Alicja Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='Pysia']morka też ma w sierpniu urodziny :multi::razz:śmiem się domyśleć ,że Zmorka ;) Quote
Pysia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:śmiem się domyśleć ,że Zmorka ;) Bo mi Alu kupili nową klawiature :angryy: Ma klawisze obok siebie malutkie i blisko :angryy: Paznokcie mi przeszkadzają:placz: Na dodatek ona ma jakoś inaczej te środkowe klawisze :crazyeye: Normalnie muszę się patrzeć na nią jak pisze !!!!:-o Quote
Alicja Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 dzisiejsze niebo ...efekt był piorunujący , świat dokoła spowity purpurą Quote
malawaszka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Malawaszka chyba też sierpniowa :razz: też też :cool1: tylko kilka dni po Ozzulku :loveu: a Luna tyż ma coś z uszkami - bez wydzieliny i smrodku, ale zaczęła się drapać to wzięłam ja razem z Bolutkiem do wetki i okazało się ze coś się tam wykluwa :angryy: no to kropimy :diabloti: Quote
Paula Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Alu, pytanko na Ciebie czeka w naszej galerii. Oj, nie odwiedzasz :mad: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Oj niebo zmienia się nam z minuty na minutę ......wicher duje .....a kaloryferki grzeją :multi::multi::multi: A Ozzulec ma zapalenie ucha :angryy: Biedaczek. Daj mu buziaka w nochal ode mnie. Quote
an3czka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']dzisiejsze niebo ...efekt był piorunujący , świat dokoła spowity purpurą Piękne!:multi: Quote
Alicja Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='malawaszka']też też :cool1: tylko kilka dni po Ozzulku :loveu: a Luna tyż ma coś z uszkami - bez wydzieliny i smrodku, ale zaczęła się drapać to wzięłam ja razem z Bolutkiem do wetki i okazało się ze coś się tam wykluwa :angryy: no to kropimy :diabloti:Ozzy miał tylko wydzielinę bez smrodku na szczęście , a zaczęło się też od drapania za uszkiem:razz: Quote
Cola Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Witajcie ranne ptaszki :razz: ...a u mnie nikt sierpniowy :shake: ale pobalować i tak mogę :evil_lol: Jak tam Ozzulec? Dajejako tako sobie zakraplać uszko? Ja z tymi ucholami też miałam już przeprawę :angryy: ale u Toffiego zwisłoucha...tam to jest luksus życie dla drożdży :mad: Quote
Alicja Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Alus jak tam uszko Ozulca ? :razz::oops:jeszcze nie czyściłam bo piszemy razem na klawiarurce:angryy:a dom czyszczenia potrzebne 2 osoby , zakropione uszko i nie capi ;)boleć go też nie boli :razz:na szczęście Quote
Cola Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 ufff...to całe szczęście :p ..a bym zapomniała, że zachodzik jest piękny :loveu: Quote
Pysia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Zachód śłońca Alu piękny :multi: Bardzo się cieszymy że uszko już nie boli :) Buziaki w oba uszka Olulca :loveu: Jedziemy na wichurke :) Chyba niebo trochę się przejaśnia :) Życzymy wszystkim miłego weekendu :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Nie wiem czemu, ale ta fotka mi się z Chorwacją kojarzy ;) Śliczne zdjęcie! Quote
Pysia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie wiem czemu, ale ta fotka mi się z Chorwacją kojarzy ;) Śliczne zdjęcie! A mnie z Rumunią :evil_lol: Zaraz wyjdzie na łowy Drakula :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Pysia'] Zaraz wyjdzie na łowy Drakula :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale masz na myśli Ozziego czy Alicję R.? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:jeszcze nie czyściłam bo piszemy razem na klawiarurce:angryy:a dom czyszczenia potrzebne 2 osoby , zakropione uszko i nie capi ;)boleć go też nie boli :razz:na szczęście Alu - dlaczego zmazałaś to, co napisał Ozzulec?:mad: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Pysia']A mnie z Rumunią :evil_lol: Zaraz wyjdzie na łowy Drakula :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[quote name='Maga100']Ale masz na myśli Ozziego czy Alicję R.? :evil_lol: hihihi :evil_lol: Alu, pokaż nam ząbki ;) nie masz przypadkiem wystających kłów? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p19 sierpnia ....będzie miał 2 latka ;) [quote name='Vectra']to mozemy z Ozzim razem impre urodzinową zrobić :evil_lol: :evil_lol: ja 11 [quote name='Korenia']Ja 17 ;) :) to i ja sie podłączam! bo ja dokladnie tak jak Ozzy - 19.08. :lol: Quote
aga1215 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Teklunia']to i ja sie podłączam! bo ja dokladnie tak jak Ozzy - 19.08. :lol: toż to lwia galeria się zrobiła :crazyeye: :evil_lol: 15.08:multi: Quote
Alicja Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='Teklunia']to i ja sie podłączam! bo ja dokladnie tak jak Ozzy - 19.08. :lol::multi::multi::multi:o siostra bliźniaczka :evil_lol: Maga ......:mad:...ty się kiedyś doigrasz :razz: ;)no ile tu lefoniów:multi: Quote
malawaszka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 :multi: :multi: :multi: haaa bo lefonie som najlepsiejsze :p Quote
Maga100 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Maga ......:mad:...ty się kiedyś doigrasz :razz: mła? :grins: Quote
Alicja Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='Maga100']mła? :grins::mad:tła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts