Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja w kuchni dostaję autentycznej pomroczności jasnej i już wiele lat temu TZ przestał udawać, że pragnie, abym gotowała, a ja wiele lat temu przestałam udawać , że umiem to robić :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']ja w kuchni dostaję autentycznej pomroczności jasnej i już wiele lat temu TZ przestał udawać, że pragnie, abym gotowała, a ja wiele lat temu przestałam udawać , że umiem to robić :evil_lol:
:evil_lol: sprytnie :evil_lol:

AlKilno tak... A ja jak czasami ugotuję więcej, to ta cholera TZ wstanie w nocy i zeżre... i na drugi dzień muszę dorabiać bo dla wszystkich nie wystarcza...:eating:

:hmmmm: przydałaby się lodówka na kluczyk :evil_lol: mnie tysz:oops:

Posted

Jaki kulinarny temacik się zawiązał :eating: gołąbeczki pychotka, tylko robić się nie chce, bo długo się przy nich schodzi :evil_lol: (dobrze, że mama czasami robi i jakoś dziwnym trafem do nas trafiają :p )....Ja też gotuję na 2 dni, a jak się uda to i na więcej :p TZ został wyleczony z podżerania nie swoich porcji: jak zjesz to nie masz na jutro, a ja nie będę dorabiać :evil_lol: popatrzysz jak inni jedzą :diabloti: wiem wredna jestem :evil_lol: :evil_lol:

...co za arystokrata :cool3: jakiego herbu?? zerwipietruszki czy jak? ;) :evil_lol:

Posted

Moj TZ to juz całkiem nauczony....:oops: Nie dośc ze nie wyjada to jeszcze sam najcześciej gotuje :evil_lol: To ja wyjadam jemu :evil_lol: Gotowac umiem - i owszem - ale jakoś wole robic coś innego :) TZ lubi sobie popichcic wiec pichci ;)

Posted

cześć Ala.. a może by tak jakieś zdjątko krasnoludkowych gołąbków?

Pan Hrabia zarządał......

pomniamniusiał i doszedł do wniosku ze niezłe było :p

hihi fajne zdjęcia Ozzuleczka

Posted

czesc Alus :)
[quote name='beria']Mnie to najbardziej wkurza :angryy: jak TZ wyżera mi coś w trakcie gotowania :angryy:moj nie wyzera, za to ja sama sobie wyzeram to co wlasnie gotuje :oops: niby sprawdzam czy dobre ;)

[quote name='Alicjarydzewska']

co za wyrafinowana poza :lol:

Posted

Jak czytam te Wasze posty to mi w brzuchu burczy :shake: A Ozzulek na fotkach tez cos wcina i sie oblizuje. Normalnie zglodnialam, ide cos wszamac :facelick: :kaffee_2:

Posted

[quote name='paula_z']Jak czytam te Wasze posty to mi w brzuchu burczy :shake: A Ozzulek na fotkach tez cos wcina i sie oblizuje. Normalnie zglodnialam, ide cos wszamac :facelick: :kaffee_2::evil_lol::evil_lol::evil_lol:siła perswazji;)
Krasnalkowe gołąbki pychota :eviltong:
A teraz piję kawe i jem pączka / po śląsku krepla;)/

Posted

Wróciłam z zakupów :angryy:to już wolę gotować niz zakupy robić , tym bardziej ,że głównym powodem był zakup butów dla Kuby ,a potem się doplątało tysiac innych sprawunków :cool3:

Dziękujemy za odwiedzinki .Pan Hrabia czekał grzecznie w domku a teraz wyszedł na siq i coś jeszcze:razz: