Alicja Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Agga']Alu czy ty za 2 tyg też z Ozzym będziesz?:shake:sama , przyjadę pociągiem , chyba w sobotę rano a pojadę do domku w niedzielę o 19 :razz: Cezary już się nie chce ciągać z Ozzym , woli z nim w domu zostać ;) Quote
Pysia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ozulec piękny jak zawsze :) Chłopak ma klate :loveu: A ten jego pysio:loveu: :loveu: :loveu: A że łagodny i spokojny to nikt mi mówić nie musi :) One wcale agresywne nie są :) Trzeba tylko uważać na inne psy ale dla ludzi - miodzio:loveu: Quote
Agga Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 DO PANA CEZAREGO! Panie Cezary jak Pan tak może:mad: To jest niedopuszczalne to zwykłe lenistwo:mad: Ja wiem, że faceci kochają swoje fotelle ale bezprzesady. Trzeba od czasu do czasu ruszyć swoje 4 literki i zawitac do cudnego miasta Opola. Quote
Vectra Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:tylko niech oni sie pospieszą z tą wykończeniówką bo na zime skończą :placz: ja im wcale nie zazdrosze tej wykończeniówki :shake: :shake: ale niech się sprężaja :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Pysia']Ozulec piękny jak zawsze :) Chłopak ma klate :loveu: A ten jego pysio:loveu: :loveu: :loveu: A że łagodny i spokojny to nikt mi mówić nie musi :) One wcale agresywne nie są :) Trzeba tylko uważać na inne psy ale dla ludzi - miodzio:loveu:Pysiu , ale dla Nas ważne jest to ,że Ozzy nie reaguje agresją na inne zwierzaczki :pw tym i psy ;) Dziś 1 raz widział kury , ale był zdziwiony , koniecznie chciał do nich:evil_lol:. Agga widziała jak bawił się z zupełnie obcym mixem bullka i Asta Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Vectra']ja im wcale nie zazdrosze tej wykończeniówki :shake: :shake: ale niech się sprężaja :evil_lol: :evil_lol::placz:podobno planują na jesień się przeprowadzić :mad:chyba pojadę z namiotem:razz: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Agga']DO PANA CEZAREGO! Panie Cezary jak Pan tak może:mad: To jest niedopuszczalne to zwykłe lenistwo:mad: Ja wiem, że faceci kochają swoje fotelle ale bezprzesady. Trzeba od czasu do czasu ruszyć swoje 4 literki i zawitac do cudnego miasta Opola.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:stary pan Cezary:eviltong: Cezary stwierdził ,że szkoda Ozzulka męczyć , a poza tym ja nie mogłabym wtedy w Opolu nocować :razz: Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:podobno planują na jesień się przeprowadzić :mad:chyba pojadę z namiotem:razz: ale parapetowę się robi jak jeszcze nic w chaupie nie jest zrobione :shake: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , ale dla Nas ważne jest to ,że Ozzy nie reaguje agresją na inne zwierzaczki :pw tym i psy ;) Dziś 1 raz widział kury , ale był zdziwiony , koniecznie chciał do nich:evil_lol:. Agga widziała jak bawił się z zupełnie obcym mixem bullka i Asta Czyli jednak hodowla zmierza w odpowiednim kierunku :multi: Bardzo mnie to cieszy i uważam ze takie psy powinny być wysoko cenione jako reproduktory :) Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='PIKA']ale parapetowę się robi jak jeszcze nic w chaupie nie jest zrobione :shake: :evil_lol::razz:kurde ale one siakieś nieobyczajne ....te warszawiaki :razz:meble do kuchni już zamówili :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Pysia']Czyli jednak hodowla zmierza w odpowiednim kierunku :multi: Bardzo mnie to cieszy i uważam ze takie psy powinny być wysoko cenione jako reproduktory :)dziadkiem Ozzulka jest BigTex z Gang-Staffu :ppies który mi się zawsze podobał , no i z tego co czytałam to z tamtąd psiaki mają dobrą psychikę , ojca Ozzulka nie widziałam w realu , ale mam nadzieję ze i on ma doskonała psyche;) Myślę ze hodowca z wyobraźnią będzie dążył do tego aby ASTy były psami dobrze nawiązującymi kontakty , wiem to długa droga ale jakże byłoby to miłe ;) Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Alu dobry wieczór ! :loveu: I dobranoc ... Ale Ozulec obfotografowany ! :crazyeye: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alu dobry wieczór ! :loveu: I dobranoc ... Ale Ozulec obfotografowany ! :crazyeye::crazyeye:już uciekasz :cool3: Quote
