Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Wróciłam , ledwo żyję jest GORĄCO:angryy:
Ja pracuję do końca czerwca :shake:więc jeszcze tydzień muszę przemęczyć :cool3:

4 dni i odpoczynek :multi: :multi: :multi:

strasznie jest gorąco :shake: :shake: pali niesamowicie, mimo że jest wiaterek ,ale on też zamiast chłodzić to grzeje :placz: :placz:

Posted

Ja mam przeciąg , włączone wiatraki i czuję się jak w saunie :angryy:.Ozzy padł pod biurkiem i nawet nie ma ochoty jeść pomimo ,że mu w brzuchu burczy:cool3:

Posted

w domu mam chłodno , w kuchni nawet bardzo ale na dworze koszmar - psy mi się rozpływają , jeść też nie chcą ,leżą bidy na kafelkach

a ja musze zaras jechać :placz: :placz: tylko jak wytrzymać w tej konserwie (aucie) nie mam klimy :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Vectra']w domu mam chłodno , w kuchni nawet bardzo ale na dworze koszmar - psy mi się rozpływają , jeść też nie chcą ,leżą bidy na kafelkach

a ja musze zaras jechać :placz: :placz: tylko jak wytrzymać w tej konserwie (aucie) nie mam klimy :placz: :placz: :placz::shake:też nie mamy klimy , do wczoraj uważałam to za zbytek , ale już tak nie mysle :placz::placz::placz:

W pokoju mam 30 stopni na zewnatrz w cieniu przeszło 30 a w słońcu nie wiem bo w czasie burzy .........................odleciał nasz termometr:oops:

Posted

u nas nawet nieźle ale miała super klimę do 17, bo byłam w pracy a tam chłodek miodek :cool3: i jeszcze tam wracam :evil_lol: mam kupę roboty ale moze to i dobrze :lol:

Posted

[quote name='Patka']u nas nawet nieźle ale miała super klimę do 17, bo byłam w pracy a tam chłodek miodek :cool3: i jeszcze tam wracam :evil_lol: mam kupę roboty ale moze to i dobrze :lol::shake:u nas nawet w piwnicy gorąco :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:w piwnicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no pod parterem:razz:

To przepraszam czy w piwnicy macie kaloryfery powłączane na maxa? :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:u nas nawet w piwnicy gorąco :placz:
Dziś byłam w naszym nowym mieszkaniu (w trakcie remontu) i powiem Wam, że tam jest chłodno:multi:. Myślę, że dużą zasługę w tym mają ciągle zasunięte rolety zewnetrzne.

Posted

[quote name='an3czka']Dziś byłam w naszym nowym mieszkaniu (w trakcie remontu) i powiem Wam, że tam jest chłodno:multi:. Myślę, że dużą zasługę w tym mają ciągle zasunięte rolety zewnetrzne.ja też miałam cały dzień zasunięte rolety i otwarte okno z północnej strony , ale szkopół w tym ,że mieszkam na ostatnim , 4 piętrze :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ja też miałam cały dzień zasunięte rolety i otwarte okno z północnej strony , ale szkopół w tym ,że mieszkam na ostatnim , 4 piętrze :angryy:

Hmm a co powiesz na pokój od nasłonecznionej strony z Veluxami rakiem wiatru 24 godziny na dobe? :diabloti: