Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']to napisz na koszulce " zabijam wzrokiem"

Alu obawiam się że dziecięca koszulka będzie za malutka na Ozzulka ,a on sporawy chłopak moja Lala zimą nosiła mój sweter rozm L troszku tylko rękawki były za długaśne i w talii za szeroki ,ale w klacie w sam raz:razz:postaram sie dziś chłopaka zmierzyć :p

Posted

Dzień Dobry Alu :multi: Nareszcie piatkowe popołudnie :multi: Ufffffff!! Ale miałam pracowity tydzień...
Ja nie wiem dlaczego akurat uważa sie amstaffy za agresywne w stosunku do ludzi :shake: Bullteriery tez nie wiem dlaczego :crazyeye: Chyba to przez telewizje i przez niedouczenie ludzi. Nagłosnili ze pity są mordercami a ze ludzie nie rozrozniaja ras to wszystkie podobne są be :cool1:
Swoja drogą jak widze suki biegajace luzem to omijam ze Zmorka je z daleka :( Za to z pieskami świetnie sie bawi ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][SIZE=2]Cola[SIZE=2]ja już myslałam nad uszyciem Ozzulkowi na lato koszulki z napisem Kiler bądź Pies Morderca ewentualnie Pożeram wzrokiem..:evil_lol:[SIZE=2]

Co do uszkodzeń ciała ...mam systematycznie wtłaczane szkła okularów w oczodoły , rozbijany do krwi nos , obgryzane uszy ,a sąsiadka Ala Tuffikowa ma pręgi sine od merdającego ogona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Takie to niebezpieczne psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A bullowate......jak tu tego nie kochać ;)

Ten pomysł z koszulką jest dobry, ale ja bym napisała nie figuruję na liście psów niebiezpiecznych :evil_lol: :evil_lol:

Jak czytałam o uszkodzeniach, to mało co bym się posikała :evil_lol: Ja tylko raz miałam siniaka na brodzie jak dostałam z czachy od Jokera :lol: :lol: a tych linii po pazurkach gdzieś na nodze czy ręku to nie liczę...tak ogólnie to ze mną bawi się nadzwyczaj delikatnie (z facetami...hmmm..jak to z facetami..aby nokaut ;) :evil_lol: )

Posted

No to ja Wam powiem ;)
Czy ONki też sa niebezpieczne? Bo ja mam złamany od lat nos bo...bawiłam sie ze swoim psem :evil_lol: Ja sie schyliłam a Hera skoczyła...Jej nic sie nie stało a ja mam pamiatke po mojej suni do końca zycia ;)
Zmorka znowu nauczyła mnie kiedys latac :mad: Ja biegłam a ona postanowiła szybciej i ...podcieła mi nogi od tyłu :mad: Pofrunełam do gory a wyladowałam na czyms kudłatym i miekkim :evil_lol: Okazało sie ze postanowiła mi uratowac doopsko i podstawiła sie ;) Bosz...Jak ja sie szybko podnosiłam !!

Posted

Widzę, ze w galerii Ozziego zrobił się watek o szkodach wyrządzonych przez niebezpieczne psy :lol:
Ja mogę dorzucić wybity ząb - dostałam głową psa w szczękę. To tylko trwałe uszkodzenie, bo podbitego oka, podrapań i pogryzień (przez przypadek w zabawie) nie będę wymieniać.
Ozzy Zawsze pięknie wychodzi na fotkach, ale bardzo chciałabym go zobaczyć kiedyś na żywo.
Alicja, planujecie jakąs wystawę? Albo chociaż zamieżacie być na jakiejś wystawie towarzysko.

Posted

Ergunia 2 lata temu podskoczyła mi tak do zębów, że odpadł mi kawałek przedniego:eviltong: ale taki maciupki, że go prawie nie widać:eviltong: i wciąż mam tą szparke:p a po za tym 2 przednie zęby od tego uderzenia nie są przy sobie tylko obok:diabloti: ale tego też nie widać:eviltong:

Posted

Ha !!!
A mi Albert uratował życie...
Kiedyś obudzona w nocy poszłam do domofonu otwierać drzwi mężowi i spadłam ze schodów. Trzepnęłabym twarzą o próg i podłogę z kafli, ale na szczęście Albert leżał na dole... Mąż wyjął mi tylko mnóstwo jego kłaków z ust, nos, szczękę - ocaliłam, reszta od jazdy po schodach - lepiej nie mówić. Ale od tego czasu, gdy tylko staję na szczycie schodów Albert się podrywa...- chyba się boi, że znowu się na niego rzucę!!!
To tyle w kwestii wypadków...

