Teklunia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 czesc Alu :) jak tam Twoje cisnienie? [quote name='Alicjarydzewska'] mrrru :p jakie piekne kolorki :loveu: u nas dzisiaj tak jakos szaro-buro :roll: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 WITAM:multi::multi::multi::multi::multi: Cieszkam ,że moja miłości się wam spodobała / a szczególnie ten nowy image:razz:z namiętnym dziobem:evil_lol:/ Niebo to jest niedzielne / 21 maja / i jeszcze będzie / leżałam na karimacie i cykałam fotki:oops:/chmurki były super a kolorki wciąż sie zmieniały . Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']WITAM:multi::multi::multi::multi::multi: Cieszkam ,że moja miłości się wam spodobała / a szczególnie ten nowy image:razz:z namiętnym dziobem:evil_lol:/ Niebo to jest niedzielne / 21 maja / i jeszcze będzie / leżałam na karimacie i cykałam fotki:oops:/chmurki były super a kolorki wciąż sie zmieniały . ooo jeszcze będzie? to suuuper bo niebo naprawdę piękne :loveu: uwielbiam fotografie nieba z tak nasyconymi kolorkami :lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Gosiek']ooo jeszcze będzie? to suuuper bo niebo naprawdę piękne :loveu: uwielbiam fotografie nieba z tak nasyconymi kolorkami :lol:niebo faktycznie miało w niedzielę niesamowitą kolorystykę od jasnego błekitu przez ciemno niebieski po szarość nawet obłoczki przez chwilę napływały szare , ale potężny wiatr zmieniał to wszystko , tak że w tym czasie kiedy się zamelinowaliśmy na bezludziu mieliśmy ciekawy przegląd :pTam nie wieje bo to jest w dołku i z 2 stron otoczone laskiem /foty lasku też będa :pi roślinek/ Quote
Vectra Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 roślinek ?? już doczekqać się nie moge :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a robaczki też będą ??:diabloti: Quote
Gosiek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Vectra napisał(a):roślinek ?? już doczekqać się nie moge :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a robaczki też będą ??:diabloti: no właśnie - a robaczki? przecież wiosnę mamy i wszędzie są robalki do focenia :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 ala chyba poszła szukac tych robaków :cool3: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Bezludzie w całej okazałości :p nie mleczyk:lol: bolioczka :pczyli jaskier Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Musiałam pozmniejszać fotki , robaczków niet .....bo są za szybkie :evil_lol:ale mam takiego ktosia podglądanie z lasku :razz: Quote
sylwiaskalska Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 No No Alu tosz to piękne zdjęcia :) Ładną pogodę macie u mnie leje :mad: A to już mistrzostwo Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='sylwiaskalska']No No Alu tosz to piękne zdjęcia :) Ładną pogodę macie u mnie leje :mad: A to już mistrzostwo Pogoda dzisiaj w kratkę ale nie pada .Jest duży wiatr i chłodno , ale przynajmniej dziś zyję ;)Fotki są z niedzieli :p. Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Ozzy z Kubą :p zamaskowany:evil_lol: marzyciel:loveu: trawki i szczawik Quote
anetta Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Haha jak aon ma paszcze http://images2.fotosik.pl/71/1484272787f6f108.jpg :turn-l: Bardzo, bardzo mi sie to podoba http://img20.imageshack.us/img20/6999/sosnaim26dd.jpg :bigok: Quote
Jureja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']marzyciel:loveu: Ciekawe o czym tak rozmyśla:cool3: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 niesforne ucholce gooooooooooollllllllllll niosę piłeczkę to wprawdzie nieudane ale poza jest extra:p Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Gabryjella']Ja nie wierze, że ta piłka jest cały czas w takim stanie:shake: u mnie by to nie było możliwe:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to 2 dzień zabawy nią ;)/ foty z niedzieli a piłka w samochodzie siedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Startuję :razz: KUBA;) Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Gabryjella']U nas wystarczą dwie godziny :evil_lol: dlatego już nie kupuje takich piłek, wolimy psiejskie, gumowe, twarde, po jakimś czasie stają się coraz bardziej kanciaste :evil_lol: , ale przecież na wystawe nie idą;):mad:Ozzulec ma gumowe ringo , piłkę i kość i maup się nimi nie chce bawić :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:on ma takie delikatne ząbki i podniebienie :razz: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Gabryjella']Alu to Ty nie wiesz, że rasowe to delikatniejsze :eviltong: Mój kundel to pospólstwo jej wszystko jedno co byleby pogryźć, zniszczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko dziwne że mu nie przeszkadza ogryzać przez cały wieczór penisa wołowego i rozsiewać wonie :angryy: :evil_lol:a że robi to z taką pasją to Kuba stwierdził że nie możemy pojechać z Ozzym za prawdziwną wieś bo wszystkie buchaje wykastruje :razz: Quote
beria Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Startuję :razz: Ale rakieta :cool3: Quote
Recommended Posts