Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cola']ojejku biedny Ozzulek...takie zapalenie nie jest przyjemne (ale mój ma gorsze zapalenie :angryy: ) wymiziać psinkę i ucałować :loveu::mad:Pikuś zapalenie , najgorsza rzecz to zakraplanie ucha panikarzowi:angryy::angryy::angryy:

Wymiziany , wycmokany ...morduje teraz Kubę , a zaraz spadamy na polko;)
:razz:a twój którny się zapalił:cool3:

Posted

Jak to dobrze, że moje tak nie panikują jak coś przy nich robię :p Wiedzą, że pani krzywdy nie zrobi :)
...a Joker sobie zapalenie wyszykował...cewki moczowej i na dokładke kryształki w moczu...brrrr....współczuję mu przy siusianiu :roll:

Posted

[quote name='Cola']Jak to dobrze, że moje tak nie panikują jak coś przy nich robię :p Wiedzą, że pani krzywdy nie zrobi :)
...a Joker sobie zapalenie wyszykował...cewki moczowej i na dokładke kryształki w moczu...brrrr....współczuję mu przy siusianiu :roll:u nas też na początku było dobrze ale nasz 1 wet chciał mi pokazać jak się pakuje psu tabletkę w gardło , no i mu się nie udało :angryy:ale też od tego czasu pies nie lubi wszelkich zabiegów wokół swojej osoby:angryy:
Kurcze Jokuś siusianie ma chore :shake:a dostał jakieś leki :razz:

Posted

No to macie pecha z tym wetem :angryy:

Dostał, ale na szczęście nie mamy problemu z aplikacją.....wrzucam tabletki do suchej karmy, a on wszystko tam pochłania :cool3: Jak skończymy tabletki, to znowu badanko moczu i zobaczymy co nam wyjdzie...

Posted

[quote name='PIKA']Jak to Ozulec ma zapalenie ucha? :crazyeye: :shake:

Alus bardzo zimno u was musi byc :razz::mad:no weznło i mu się zapaliło:angryy:W sobotę czyściłam mu uszy i było ok, a przedwczoraj zaczał się drapać , wczoraj mu znów wyczyściłam ale było bardzo brzydkie wśrodku , no i dziś pojechaliśmy do weta :diabloti:/ dobrze że jeżdżę z TZtem , bo wet przystojny:evil_lol:i jeszcze by kto pomyślał ,że jakieś schadzki mamy:evil_lol:/Mamy krople i płyn do czyszczenie chorych ucholców .

Posted

[quote name='Cola']No to macie pecha z tym wetem :angryy:

Dostał, ale na szczęście nie mamy problemu z aplikacją.....wrzucam tabletki do suchej karmy, a on wszystko tam pochłania :cool3: Jak skończymy tabletki, to znowu badanko moczu i zobaczymy co nam wyjdzie...To był wet z kt.órego zrezygnowaliśmy :angryy:teraz jeździmy gdzieś indziej i jak narazie jest OK

Posted

teraz biedny Ozzulek będzie codziennie maltretowany :shake: Mam nadzieję, że on się tak nie obraża jak J jak coś mu się zrobi nie po jego myśli :evil_lol: Tak ja dzisiaj...zdjeliśmy pacynkę z łapki, ale ciągle ją memłał i memłał, i się doigrał - skarpetkę włóż....i poszedł się obrazić do siebie :diabloti:

Oby tylko ten wet był dobry i go bardziej nie zraził :p

Posted

Ja to tak myślę ,że Ozzy podsłuchiwał jak rozmawialiśmy co mu do zarcia kupić i mu z tego ucholec się zapalił :razz:
Dziękujemy za całuski i za troskę ;)Ozzy wymiziany leży w moim wyrku:p

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Alicja całą DGM będzie balować do rana ;) Byle tylko dziadostwo uszko opuściło ;);)musi puścić .........nie ma innej opcji .
Ja nie wiem czy jmu tam się jakiś paproch nie dostał i on to zatarł :shake:i sie tam coś porobiło ...naprawde nie wiem , bo raczej za bardzo go nie boli wewnątrz :razz:i na całe szczęście ;)