beria Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']No nareszcie się troszkę schłodziło :p Byłam na kawie u Ali Tuffikowej i ciasteczku:eviltong:..pychota , tylko cholerka w boczki mi idzie:razz: Nie narzekaj, Alu :cool3: Chłodniej + kawa + ciasteczko + wizyta u Ali Tuffikowej - tylko pozazdraszczać :razz: Vectra, ja mam gdzieś książkę kucharską z przepisami na dania z ziemniaków :cool3: Mogę też się wkręcić :razz: Quote
Vectra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 za moim domkiem są tylko i wyłącznie pola więc żarcia w lato nie zabraknie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po moich oględzinach tylej części działki odkryłam poziomki i wiśnie :razz: :razz:więc deser jest :grins: Pysia tylko jak te Twoje zmory będą się podmywać ?? mam małą wanne :shake: zostaje szlauf , ale zaje...e jest zimna woda :diabloti: :diabloti: Beria a pewnie że możesz :diabloti: weż książke kucharską i skołuj instrukcje sadzenia ziemniaków bo ja na ogrodnictwie się nie znam. Quote
Pysia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Vectra napisał(a):za moim domkiem są tylko i wyłącznie pola więc żarcia w lato nie zabraknie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po moich oględzinach tylej części działki odkryłam poziomki i wiśnie :razz: :razz:więc deser jest :grins: Pysia tylko jak te Twoje zmory będą się podmywać ?? mam małą wanne :shake: zostaje szlauf , ale zaje...e jest zimna woda :diabloti: :diabloti: Beria a pewnie że możesz :diabloti: weż książke kucharską i skołuj instrukcje sadzenia ziemniaków bo ja na ogrodnictwie się nie znam. Zmoroszelmy latem zawsze pod szlaufem się myją ;) To trwa 3 sekundy ;) W końcu to kobiety :lol: Poradzimy sobie ;) A czy kota też mogę zabrać? Quote
agbar Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 a jak tak to ja sie tez dopisuje:) robie dobre placki ziemniaczaste:):evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 dealer napisał(a):a jak tak to ja sie tez dopisuje:) robie dobre placki ziemniaczaste:):evil_lol: to ja tez sie dopisuje bo ja lubie jesc takie placki:evil_lol: dziendoberek Alu :) Quote
Vectra Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Cześć Ala wiecie co narobiłyście mi smaka na te placki :eating: :eating: :eating: jak ja dawno nie jadłam placuszków ziemniaczanych :placz: :placz: uwielbiam z dzemem z czarnej porzeczki. jeszcze potrzebuje odpowiedniej motywacji do zrobienia :evil_lol: :evil_lol: bo kupne to są takie sobie. Quote
Alicja Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='Vectra']Cześć Ala wiecie co narobiłyście mi smaka na te placki :eating: :eating: :eating: jak ja dawno nie jadłam placuszków ziemniaczanych :placz: :placz: uwielbiam z dzemem z czarnej porzeczki. jeszcze potrzebuje odpowiedniej motywacji do zrobienia :evil_lol: :evil_lol: bo kupne to są takie sobie.:mad:a tu znów o plackach :placz:ja lubiam ale robić mi się nie chce . Wczoraj narobiłam fotek Tuffciowi a Ozzy nadal nic nie ma nowego .Muszę poszperać w starociach :evil_lol: Quote
agbar Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 szperaj szperaj:) ja moge chciec nawet szczeniaczkowe:) lubie takie male Astki:) a wlasnie przed chwilka byla klientka z mala taka kulka astkowa:) Quote
tygra Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Witamy! my też Ozulka postanowiłyśmy wreszcie odwiedzić:lol: . To czekamy na te foteczki:cool3: Quote
sylwiaskalska Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Właśnie gdzie jest Ozzulek :mad: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']aWczoraj narobiłam fotek Tuffciowi a Ozzy nadal nic nie ma nowego .Muszę poszperać w starociach :evil_lol: Ja mogłaś pominąć Ozziego :mad: :lol: - oj nie dobra Pańcia :p Quote
Vectra Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ohhh nie dobra Ala :nono: :nono: jak mogłaś nie obfocić Ozzulca ???:mad: :mad: :mad: czekam na foty :cool3: Quote
