Daga_i_Oskar Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Cześc Ozzulkowa :razz: :razz: Pozdrowionka z zachmurzonych Siemianowic :eviltong: no i głaski dla astmanika :lol: Quote
malawaszka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Alu piękne!!!! piękne fotki!!! a z tymi pemnisami to u mnie to samo - smród niemiłosierny, ale że moje bąble mniejsze to dłużej im zajmuje mamlanie - no ale tak to kochają że nie miałabym sumienia im nie kupić od czasu do czasu :shake: Quote
e.v.a Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 cudowne macie to bezludzie:razz: echh czemu u mneitakiego nie ma :shake: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='evaxon']cudowne macie to bezludzie:razz: echh czemu u mneitakiego nie ma :shake:mus poszukać , napewno by się znalazło ;) Quote
e.v.a Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']mus poszukać , napewno by się znalazło ;) :evil_lol: podaj wspołrzędne :evil_lol: jak tylko sie wybiore z aparatem na "pola " to porobie kilka fotek okolicy w gdzie szaleje Tigra:cool3: bezludziem nie mozemy tego nazwac bo ludziki z psiami spaceruja i na rowerkach jezdza...ale nie jest tak bajecznie jak u was:shake: a moze to jakas obrobka w PS :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='evaxon']:evil_lol: podaj wspołrzędne :evil_lol: jak tylko sie wybiore z aparatem na "pola " to porobie kilka fotek okolicy w gdzie szaleje Tigra:cool3: bezludziem nie mozemy tego nazwac bo ludziki z psiami spaceruja i na rowerkach jezdza...ale nie jest tak bajecznie jak u was:shake: a moze to jakas obrobka w PS :diabloti: :evil_lol::oops:nie jestem biegła w PSie. A tam naprawdę jest świetnie ,ludziska siedzą na swoich podwórkach a do najbliższego domku i tak jest kawałek ;) Quote
PIKA Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Cześć Alus :multi: cudne fotki :multi: podglądanie z lasku :razz: Ozzy namierzyl podglądacza :razz: a mnie się chce spac :roll: Quote
sota36 Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Ala - czy Wyscie cala rodzinka na jakich Bahamach byli , czy co??/ Takie niebo? I to na GORNYM CZARNYM SLASKU??? Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Alus :multi: cudne fotki :multi: Ozzy namierzyl podglądacza :razz: a mnie się chce spac :roll:;)Dzięki PIKA Ozzy nie tylko namierzył podglądaczkę to jeszcze chciał do niej pobiec ale posłuchał Pana :razz:i został :p Dobranoc ;) Quote
e.v.a Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 heh qrcze oddajcie mi troszke tego bezludzia :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] biedny ozzy zabije sie o własny jezyk jak tak bedzie pedził ;) ale wam drzewa w lesie poustawiali :eviltong: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='sota36']Ala - czy Wyscie cala rodzinka na jakich Bahamach byli , czy co??/ Takie niebo? I to na GORNYM CZARNYM SLASKU???:razz:no właśnie jak fociłam to niebo to uświadomiłam że 20 lat temu pierdyknął Czernobyl i też było tak pięknie :cool3: Joluś fotki są jak najbardziej z moich okolic :p Quote
Agga Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Ozuulek boski jestes . ALu kochana ja i sota mamy haka na ciebie kobietko. Niech my się tylko spotkamy CO nie Joluś?:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Agga']Ozuulek boski jestes . ALu kochana ja i sota mamy haka na ciebie kobietko. Niech my się tylko spotkamy CO nie Joluś?:evil_lol::crazyeye:o rany a co ja narozrabiałam :razz: Quote
Agga Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany a co ja narozrabiałam :razz: Jeszcze się pyta....wieceej gadulstwa a mniej zdjęc o to co Pani ALu:evil_lol: :eviltong: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Agga']Jeszcze się pyta....wieceej gadulstwa a mniej zdjęc o to co Pani ALu:evil_lol: :eviltong::mad:oj bo pania Mod przełoze przez kolanko ...dzis wstawiłam ok 50fotek z niedzieli 21 maja :razz: Quote
Agga Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:oj bo pania Mod przełoze przez kolanko ...dzis wstawiłam ok 50fotek z niedzieli 21 maja :razz: A co Pani ALa mysli, że jak raz na jakiś czas da to jest ok.. KOCHANA GADUŁA:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 mam nadzieje ze pani ala to przyjedzie i do szczecina na wystawe zeby spotkac dogomaniakow:evil_lol: :evil_lol: a ozzula normalnie cudo Quote
Teklunia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ala-paparazzi na tropie... :lol: Quote
malawaszka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] ale wam drzewa w lesie poustawiali :eviltong: hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Ala czy Ty zmieniłas sprzęt ? Takie makro pokazujesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A poza tym taka ilość stron od wczoraj, to zboczenie jest jakieś :p :p :p Quote
Maga100 Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A poza tym taka ilość stron od wczoraj, to zboczenie jest jakieś :p :p :p zgadzam się, ZBOCZENIE :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ala czy Ty zmieniłas sprzęt ? Takie makro pokazujesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A poza tym taka ilość stron od wczoraj, to zboczenie jest jakieś :p :p :p sprzęcik ten sam czyli imć Debecik w tej samej postaci:p no nie wiem co wam ilość stron wadzi , przecież te 50 fotek trzeba gdzieś zmieścić :razz: Quote
beria Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 To ile Ty tych fotek w niedzielę natrzaskałaś :crazyeye: Quote
Recommended Posts