Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WITAM:multi::multi::multi::multi::multi:

Cieszkam ,że moja miłości się wam spodobała / a szczególnie ten nowy image:razz:z namiętnym dziobem:evil_lol:/

Niebo to jest niedzielne / 21 maja / i jeszcze będzie / leżałam na karimacie i cykałam fotki:oops:/chmurki były super a kolorki wciąż sie zmieniały .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']WITAM:multi::multi::multi::multi::multi:

Cieszkam ,że moja miłości się wam spodobała / a szczególnie ten nowy image:razz:z namiętnym dziobem:evil_lol:/

Niebo to jest niedzielne / 21 maja / i jeszcze będzie / leżałam na karimacie i cykałam fotki:oops:/chmurki były super a kolorki wciąż sie zmieniały .
ooo jeszcze będzie? to suuuper bo niebo naprawdę piękne :loveu:
uwielbiam fotografie nieba z tak nasyconymi kolorkami :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']ooo jeszcze będzie? to suuuper bo niebo naprawdę piękne :loveu:
uwielbiam fotografie nieba z tak nasyconymi kolorkami :lol:niebo faktycznie miało w niedzielę niesamowitą kolorystykę od jasnego błekitu przez ciemno niebieski po szarość nawet obłoczki przez chwilę napływały szare , ale potężny wiatr zmieniał to wszystko , tak że w tym czasie kiedy się zamelinowaliśmy na bezludziu mieliśmy ciekawy przegląd :pTam nie wieje bo to jest w dołku i z 2 stron otoczone laskiem /foty lasku też będa :pi roślinek/

Posted

Vectra napisał(a):
roślinek ?? już doczekqać się nie moge :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a robaczki też będą ??:diabloti:
no właśnie - a robaczki? przecież wiosnę mamy i wszędzie są robalki do focenia :lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No No Alu tosz to piękne zdjęcia :) Ładną pogodę macie u mnie leje :mad:

A to już mistrzostwo

Pogoda dzisiaj w kratkę ale nie pada .Jest duży wiatr i chłodno , ale przynajmniej dziś zyję ;)Fotki są z niedzieli :p.

Posted

[quote name='Gabryjella']Ja nie wierze, że ta piłka jest cały czas w takim stanie:shake: u mnie by to nie było możliwe:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to 2 dzień zabawy nią ;)/ foty z niedzieli a piłka w samochodzie siedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/

Startuję :razz:

KUBA;)

Posted

[quote name='Gabryjella']U nas wystarczą dwie godziny :evil_lol: dlatego już nie kupuje takich piłek, wolimy psiejskie, gumowe, twarde, po jakimś czasie stają się coraz bardziej kanciaste :evil_lol: , ale przecież na wystawe nie idą;):mad:Ozzulec ma gumowe ringo , piłkę i kość i maup się nimi nie chce bawić :angryy:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on ma takie delikatne ząbki i podniebienie :razz:

Posted

[quote name='Gabryjella']Alu to Ty nie wiesz, że rasowe to delikatniejsze :eviltong: Mój kundel to pospólstwo jej wszystko jedno co byleby pogryźć, zniszczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko dziwne że mu nie przeszkadza ogryzać przez cały wieczór penisa wołowego i rozsiewać wonie :angryy:
:evil_lol:a że robi to z taką pasją to Kuba stwierdził że nie możemy pojechać z Ozzym za prawdziwną wieś bo wszystkie buchaje wykastruje :razz: