PiotrekJ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Witaj Alu ;) ... My tylko wpadliśmy się przywitać ;) ... Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='an3czka']Jak on ciągnie do tej wody!:lol: :razz:a na 2 końcu smyczy byłam ja :evil_lol: troszkę foteczek :p tutaj byliśmy na spacerku Quote
Teklunia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ALu, jaki macie ladny lasek :) Ja wczoraj bylam w podobnym, tylko ze nie bylo slonka :razz: Quote
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :multi: ale pięknme miejsce odwiedziliście :multi: widzę, że Ozzy też do wody ciągnie :loveu: ahh to chyba większość psiaków lubi w upały :multi: ależ dyszy chłopak :-o Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Byliśmy najpierw na bezludziu gdzie Ozzy się wybiegał a potem pojechaliśmy do lasku nad rzekę Rudę :p Fotki są totalnie pomieszane :evil_lol: Ozzy kombinuje co zrobić z ta wodą :evil_lol: :razz:to jest ...mokre zrobię pompki i sprawdzę dno mogę ruszyć na przód / tylko co na to TA na 2 końcu smyczy :razz: Quote
Teklunia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :razz:to jest ...mokre Ala, jak tam pieknie :-o :multi: Quote
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] hahahaha ukłon :lol: a czemu Ozzy na smyczy? Quote
LAZY Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ale tam pięknie! Wspaniale. Ja planuje wypad z mała nad wode w tą sobote o ile pogoda dopisze;) Mam nadzieje, ze polubi pływanie tak samo jak Lazy. Ozzy to widac urodzony pływak...tylko po co ta smycz z TA na jej drugim końcu?:mad: Quote
Gosiek Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 hahaha swietna fotka - Ozzulek kocha wodę :loveu: i nie da sie wyciągnąć :diabloti: Quote
mrowka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ale mieliscie super wypad! Ozzullek mordullek widac zadowolony :multi::loveu: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaha ukłon :lol: a czemu Ozzy na smyczy?:razz:a kto by go wyciągał z rzeczki jak maup nie chciałby wyjść :razz: A tak na serio to w okolicy są ścieżki rowerowe i Ozzy musiał być na sznureczku na spacerku:razz: Quote
Cola Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Super mieliście spacerek....a te pompki:loveu: ...a Ozzulec nie chciał tak tego politycznego... :cool3: ekhmm .... Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Cola']Super mieliście spacerek....a te pompki:loveu: ...a Ozzulec nie chciał tak tego politycznego... :cool3: ekhmm ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:TZ o mało co bajorka nie zaliczył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli Ozzulec patriotycznie wychowany :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli Ozzulec patriotycznie wychowany :evil_lol::loveu:w miłości :mad:do władzy :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ala, Wy mieszkacie na jakimś takim EKOLOGICZNYM Śląsku :crazyeye: Takie piękne miejsca, taka czysta woda, takie rozkoszne psy... I tacy przystojni mężczyźni ... Cholerka ! ( Co prawda przystojny mężczyzna nie ma NIC wspólnego z ekologią - ale niech już tak zostanie jak zaczęłam ) :p Quote
Alicja Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ala, Wy mieszkacie na jakimś takim EKOLOGICZNYM Śląsku :crazyeye: Takie piękne miejsca, taka czysta woda, takie rozkoszne psy... I tacy przystojni mężczyźni ... Cholerka ! ( Co prawda przystojny mężczyzna nie ma NIC wspólnego z ekologią - ale niech już tak zostanie jak zaczęłam ) :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haniu , jakiś czas temu nie było tak dobrze ale teraz u nas bardzo się zwraca uwagę na ekologię :razz:rzeki Ruda i Nacyna są coraz czyściejsze , właściwie w Rudzie mozna spokojnie się pochlapać :p i mój rozkoszny pies :loveu: Quote
beria Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ta rzeczka, to coś za płytka dla Ozziego była :razz: Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']przyroda :p Ala, ja się wzruszyłam . KACZEŃCE ! I ... wogóle .... Quote
Recommended Posts