bos Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Witaj Alicjo :loveu: Mam ściągnięty gips i myślę , że jak się okuruję trochę to mus się spotkać , już tak dawno nie widziałem Ozulca w realu że gdyby nie foty to bym zapomnial jak ślicznego masz ....piesiora......pychola :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że przynajmniej Ty fotki wstawiasz , ja w swojej Galerii liżę rany po Raciborzu /tak skręciłem nogę w kolanie / , a teraz jeszcze w Krakowie Jazon pokazał sie jak szczyl......nie chciał wogóle chodzić.....temperatura dała się we znaki....:diabloti: :diabloti: ;) Doczytałem też że wybierasz sie na Zlot Dogomaniaków.......? Quote
Alicja Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='bos']Witaj Alicjo :loveu: Mam ściągnięty gips i myślę , że jak się okuruję trochę to mus się spotkać , już tak dawno nie widziałem Ozulca w realu że gdyby nie foty to bym zapomnial jak ślicznego masz ....piesiora......pychola :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że przynajmniej Ty fotki wstawiasz , ja w swojej Galerii liżę rany po Raciborzu /tak skręciłem nogę w kolanie / , a teraz jeszcze w Krakowie Jazon pokazał sie jak szczyl......nie chciał wogóle chodzić.....temperatura dała się we znaki....:diabloti: :diabloti: ;) Doczytałem też że wybierasz sie na Zlot Dogomaniaków.......?:multi:ooo jakie odwiedzinki Gipsa współczuję .....znam ten ból:razz:tylko ja miałam zimowy :evil_lol: tylko cóż to robiłeś w tym Raciborzu :razz:/ a ja pomyliłam daty :placz:zresztą już pisałam o tym u Maleństwa :cool3:/ co do Krakowa to nie dziw się chłopakowi , było okropnie:angryy: Spotkanko ...no jasne Ozzy to już nie taki klocek jak w Raciborzu był teraz już ma figurkę :razz: Na Zlocik Dogomaniaków może się wybiorę w odwiedzinki , popatrzeć na psiaczki i miłe młode buzie / kurcze coś się rocznikiem nie umię tam dopasować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
bos Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:ooo jakie odwiedzinki .................. Na Zlocik Dogomaniaków może się wybiorę w odwiedzinki , popatrzeć na psiaczki i miłe młode buzie / kurcze coś się rocznikiem nie umię tam dopasować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Taka smarkula jak Ty i nie może się rocznikiem dopasować.......... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ........przecież tam same 20 latki jadą.....więc o co chodzi , a dowód podobno odebrałaś w maju.......:lol: :lol: ;) ;) Quote
Alicja Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='bos']Taka smarkula jak Ty i nie może się rocznikiem dopasować.......... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ........przecież tam same 20 latki jadą.....więc o co chodzi , a dowód podobno odebrałaś w maju.......:lol: :lol: ;) ;):mad::mad::mad:na poczatku czerwca ;) Quote
malawaszka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']/ kurcze coś się rocznikiem nie umię tam dopasować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ żeby było ciekawiej to ja pomału też :-( wykruszają się osoby w moim wieku i nie wiem ile nas będzie (podobnych wiekowo) :placz: Quote
PIKA Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 malawaszka napisał(a):żeby było ciekawiej to ja pomału też :-( wykruszają się osoby w moim wieku i nie wiem ile nas będzie (podobnych wiekowo) :placz: a co, poniżej granicy wieku się zgłaszają? :evil_lol: Waszka a ja starsza od Ciebie jestem to się nie nadaje :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='malawaszka']żeby było ciekawiej to ja pomału też :-( wykruszają się osoby w moim wieku i nie wiem ile nas będzie (podobnych wiekowo) :placz:ale ja starsza :oops: Ale pamiętaj ,że jeszcze nas czeka grill u Pysi;) Quote
Alicja Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='Patka']o ja też musze po nowy isć:evil_lol::evil_lol:a moje zdjęcie to można przy cukrze postawić i goście będą się bali słodzić :razz: Quote
malawaszka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 PIKA napisał(a):a co, poniżej granicy wieku się zgłaszają? :evil_lol: :evil_lol: tak mi się wydaje ale nie wiem :oops: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 czesc, czesc :) wpadlam i wypadam od razu ;) Quote
Jureja Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Piękny:loveu: :loveu: Ciesze sie,że Was poznam na zlocie:cool3: . Quote
Recommended Posts