Gosiek Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 cześć Ala - zabawę miałas przednia? Jakie wrażenia ogólne :evil_lol: bo zdjecia super :p za 1 300 stronkę - rany jak te stronki u Ciebie lecą do przodu.. szok :popcorn: :knajpa: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Ala - zabawę miałas przednia? Jakie wrażenia ogólne :evil_lol: bo zdjecia super :p za 13000 stronkę - rany jak te stronki u Ciebie lecą do przodu.. szok :popcorn: :knajpa: Gosiu , było swietnie .W sobotę przegadałam cały dzień z siostrą i jej córcią Agnieszką / 7 i pół roku/ , a niedzielę spędziłam w najmilszym towarzystwie dogomaniaków :multi:.Pogoda pokrzyzowała nam plany , no ale cóż nie można mieć wszystkiego :razz: Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gosiu , było swietnie .W sobotę przegadałam cały dzień z siostrą i jej córcią Agnieszką / 7 i pół roku/ , a niedzielę spędziłam w najmilszym towarzystwie dogomaniaków :multi:.Pogoda pokrzyzowała nam plany , no ale cóż nie można mieć wszystkiego :razz: no tak.. ale chociaż dwa dni spedziłaś przesympatycznie a to wspaniałe oderwanie od codzienności :cool1: Pogoda u Ciebie też taka wstrętna i niemiła jak w wawce? Kurczę, u mnei było całkiem słonecznie ale.. pojechałam do sklepu po produkty grillowate i się rozpadało jak wróciłam :placz: No normalnie złośliwosć losu i tyle Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Padało cały dzień :angryy:teraz narazie przestało :razz:oby na dłuzej , bo Ozzy jak leje to robi tylko małe siq i do domu:cool1: Jest zimno :angryy:. Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 o no właśnie - jest zimno :angryy: siedzę i sie telepię tylko... nie dosć że kicham od pyłków to jeszcze zimno jak w zimę.... wiosna w mordę jeża :diabloti: Quote
00000 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A u mnie 1300 stronka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pokrzaniło ci się cuś - u mnie sześcset któraś....:eviltong: :p Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Pagaj']Pokrzaniło ci się cuś - u mnie sześcset któraś....:eviltong: :p:mad:prosze mnie tu nie insynułować :mad:u mnie 1301:cool1:już :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
00000 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:prosze mnie tu nie insynułować :mad:u mnie 1301:cool1:już :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 651, 651, 651 !!!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Hanna R. Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:prosze mnie tu nie insynułować :mad:u mnie 1301:cool1:już :evil_lol::evil_lol::evil_lol: POPIERAM , POPIERAM !!! :p :p :p Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Pagaj']651, 651, 651 !!!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong::shake::shake::shake:oj ale masz pochrzanione :razz:ja już wiem dlaczego :multi:bo ty bardziej na zachód mieszkasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
00000 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:bo ty bardziej na zachód mieszkasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jasne... ja mam przelicznuk w euro....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Pagaj']Jasne... ja mam przelicznuk w euro....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a my w koronach czeskich :eviltong: Quote
e.v.a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 a mnie znowu picie ominelo:mad: :cunao: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :cunao: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst']puściłam Ci pika to ja karramba ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:szpieg z krainy deszczowców :eviltong: Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Najpierw sie przywitam a potem wszystko musze zobaczyc i przeczytac :lol: Alu i KUbo :) Było mi bardzo miło :loveu: Mam nadzieje ze namowicie tego Rydzewskiego na bumelke w końcu ;) Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:szpieg z krainy deszczowców :eviltong: tak jest siostro bliźniaczko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Ozzy za to ,ze nie mógł pojechać z mamcią dostał prezencik ;) Byczy penis :evil_lol:a musiałam go sznurem związać zeby go w torbie zmieścić i nie wzbudzać ciekawosci tym co wiozę :evil_lol: Quote
agabass Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy za to ,ze nie mógł pojechać z mamcią dostał prezencik ;) Byczy penis :evil_lol:a musiałam go sznurem związać zeby go w torbie zmieścić i nie wzbudzać ciekawosci tym co wiozę :evil_lol: Alu byś nie pszesadzała to tylko byczy penis - naturalne, ze nie wzbudzałby zainteresowania:lol: :lol: :lol: i odrazu zginać i sznurem wiązać - szalona :lol: :evil_lol: a Ozzy to chyba tego wygięcia niepewny hihihih Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='agabass']Alu byś nie pszesadzała to tylko byczy penis - naturalne, ze nie wzbudzałby zainteresowania:lol: :lol: :lol: i odrazu zginać i sznurem wiązać - szalona :lol: :evil_lol: a Ozzy to chyba tego wygięcia niepewny hihihih:evil_lol::evil_lol::evil_lol:siostra do dziś nie wie co leżało na półce zanim spakowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Kuba stwierdził ,że lepiej nie mówić bo nas wujek do auta nie wpuści :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:siostra do dziś nie wie co leżało na półce zanim spakowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Kuba stwierdził ,że lepiej nie mówić bo nas wujek do auta nie wpuści :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja jak powiedziałam tesciowej raz co kupiłam to rzekła " A fuj!!!":evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Pysia']Ja jak powiedziałam tesciowej raz co kupiłam to rzekła " A fuj!!!":evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja jak kupowałam wczoraj to sprzedawali 2 faceci , młody i starszy i akurat mnie obsługiwał ten młody i się zaczerwienił jak powiedziałam co ma mi dać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja jak kupowałam wczoraj to sprzedawali 2 faceci , młody i starszy i akurat mnie obsługiwał ten młody i się zaczerwienił jak powiedziałam co ma mi dać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szkoda ze mnie przy tym nie było ;) Dodałabym ze wielkiego :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Pysia napisał(a):Szkoda ze mnie przy tym nie było ;) Dodałabym ze wielkiego :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: ja sama wybrałam :oops: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts