebylam z psem ..ufff jak goraco puff jak goraco heh eu nas tez si ecielusio zrobilo ale chyba ni ema az takich upalow jak ostatnio..a moze ten delikatny powiew wiatru sprawia ze nie jest skwar tak odczuwalny ;)
a ja sobie dzis wstalam o 12 :evil_lol:

Posted

a u mnie chłodno :eviltong: :eviltong: jest wręcz super

ja we wtorek tyż ide do fryca z foksami :placz: :placz: i na samą myśl mam dość
Denis oki , ale Tomuś tak łatwo się nie daje ponad 3 godziny tam spędze

a ja wstałam po 11 :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']No nareszcie się troszkę schłodziło :p
Byłam na kawie u Ali Tuffikowej i ciasteczku:eviltong:..pychota , tylko cholerka w boczki mi idzie:razz:

Oj Alu po co sobie problemy stwarzasz. Po jednym ciasteczku w nic Ci nie pójdzie:eviltong:

Posted

[quote name='an3czka']Oj Alu po co sobie problemy stwarzasz. Po jednym ciasteczku w nic Ci nie pójdzie:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to pewnie poszło po tych wcześniejszych ;)

Posted

Vectra napisał(a):
a u mnie chłodno :eviltong: :eviltong: jest wręcz super

czy ja sie mogę do Ciebie wprowadzić na jakiś czas? :roll:

Tak do jesieni ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pja też mogę .....tylko co z Ozzulkiem :razz:

zrobimy tak:
Kano i Saba na jednej części działki - Saba nie lubi astów i pitów Kano nie lubi nikogo ,ale Saba duża to sobie z nim poradzi :diabloti:
Reszta na drugiej części bo ta ekipa się zgodzi :cool3: :cool3:

tylko zeberki :hmmmm: w sumie tyż nie problem bo kot eksmisje dostał :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):

tylko zeberki :hmmmm: w sumie tyż nie problem bo kot eksmisje dostał :diabloti:

Saba by zeberek bronila :diabloti: szczególnie przed kotem :diabloti:
I moze kot by juz nie wrocił? :hmmmm:

Posted

Pysia no gdzieś was upchne :evil_lol: :evil_lol: z tym utrzymaniem to się jakoś poradzi ;) :diabloti: :diabloti: kawałek pola jest to się kartofli nasadzi i z głodu nie padniemy :razz:

Jak coś to PIKOWE zeberki się szybko lęgną więc na małą mięsną przekąske będzie jak znalazł
ha i wszystko naturalne bez konserwantów :diabloti: