malawaszka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Patka napisał(a):ja do penisów tez nie moge sie przekonać :evil_lol: Lilith je przełyki uszka i skórkę wołową ale penisów nie :evil_lol: :evil_lol: Patka no nie dziwię się bo JA ich też nie jadam :evil_lol: Quote
anetta Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :evil_lol::evil_lol: fajny temacik :razz: Moja nigdy nie jadla peniska :razz: ale za to jadla uszy, suszone watrobki (uwielbia je) :p Ale w sklepie widzialam, zastanawiam sie czy ktos to kupuje :evil_lol: bo zawsze jest tyle samo :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Zmorka uwielbia peniski :) Spaceruje z nim w pycholu :) Wtedy zadne inne smakołyki ja nie ciagna a zreszta peniska trzeba pilnowac i nie wypuszczac z pychola bo a noz jakis terrorysta podleci i ukradnie ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: Patka no nie dziwię się bo JA ich też nie jadam :evil_lol: no jak to mozesz penisów nie jadać :lol: :lol: :lol: Pysia napisał(a):Zmorka uwielbia peniski :smile: hahaha nie wątpimy, wkoncu to babka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: święta racja...... Na fotki chyba będziemy długo czekały...aż Alicja wróci z zakupów :roll::mad:na zakupy to ja dopiero jadę :placz:a wogóle to dzień do doopy :angryy: Najpierw nam padł akumulator w aucie :diabloti: no to wróciliśmy do domu i jak chciałam włączyć kompa to okazało si ę ze ni huhu :angryy:no i poszedł kompik do lekarza :cool3:i mamy nowy zasilacz no i 140 zł mniej w portfelu:angryy: Aha jeszcze zawiesiła mi sie komórka i nie dochodziły do mnie SMSy i rozmowy:angryy:.Wszystkie plagi egipskie padły na mnie:placz::placz::placz: Fotki dam wieczorem , teraz jadę do Auchana po jedzonko bo nic nie mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cześć alus, jakieś foty z wystawy to Ty masz? :razz: A jak masz to gdzie je wstawilas? :razz: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Wspólczuję Alicjo....ja już przeszłam te plagi egipskie ufff ciężko było...ale jest jeden plus TZ nie okupuje mi kompa :evil_lol: (karta graficzna się spaliła w styczniu i jedziemy teraz na starej, a ta nie nadaje się do grania hihi :diabloti: ) Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Cola']Ja nadal czekam na obiecane fotki :mad::placz::placz::placz:ganiam po galerii i zadyszki dostałam :evil_lol:jak wracaliśmy z zakupów to było oberwanie chmury i waliło gradem :angryy: fotki za chwilkę :p Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:ganiam po galerii i zadyszki dostałam :evil_lol:jak wracaliśmy z zakupów to było oberwanie chmury i waliło gradem :angryy: fotki za chwilkę :p to ja czekam na podlodze na foty :cool1: Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='PIKA']Cześć alus, jakieś foty z wystawy to Ty masz? :razz: A jak masz to gdzie je wstawilas? :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25175&page=15 służę wskazówką :p Quote
Pysia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:ganiam po galerii i zadyszki dostałam :evil_lol:jak wracaliśmy z zakupów to było oberwanie chmury i waliło gradem :angryy: fotki za chwilkę :p No nie Alu...Teraz przesadziłaś :mad: Rozumiem akumulator, komp, komorka ale gradobicie?? U nas była ładna pogoda bez kropli deszczu wiec skad to gradobicie?:eviltong: Chyba wisiało nad Tobą jak nad wodzem Deszcz w Twarz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Pysia']No nie Alu...Teraz przesadziłaś :mad: Rozumiem akumulator, komp, komorka ale gradobicie?? U nas była ładna pogoda bez kropli deszczu wiec skad to gradobicie?:eviltong: Chyba wisiało nad Tobą jak nad wodzem Deszcz w Twarz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::angryy:Pysiu i najśmieszniejsze to jest to ,że grad walił 5 km od naszego domu a na naszym osiedlu nic :shake: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 jupi są fotki :multi: ...ale zaraz..a fffeeee jak tak mogliście go usypiać skarpetką Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Kronosik:loveu: stoje:p leże:razz: wywrotka :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Cola']jupi są fotki :multi: ...ale zaraz..a fffeeee jak tak mogliście go usypiać skarpetką:mad:sam sobie przyniósł :evil_lol::evil_lol:przytulankę :razz: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 ojejka jaki biedny duzy piesek na malusim foteliku :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :evil_lol: upssssssssssssssss qtos ma dosc :evil_lol: Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:sam sobie przyniósł :evil_lol::evil_lol:przytulankę :razz: to zmienia postać rzeczy...dobrze, że moje tego już nie robią....tylko jak były sceniackami to czasami wyciągały nasze rzeczy i z nimi spały... Joker jak był jeszcze świnką morską, to otworzył sobie moją szafę i zrobił kopczyk na środku pokoju...a na samej górze sam się uwalił i tak spał :lol: (zrobił gdzy ja wyjechałam :( ) Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='Cola']to zmienia postać rzeczy...dobrze, że moje tego już nie robią....tylko jak były sceniackami to czasami wyciągały nasze rzeczy i z nimi spały... Joker jak był jeszcze świnką morską, to otworzył sobie moją szafę i zrobił kopczyk na środku pokoju...a na samej górze sam się uwalił i tak spał :lol: (zrobił gdzy ja wyjechałam :( ):evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój robi kopczyk z TZtowego koca Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 hahaha nauka zdechłego psa... stoję... ..czekaj, czekaj...jak to było..hmmm coś pomyliłem ..mam już wiem, jak to było z tym zdechłym psem Quote
Alicja Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Cola :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja lubiam te jego sztywne łapulce jak leży :evil_lol::evil_lol:taki prosiak :p Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 haha kocyk da się przeżyć...ale połowa szafy?? :angryy: Teraz jak czasami wyjeżdżam...to Jokuś po cichutku włazi na łóżko i śpi na mojej poduszce (potem jak wracam, to muszę pościel zmieniać :angryy:, bo cała jest zakłaczona i przesiąknięta zapachem psa ) Quote
Cola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cola :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja lubiam te jego sztywne łapulce jak leży :evil_lol::evil_lol:taki prosiak :p skąd ja znam prosiaczka... :evil_lol: szczególnie po jakimś większym wysiłku, to łapki sterczą w pozycji poziomej i nie ma jak ich opuścić :evil_lol: Quote
Recommended Posts