Alicja Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='Cola']ojejku biedny Ozzulek...takie zapalenie nie jest przyjemne (ale mój ma gorsze zapalenie :angryy: ) wymiziać psinkę i ucałować :loveu::mad:Pikuś zapalenie , najgorsza rzecz to zakraplanie ucha panikarzowi:angryy::angryy::angryy: Wymiziany , wycmokany ...morduje teraz Kubę , a zaraz spadamy na polko;) :razz:a twój którny się zapalił:cool3: Quote
Cola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Jak to dobrze, że moje tak nie panikują jak coś przy nich robię :p Wiedzą, że pani krzywdy nie zrobi :) ...a Joker sobie zapalenie wyszykował...cewki moczowej i na dokładke kryształki w moczu...brrrr....współczuję mu przy siusianiu :roll: Quote
Alicja Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='Cola']Jak to dobrze, że moje tak nie panikują jak coś przy nich robię :p Wiedzą, że pani krzywdy nie zrobi :) ...a Joker sobie zapalenie wyszykował...cewki moczowej i na dokładke kryształki w moczu...brrrr....współczuję mu przy siusianiu :roll:u nas też na początku było dobrze ale nasz 1 wet chciał mi pokazać jak się pakuje psu tabletkę w gardło , no i mu się nie udało :angryy:ale też od tego czasu pies nie lubi wszelkich zabiegów wokół swojej osoby:angryy: Kurcze Jokuś siusianie ma chore :shake:a dostał jakieś leki :razz: Quote
PIKA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Jak to Ozulec ma zapalenie ucha? :crazyeye: :shake: [quote name='Alicjarydzewska']:p Alus bardzo zimno u was musi byc :razz: Quote
Cola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 No to macie pecha z tym wetem :angryy: Dostał, ale na szczęście nie mamy problemu z aplikacją.....wrzucam tabletki do suchej karmy, a on wszystko tam pochłania :cool3: Jak skończymy tabletki, to znowu badanko moczu i zobaczymy co nam wyjdzie... Quote
Alicja Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='PIKA']Jak to Ozulec ma zapalenie ucha? :crazyeye: :shake: Alus bardzo zimno u was musi byc :razz::mad:no weznło i mu się zapaliło:angryy:W sobotę czyściłam mu uszy i było ok, a przedwczoraj zaczał się drapać , wczoraj mu znów wyczyściłam ale było bardzo brzydkie wśrodku , no i dziś pojechaliśmy do weta :diabloti:/ dobrze że jeżdżę z TZtem , bo wet przystojny:evil_lol:i jeszcze by kto pomyślał ,że jakieś schadzki mamy:evil_lol:/Mamy krople i płyn do czyszczenie chorych ucholców . Quote
Alicja Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='Cola']No to macie pecha z tym wetem :angryy: Dostał, ale na szczęście nie mamy problemu z aplikacją.....wrzucam tabletki do suchej karmy, a on wszystko tam pochłania :cool3: Jak skończymy tabletki, to znowu badanko moczu i zobaczymy co nam wyjdzie...To był wet z kt.órego zrezygnowaliśmy :angryy:teraz jeździmy gdzieś indziej i jak narazie jest OK Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Współczujemy biednemu Ozzulkowi - całuski dla niego!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Cola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 teraz biedny Ozzulek będzie codziennie maltretowany :shake: Mam nadzieję, że on się tak nie obraża jak J jak coś mu się zrobi nie po jego myśli :evil_lol: Tak ja dzisiaj...zdjeliśmy pacynkę z łapki, ale ciągle ją memłał i memłał, i się doigrał - skarpetkę włóż....i poszedł się obrazić do siebie :diabloti: Oby tylko ten wet był dobry i go bardziej nie zraził :p Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 no nie... Ozzy znów chory? Co ten psiak wyprawia :mad: ileż mozna chorować :roll: wymiziaj biedulka ode mnie :razz: Quote
PIKA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 To Alus wymyziaj Ozulka za uszkiem ..:loveu: tylko za tym zdrowym uszkiem, bo chore przy dotyku moze bolec :roll: Quote
aśka-od-dagona Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 wycałowac 'malutkiego' ode mnie! i duzo zdrowia i cierpliwości dla Was przy zakraplaniu;) Quote
Alicja Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Ja to tak myślę ,że Ozzy podsłuchiwał jak rozmawialiśmy co mu do zarcia kupić i mu z tego ucholec się zapalił :razz: Dziękujemy za całuski i za troskę ;)Ozzy wymiziany leży w moim wyrku:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Następnym razem rozmawiajcie ciszej ;) Odemnie również proszę wymiziać w zdrowe uszko i szybkiego powrotu do zdrowia! ;* Quote
Alicja Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='Korenia']Kiedy Ozzy obchodzi urodzinki ?:p19 sierpnia ....będzie miał 2 latka ;) Quote
Vectra Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Biedny Ozzy uszko boli :-( :-( :-( Od nas też prosze wycałować Ozzulcową morduche :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p19 sierpnia ....będzie miał 2 latka ;) to mozemy z Ozzim razem impre urodzinową zrobić :evil_lol: :evil_lol: ja 11 Quote
Alicja Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='Vectra']to mozemy z Ozzim razem impre urodzinową zrobić :evil_lol: :evil_lol: ja 11:razz:hi hi ale będzie balanga na dogo :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Alicja całą DGM będzie balować do rana ;) Byle tylko dziadostwo uszko opuściło ;) Quote
Alicja Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Alicja całą DGM będzie balować do rana ;) Byle tylko dziadostwo uszko opuściło ;);)musi puścić .........nie ma innej opcji . Ja nie wiem czy jmu tam się jakiś paproch nie dostał i on to zatarł :shake:i sie tam coś porobiło ...naprawde nie wiem , bo raczej za bardzo go nie boli wewnątrz :razz:i na całe szczęście ;) Quote
Pysia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Coś zrobiła niedobra Alu Ozulkowemu uszku?:mad: Pewnieś go pogryzła a zwalasz na licho wie co :angryy: Przyznaj mi się tu zaraz :mad: Quote
Korenia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Vectra napisał(a):to mozemy z Ozzim razem impre urodzinową zrobić :evil_lol: :evil_lol: ja 11 Ja 17 ;) :) Quote
Alicja Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Korenia napisał(a):Ja 17 ;) :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:Malawaszka chyba też sierpniowa :razz: Quote
Vectra Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 to będziemy pić :evil_lol: :evil_lol: cały sierpień :diabloti: :diabloti: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Recommended Posts