Posted

AlKil napisał(a):
Ha !!!
A mi Albert uratował życie...
Kiedyś obudzona w nocy poszłam do domofonu otwierać drzwi mężowi i spadłam ze schodów. Trzepnęłabym twarzą o próg i podłogę z kafli, ale na szczęście Albert leżał na dole... Mąż wyjął mi tylko mnóstwo jego kłaków z ust, nos, szczękę - ocaliłam, reszta od jazdy po schodach - lepiej nie mówić. Ale od tego czasu, gdy tylko staję na szczycie schodów Albert się podrywa...- chyba się boi, że znowu się na niego rzucę!!!
To tyle w kwestii wypadków...
ale wierny pies:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][SIZE=2]
a sąsiadka Ala Tuffikowa ma pręgi sine od merdającego ogona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Takie to niebezpieczne psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

potwierdzam ,i nieraz Ozzulek sprawdza jakie ciocia ma kolczyki .:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kati']Widzę, ze w galerii Ozziego zrobił się watek o szkodach wyrządzonych przez niebezpieczne psy :lol:
Ja mogę dorzucić wybity ząb - dostałam głową psa w szczękę. To tylko trwałe uszkodzenie, bo podbitego oka, podrapań i pogryzień (przez przypadek w zabawie) nie będę wymieniać.
Ozzy Zawsze pięknie wychodzi na fotkach, ale bardzo chciałabym go zobaczyć kiedyś na żywo.
Alicja, planujecie jakąs wystawę? Albo chociaż zamieżacie być na jakiejś wystawie towarzysko.:multi:witaj Kasiu .....zawsze gdzies trzeba porozmawiać o poważnych tematach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mam nadzieję ,że kiedyś uda mi się pokazać Ozzulka .Co do wystaw narazie jestem na nie z powodu alergii Ozzulka i jak jest gorszy dzień to małemu nawet oczka puchną więc jak go tu pokazać w ringu:razz:
Więc może kiedyś jakieś towarzyskie spotkanko:p

No i witam wszystkich odwiedzajacych.:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Pagaj']"POŻERAM WZROKIEM"

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

:thumbs:Martuś tylko ja chyba muszę zrobić sobie taki sam napisik na koszulce , bo bywam agresywna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Martuś tylko ja chyba muszę zrobić sobie taki sam napisik na koszulce , bo bywam agresywna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha oj koniecznie fundnij sobie taką koszulkę.. i koniecznie z tą fotką roześmianego Ozzulka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witaj Kasiu .....zawsze gdzies trzeba porozmawiać o poważnych tematach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mam nadzieję ,że kiedyś uda mi się pokazać Ozzulka .Co do wystaw narazie jestem na nie z powodu alergii Ozzulka i jak jest gorszy dzień to małemu nawet oczka puchną więc jak go tu pokazać w ringu:razz:
Więc może kiedyś jakieś towarzyskie spotkanko:p

No i witam wszystkich odwiedzajacych.:multi::multi::multi:

Bullka znajomej bierze codziennie calcium panthodenicum i jest duuuuuzo lepiej :) Ma silną alergie ma trawy i jak zaczynaly kwitnac to była masakra :razz: A teraz jakos od tego wapna ma spokoj i alergia jest minimalna :) Moze sprobujesz dla Ozulka?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][SIZE=2]
Cola
[SIZE=2]ja już myslałam nad uszyciem Ozzulkowi na lato koszulki z napisem Kiler bądź Pies Morderca ewentualnie Pożeram wzrokiem..:evil_lol:

Ooo...Alu jak juz bedziesz miala taka koszulke to my tez jestesmy chetni:evil_lol: Bedzie ogolna sensacja. Poprosimy "pozeram wzrokiem":lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ooo...Alu jak juz bedziesz miala taka koszulke to my tez jestesmy chetni:evil_lol: Bedzie ogolna sensacja. Poprosimy "pozeram wzrokiem":lol:muszę pokombinować , ale napewno coś wymyślę :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']muszę pokombinować , ale napewno coś wymyślę :evil_lol:

Ale ja mowie powaznie:cool3: Najwyzej namowie mame:evil_lol::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
jessuu a tu znowu nagadane:shake: gaduły wsteretne z was:eviltong:

Bo my jesteśmy prawdziwe kobiety :eviltong: Nie to co niektore :eviltong: