Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:śmiem się domyśleć ,że Zmorka ;)
Bo mi Alu kupili nową klawiature :angryy: Ma klawisze obok siebie malutkie i blisko :angryy: Paznokcie mi przeszkadzają:placz: Na dodatek ona ma jakoś inaczej te środkowe klawisze :crazyeye: Normalnie muszę się patrzeć na nią jak pisze !!!!:-o

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Malawaszka chyba też sierpniowa :razz:

też też :cool1: tylko kilka dni po Ozzulku :loveu:

a Luna tyż ma coś z uszkami - bez wydzieliny i smrodku, ale zaczęła się drapać to wzięłam ja razem z Bolutkiem do wetki i okazało się ze coś się tam wykluwa :angryy: no to kropimy :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Oj niebo zmienia się nam z minuty na minutę ......wicher duje .....a kaloryferki grzeją :multi::multi::multi:

A Ozzulec ma zapalenie ucha :angryy:

Biedaczek. Daj mu buziaka w nochal ode mnie.

Posted

[quote name='malawaszka']też też :cool1: tylko kilka dni po Ozzulku :loveu:

a Luna tyż ma coś z uszkami - bez wydzieliny i smrodku, ale zaczęła się drapać to wzięłam ja razem z Bolutkiem do wetki i okazało się ze coś się tam wykluwa :angryy: no to kropimy :diabloti:Ozzy miał tylko wydzielinę bez smrodku na szczęście , a zaczęło się też od drapania za uszkiem:razz:

Posted

Witajcie ranne ptaszki :razz:

...a u mnie nikt sierpniowy :shake: ale pobalować i tak mogę :evil_lol:

Jak tam Ozzulec? Dajejako tako sobie zakraplać uszko? Ja z tymi ucholami też miałam już przeprawę :angryy: ale u Toffiego zwisłoucha...tam to jest luksus życie dla drożdży :mad:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Alus

jak tam uszko Ozulca ? :razz:
:oops:jeszcze nie czyściłam bo piszemy razem na klawiarurce:angryy:a dom czyszczenia potrzebne 2 osoby , zakropione uszko i nie capi ;)boleć go też nie boli :razz:na szczęście

Posted

Zachód śłońca Alu piękny :multi:
Bardzo się cieszymy że uszko już nie boli :) Buziaki w oba uszka Olulca :loveu:
Jedziemy na wichurke :) Chyba niebo trochę się przejaśnia :) Życzymy wszystkim miłego weekendu :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Nie wiem czemu, ale ta fotka mi się z Chorwacją kojarzy ;) Śliczne zdjęcie!

A mnie z Rumunią :evil_lol: Zaraz wyjdzie na łowy Drakula :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:jeszcze nie czyściłam bo piszemy razem na klawiarurce:angryy:a dom czyszczenia potrzebne 2 osoby , zakropione uszko i nie capi ;)boleć go też nie boli :razz:na szczęście
Alu - dlaczego zmazałaś to, co napisał Ozzulec?:mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A mnie z Rumunią :evil_lol: Zaraz wyjdzie na łowy Drakula :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[quote name='Maga100']Ale masz na myśli Ozziego czy Alicję R.? :evil_lol: hihihi :evil_lol:
Alu, pokaż nam ząbki ;) nie masz przypadkiem wystających kłów? :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p19 sierpnia ....będzie miał 2 latka ;) [quote name='Vectra']to mozemy z Ozzim razem impre urodzinową zrobić :evil_lol: :evil_lol: ja 11
[quote name='Korenia']Ja 17 ;) :)
to i ja sie podłączam! bo ja dokladnie tak jak Ozzy - 19.08. :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']to i ja sie podłączam! bo ja dokladnie tak jak Ozzy - 19.08. :lol:
toż to lwia galeria się zrobiła :crazyeye: :evil_lol:
15.08:multi:

Posted

[quote name='Teklunia']to i ja sie podłączam! bo ja dokladnie tak jak Ozzy - 19.08. :lol::multi::multi::multi:o siostra bliźniaczka :evil_lol:

Maga ......:mad:...ty się kiedyś doigrasz :razz:

;)no ile tu lefoniów:multi: