bigos Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Jeszcze fotka dopóki chłopaki nie wrócą :cool3: Żabka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 first klaaas usmiech hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Cześć Alus :multi: A co tu tak pusto u Ciebie dzisiaj ? :crazyeye: wszyscy polecieli szukac z lupami tych minaiturowych gołabków? :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Alus :multi: A co tu tak pusto u Ciebie dzisiaj ? :crazyeye: wszyscy polecieli szukac z lupami tych minaiturowych gołabków? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poszli szukać prezentów na dzień dziecka ;) Quote
beria Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Witaj Alu ;) Moja Klaudia chce na Dzień Dziecka usprawiedliwienie, żeby nie brać udziału w organizowanych zbiorowo przez szkoły Dniu Sportu :mad: Mało kłopotliwy prezent :evil_lol: Chyba na to pójdę :evil_lol: A jak potzrymam ją wniepewności do jutra, to się bardziej ucieszy :eviltong: Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='beria']Witaj Alu ;) Moja Klaudia chce na Dzień Dziecka usprawiedliwienie, żeby nie brać udziału w organizowanych zbiorowo przez szkoły Dniu Sportu :mad: Mało kłopotliwy prezent :evil_lol: Chyba na to pójdę :evil_lol: A jak potzrymam ją wniepewności do jutra, to się bardziej ucieszy :eviltong::mad::mad::mad:a mój o dziwo nie chciał takiego prezenta:razz:a w normalne dni to przychodzi że to czy tamto :cool3:....butki sobie wybrał takie nadprogramowe na prezent /a niech ma przydadzą się jak do sanatorium pojedzie;)/ pt.ABSy Quote
beria Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] pt.ABSy Zła, niedobra piłka, chciała Ozzulca przewrócić :-x Quote
PIKA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poszli szukać prezentów na dzień dziecka ;) po nocy? :crazyeye: pt.ABSy ale te ABS-y to tylko na przednie kola :shake: Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='PIKA']po nocy? :crazyeye: ale te ABS-y to tylko na przednie kola :shake::evil_lol::evil_lol:zależy jakie dziecka mają potrzeby ;) no niestety na wyposażeniu na tył nie dawali:cool3: Quote
aga1215 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :crazyeye: piłka atakuje :crazyeye: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='aga1215']:crazyeye: piłka atakuje :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak zawsze ;) tradycyjnie na dogobranoc fotki senne;) Quote
Tośka_m Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Wielki buziaczek dobranocny w to różowe na nosku :loveu: Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='Tośka_m']Wielki buziaczek dobranocny w to różowe na nosku :loveu:buziak przekazany ...jutro mam nadzieję na więcej czasu i poodwiedzam galeryjki ;) Quote
aga1215 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']buziak przekazany ...jutro mam nadzieję na więcej czasu i poodwiedzam galeryjki ;) czekamy - Dobranoc :buzi: Quote
Vectra Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka :multi: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
Paula Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Suuuper :grins: Jaki wysportowany :multi: Wszystkiego najlepszego dla Ozzulka, i dla Kuby tez :p Quote
Korenia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Jakby ta focia była pierwsza to pomyślałabym, że Ozzy sam ją 'zrobił' ;) :razz: Quote
Gosiek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 jaka słodka zabeczka :loveu::loveu::loveu: cześć Ala... jak tam krasnoludkowe gołąbki? Jeszcze sa? Quote
AlKil Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Gosiek napisał(a): cześć Ala... jak tam krasnoludkowe gołąbki? Jeszcze sa? Pewnie krasnoludki wszystko pożarły....:sabber: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jaka mina...chyba dostał w pyszczek piłeczką :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Z okazji Dnia Dziecka wszystkiego naj dla Ozziego i jego wlascicielki :loveu: Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='paula_z']Prezencik dla Ozzulka na dzien dziecka ale świetne :multi:Dziękujemy za życzonka wszystkim i za odwiedzinki :p Ja już mam Dnia dziecka serdecznie dosć , głowa mi pęka , uszy odpadaja .Walczyłam dziś od 6 rano ....na wejściu już czeka 4 , w tym jedno 2letnie:shake:.Były zabawy , tańce , konkursy i słodkości , nie obyło się też bez kłótni i rozbieżności zdań mądralińskich sztuk 22:angryy: JESTEM PADNIĘTA:shake: Quote
Vectra Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Cześć Ala ach te przedszkolaki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam nieraz przyjemność :diabloti: :diabloti: bywania w jednym z przedszkoli (dostarczam im różne pierdoły) to po 20 minutach mam dość :placz: :placz: Chyle czoła za cierpliwość :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts