Alicja Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Wróciłam , ledwo żyję jest GORĄCO:angryy: Ja pracuję do końca czerwca :shake:więc jeszcze tydzień muszę przemęczyć :cool3: Quote
beria Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Witaj Alu ;) Gorąco, to mało powiedziane, uciekłam z psem z działki przez ten skwar :diabloti: Quote
Vectra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Wróciłam , ledwo żyję jest GORĄCO:angryy: Ja pracuję do końca czerwca :shake:więc jeszcze tydzień muszę przemęczyć :cool3: 4 dni i odpoczynek :multi: :multi: :multi: strasznie jest gorąco :shake: :shake: pali niesamowicie, mimo że jest wiaterek ,ale on też zamiast chłodzić to grzeje :placz: :placz: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Ja mam przeciąg , włączone wiatraki i czuję się jak w saunie :angryy:.Ozzy padł pod biurkiem i nawet nie ma ochoty jeść pomimo ,że mu w brzuchu burczy:cool3: Quote
Vectra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 w domu mam chłodno , w kuchni nawet bardzo ale na dworze koszmar - psy mi się rozpływają , jeść też nie chcą ,leżą bidy na kafelkach a ja musze zaras jechać :placz: :placz: tylko jak wytrzymać w tej konserwie (aucie) nie mam klimy :placz: :placz: :placz: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ehh ale co prawda to prawda ludziom się nie dogodzi pogodą :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Vectra']w domu mam chłodno , w kuchni nawet bardzo ale na dworze koszmar - psy mi się rozpływają , jeść też nie chcą ,leżą bidy na kafelkach a ja musze zaras jechać :placz: :placz: tylko jak wytrzymać w tej konserwie (aucie) nie mam klimy :placz: :placz: :placz::shake:też nie mamy klimy , do wczoraj uważałam to za zbytek , ale już tak nie mysle :placz::placz::placz: W pokoju mam 30 stopni na zewnatrz w cieniu przeszło 30 a w słońcu nie wiem bo w czasie burzy .........................odleciał nasz termometr:oops: Quote
Patka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 u nas nawet nieźle ale miała super klimę do 17, bo byłam w pracy a tam chłodek miodek :cool3: i jeszcze tam wracam :evil_lol: mam kupę roboty ale moze to i dobrze :lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Patka']u nas nawet nieźle ale miała super klimę do 17, bo byłam w pracy a tam chłodek miodek :cool3: i jeszcze tam wracam :evil_lol: mam kupę roboty ale moze to i dobrze :lol::shake:u nas nawet w piwnicy gorąco :placz: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:u nas nawet w piwnicy gorąco :placz: W piwinicy gorąco?! To gdzie Ty tą piwnice masz:razz: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='jo-jo']W piwinicy gorąco?! To gdzie Ty tą piwnice masz:razz::cool3:w piwnicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no pod parterem:razz: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:w piwnicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no pod parterem:razz: To przepraszam czy w piwnicy macie kaloryfery powłączane na maxa? :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:u nas nawet w piwnicy gorąco :placz: Dziś byłam w naszym nowym mieszkaniu (w trakcie remontu) i powiem Wam, że tam jest chłodno:multi:. Myślę, że dużą zasługę w tym mają ciągle zasunięte rolety zewnetrzne. Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='an3czka']Dziś byłam w naszym nowym mieszkaniu (w trakcie remontu) i powiem Wam, że tam jest chłodno:multi:. Myślę, że dużą zasługę w tym mają ciągle zasunięte rolety zewnetrzne.ja też miałam cały dzień zasunięte rolety i otwarte okno z północnej strony , ale szkopół w tym ,że mieszkam na ostatnim , 4 piętrze :angryy: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ja też miałam cały dzień zasunięte rolety i otwarte okno z północnej strony , ale szkopół w tym ,że mieszkam na ostatnim , 4 piętrze :angryy: Hmm a co powiesz na pokój od nasłonecznionej strony z Veluxami rakiem wiatru 24 godziny na dobe? :diabloti: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 czesc Bliźniaczko jak tam moja miejscóweczka chłodzi się ;) Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='dbsst']czesc Bliźniaczko jak tam moja miejscóweczka chłodzi się ;):pokienko otwarte , wentylatorek podłączony ;) Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pokienko otwarte , wentylatorek podłączony ;) łoki to juz pakuje sie i moja białą Szpile :lol: Quote
malawaszka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='jo-jo']Hmm a co powiesz na pokój od nasłonecznionej strony z Veluxami rakiem wiatru 24 godziny na dobe? :diabloti: :hmmmm: :niewiem: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='dbsst']łoki to juz pakuje sie i moja białą Szpile :lol::pczekamy na dworcu ;) Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 a u nas zaczęło grzmieć :razz:może spadnie jakiś deszczyk;) Quote
Recommended Posts