PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Ala koniecznie musi być ta "Pożeram wzrokiem" :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 PIKA napisał(a):Ala koniecznie musi być ta "Pożeram wzrokiem" :evil_lol: Na dole z dopiskiem drobnym druczkiem: " Bo zebow nie mam" :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Pysia napisał(a):Bo my jesteśmy prawdziwe kobiety :eviltong: Nie to co niektore :eviltong: :mad: jakies aluzje:mad: haha ja jestem zapracowana kobieta :evil_lol: bynajmniej dzisiaj bylam :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Pysia napisał(a):Na dole z dopiskiem drobnym druczkiem: " Bo zebow nie mam" :evil_lol: :evil_lol: hahahaha Ty to masz pomysły :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosiek napisał(a):hahahaha Ty to masz pomysły :roflt::roflt::roflt::roflt: No bo "Zamemłam na śmierc" nie pasowało ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a)::mad: jakies aluzje:mad: haha ja jestem zapracowana kobieta :evil_lol: bynajmniej dzisiaj bylam :evil_lol: Nawet bym nie smiała ;) Ja niby też jestem zapracowana ;) Nieustajaco i wciąż :eviltong: Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Pysia napisał(a):Na dole z dopiskiem drobnym druczkiem: " Bo zebow nie mam" :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Pysia napisał(a):Na dole z dopiskiem drobnym druczkiem: " Bo zebow nie mam" :evil_lol: :evil_lol: Hahahah......:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 PIKA napisał(a)::roflt: :roflt: Zauwaz - Ale zatkało kompletnie :evil_lol: Siedzi teraz przed kompem i nie wie co powiedzic :evil_lol: Wydało sie ....:diabloti: Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Magda_Miki']Hahahah......:evil_lol::evil_lol: Nie ma sie co smiac ;) Jak Ala z Ozulcem teraz na ulicy sie pokażą :roll: Wszystko sie wydało.... :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Pysia']Nie ma sie co smiac ;) Jak Ala z Ozulcem teraz na ulicy sie pokażą :roll: Wszystko sie wydało.... :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: Jak ja was dziewczyny uwielbiam:multi: Tyle smiechu..... Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Magda_Miki']Jak ja was dziewczyny uwielbiam:multi: Tyle smiechu..... Do usług :diabloti: Tylko nie wiem co Ala na to powie.... Quote
beria Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Ala już haftuje napis na koszulce dla Ozziego :evil_lol: Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Pysia']Do usług :diabloti: Tylko nie wiem co Ala na to powie.... Nic nie powie............tylko napisze:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):Nic nie powie............tylko napisze:evil_lol::evil_lol: No to znikam :evil_lol: Moze do niedzieli zapomni ;) Quote
e.v.a Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Pysia napisał(a):Nawet bym nie smiała ;) Ja niby też jestem zapracowana ;) Nieustajaco i wciąż :eviltong: :evil_lol: zapracowana na dogo :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='Vectra']No i dzie tak koszulka ??:mad: :mad::crazyeye:o rany , ona dopiero w planach ...no i muszę projekt zrobić i przez kontrolę tech. :evil_lol:musi przejść :razz: Quote
beria Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Jak Ozzy będzie kontrolował, to skończy jak piłka :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='Pysia']Zauwaz - Ale zatkało kompletnie :evil_lol: Siedzi teraz przed kompem i nie wie co powiedzic :evil_lol: Wydało sie ....:diabloti::mad:oj Pysia , Pysia :razz: ja tu spokojnie wchodzę do galeriia tu gwar i hałas i smichy i chichy :razz: a zęby to ja bym przed chwilą straciła po zderzeniu z Ozzulkiem w zabawie pomidorkiem :pskończyło się na rozkwaszonym nosie:oops: Quote
Patka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 uff jak ja sie ciesze że lilith jest juz stateczna panną ale ostatnio o mało mnie nie przewróciła :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='Patka']uff jak ja sie ciesze że lilith jest juz stateczna panną ale ostatnio o mało mnie nie przewróciła :evil_lol::razz:uniki mam wyćwiczone , więc już mnie nie przewraca , ale w niosa to jeszcze dostaję :oops:z dyńki :evil_lol: Quote
beria Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Będziesz Alu z Ozzym na wystawie w Bytomiu za tydzień :cool3: Quote
Vectra Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 to mamy drugą wade bulli TWARDY ŁEP który mojej suczy służy do otwierania drzwi.Efekt hmmmm wiecznie powybijane szyby teraz zamontowaliśmy plexy Kano mojej mamie wybił kiedyś dwa zęby jedynki :diabloti: :diabloti: i ma teraz porcelanki do tej pory bardzo go za to kocha.I jeszcze bardzo lubie:angryy: jak mnie któreś nadepnie - przebiegnie po gołej stopie :diabloti: :diabloti: dlatego zalecam osobą które nas odwiedzają by nie zdejmowali butów Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='beria']Będziesz Alu z Ozzym na wystawie w Bytomiu za tydzień :cool3:nie nie będę , chyba ze TZ będzie miał ochotę na wycieczkę :razz: Quote
Recommended Posts