Agga Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:stary pan Cezary:eviltong: Cezary stwierdził ,że szkoda Ozzulka męczyć , a poza tym ja nie mogłabym wtedy w Opolu nocować :razz: Stary panie Cezary. Zawsze można z psem w namiocie przed blokiem.:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Agga']Stary panie Cezary. Zawsze można z psem w namiocie przed blokiem.:evil_lol::mad:no i masz człowieku szacunek dla starszych :razz:taka ta nasza młodzież :cool3: Agga to nie idzie o TZta tylko o nocleg z piesem :p, a piesu pewno zimno by było i niewygodnie w namiocie :eviltong: Quote
beria Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Agga'] ŻABA:lol: DUpelinka:cool3: Ozzy na żabkę :multi: Alu, mam pewne wątpiliwości, czy Ozziemu byłoby za zimno w namiocie :roll: Biorąc po uwagę aktulane temperatury :roll: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='beria']Ozzy na żabkę :multi: Alu, mam pewne wątpiliwości, czy Ozziemu byłoby za zimno w namiocie :roll: Biorąc po uwagę aktulane temperatury :roll::razz:Gosiu , ale pomyśl jak niewygodnie :p Quote
sylwiaskalska Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Agga']Ozzy poznał nowego 6 miesięcznego kolegę Daj morde Ozzy zaliczył parter. Małe zawody sumo Podnosimy się Kurka 6 miechów ? Jestem ciekawa jaki będzie jak dorosnie A Ozzulek extra :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ile zdjęć Ozzulca! a ja miałam nadzieję, ze gdzieś na jednym z tych tysiąca zdjęć mignie Rydzewska. Ale nie mignęła :shake: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']ile zdjęć Ozzulca! a ja miałam nadzieję, ze gdzieś na jednym z tych tysiąca zdjęć mignie Rydzewska. Ale nie mignęła :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Rydzewska nie fotogeniczna jest :razz: a teraz ide do pracy :placz::placz::placz::placz::placz: a jak wróce to pewnie znów net mi bedzie mulił :angryy: Quote
LAZY Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Witaj Ozzulku! Ciocia Paulinka o Tobie pamięta, ale malo ma czasu ostatnio:) Quote
asiunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Rydzewska nie fotogeniczna jest :razz: a teraz ide do pracy :placz::placz::placz::placz::placz: a jak wróce to pewnie znów net mi bedzie mulił :angryy: Hej! To milego dzionka Aluniu :buzi: Quote
Teklunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 o rany, rany, ile zdjec :-o ale dzielnie wszystko nadrobilam i ... prosze o jeszcze ;) Ozzulcowa pupcia rozlozona na trawce mnie rozbraja :loveu: Quote
Vectra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Aluniu jak to do pracy przecież są wakacje :crazyeye: :crazyeye: należy Ci się urlop za tą męke przez cały rok :mad: :mad: Dzieci odpoczywają , nabierają sił na rozrabianie ,a Ty ??? Pozatym to upomnij znajomych , że pora na parapetówe ;) ;) Teraz jest ciepło , można pogrillować :cool3: :cool3: ,a nie tam jakieś meble ustawiać.Zima jest od remontów :eviltong: :eviltong: My tu czekamy na Ciebie i Ozzulka :multi: :multi: znaczy bardzo miła ,grzeczna suczka i stęskniona ciocia ;) która bardzo chce poznać rodzinke R i całe stado warszawskich dogomaniaków :diabloti: :diabloti: Przyjeżdzaj czekamy !!!!! Quote
Recommended Posts