agbar Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 dizen dobry kochani:) ponadrabialam i pedze dalej:) milego dnia Quote
AlKil Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 zostawiamy swój ślad, żeby potem nie było, że zapomnieliśmy....;) Quote
e.v.a Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 dziewczyny co wy spac nie mozecie?? hehe dziendoberek Alu :) u nas tez ni ema upalow :cool3: mam tylko nadzieje ze wieczorem sie nie rozpada:mad: Quote
Alicja Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='evaxon']dziewczyny co wy spac nie mozecie?? hehe dziendoberek Alu :) u nas tez ni ema upalow :cool3: mam tylko nadzieje ze wieczorem sie nie rozpada:mad:Witam , a u nas skwar :angryy:po pracy jestem ugotowana :angryy:ciepło lubię ale bez przesadyzmu:mad: Co do spania to ja w pracy od 6 :cool3: Quote
Alka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Witajcie Alu i Ozzulku ! Mamy dobre wieści :multi:...jedną wysłałam sms-em , a druga to taka ,że we wtorek o 17,30 mamy wizytę u psiego fryzjera. Alu, u nas tak samo gorąco :eviltong:, a ja jeszcze pichcę i piekę ciasto :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='Alka']Witajcie Alu i Ozzulku ! Mamy dobre wieści :multi:...jedną wysłałam sms-em , a druga to taka ,że we wtorek o 17,30 mamy wizytę u psiego fryzjera. Alu, u nas tak samo gorąco :eviltong:, a ja jeszcze pichcę i piekę ciasto :evil_lol:;)smsa właśnie czytałam , extra :p, a ciasta dopiecz wiecej bo nie mam sama siły ;) Quote
Alka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)smsa właśnie czytałam , extra :p, a ciasta dopiecz wiecej bo nie mam sama siły ;) niestety :shake: , ciasto jutro zabieram do Miniuszki :p ( dla Mini mam żwacze wołowe, śmierdzą jak cholera :cool3:) Quote
e.v.a Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witam , a u nas skwar :angryy:po pracy jestem ugotowana :angryy:ciepło lubię ale bez przesadyzmu:mad: Co do spania to ja w pracy od 6 :cool3: hehe zmieniam zdanie wlasni ebylam z psem ..ufff jak goraco puff jak goraco heh eu nas tez si ecielusio zrobilo ale chyba ni ema az takich upalow jak ostatnio..a moze ten delikatny powiew wiatru sprawia ze nie jest skwar tak odczuwalny ;) a ja sobie dzis wstalam o 12 :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 a u mnie chłodno :eviltong: :eviltong: jest wręcz super ja we wtorek tyż ide do fryca z foksami :placz: :placz: i na samą myśl mam dość Denis oki , ale Tomuś tak łatwo się nie daje ponad 3 godziny tam spędze a ja wstałam po 11 :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 No nareszcie się troszkę schłodziło :p Byłam na kawie u Ali Tuffikowej i ciasteczku:eviltong:..pychota , tylko cholerka w boczki mi idzie:razz: Quote
an3czka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']No nareszcie się troszkę schłodziło :p Byłam na kawie u Ali Tuffikowej i ciasteczku:eviltong:..pychota , tylko cholerka w boczki mi idzie:razz: Oj Alu po co sobie problemy stwarzasz. Po jednym ciasteczku w nic Ci nie pójdzie:eviltong: Quote
Alicja Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='an3czka']Oj Alu po co sobie problemy stwarzasz. Po jednym ciasteczku w nic Ci nie pójdzie:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to pewnie poszło po tych wcześniejszych ;) Quote
an3czka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a to pewnie poszło po tych wcześniejszych ;) Eeee tamte już dawno spaliłaś:lol: Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Vectra napisał(a):a u mnie chłodno :eviltong: :eviltong: jest wręcz super czy ja sie mogę do Ciebie wprowadzić na jakiś czas? :roll: Tak do jesieni ? :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ale cudenko:):):):):):lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 PIKA napisał(a):czy ja sie mogę do Ciebie wprowadzić na jakiś czas? :roll: Tak do jesieni ? :evil_lol: oczywiście :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='Vectra']oczywiście :cool3: :cool3: :cool3::pja też mogę .....tylko co z Ozzulkiem :razz: Quote
Vectra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pja też mogę .....tylko co z Ozzulkiem :razz: zrobimy tak: Kano i Saba na jednej części działki - Saba nie lubi astów i pitów Kano nie lubi nikogo ,ale Saba duża to sobie z nim poradzi :diabloti: Reszta na drugiej części bo ta ekipa się zgodzi :cool3: :cool3: tylko zeberki :hmmmm: w sumie tyż nie problem bo kot eksmisje dostał :diabloti: Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Vectra napisał(a): tylko zeberki :hmmmm: w sumie tyż nie problem bo kot eksmisje dostał :diabloti: Saba by zeberek bronila :diabloti: szczególnie przed kotem :diabloti: I moze kot by juz nie wrocił? :hmmmm: Quote
Pysia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 A mnie ze Zmoroszelmami przyjmiecie? I utrzymacie?....:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Pysia no gdzieś was upchne :evil_lol: :evil_lol: z tym utrzymaniem to się jakoś poradzi ;) :diabloti: :diabloti: kawałek pola jest to się kartofli nasadzi i z głodu nie padniemy :razz: Jak coś to PIKOWE zeberki się szybko lęgną więc na małą mięsną przekąske będzie jak znalazł ha i wszystko naturalne bez konserwantów :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 hihih i będziecie jeść ziemniaki z wkładką :evil_lol: ja się na to nie piszę :p u nas już chłodek cudowny - kocham północy wiaterek latem :multi: Quote
Recommended Posts