Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: ja sama wybrałam :oops: :evil_lol: :evil_lol:

No ;) Dośc grubawy jak na wedzonego :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']No ;) Dośc grubawy jak na wedzonego :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia , myślę ,że dobrze że sama go kupowałam a nie z Tobą , bo pan mógłby się zaognić przy nas 2 :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A Leonowi penis nie bardzo smakował :evil_lol: Zjadł go w końcu po prau dniach i to z wyraźnym ociaganiem :roll:
Ciekawe co Freud by na to powiedział :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia , myślę ,że dobrze że sama go kupowałam a nie z Tobą , bo pan mógłby się zaognić przy nas 2 :evil_lol: :evil_lol:
Lubie zaognionych młodych facetow ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']A Leonowi penis nie bardzo smakował :evil_lol: Zjadł go w końcu po prau dniach i to z wyraźnym ociaganiem :roll:
Ciekawe co Freud by na to powiedział :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Że ma kompleksy? :evil_lol:

Posted

:lol: oj,to sie usmialam teraz:lol: .Te penisy to drogie sa:angryy: -tzn..drogie jak sie razy 5 kupuje:oops: .Moje je uwielbiaja i nawet Dali nie ma "kompleksow":lol: -moze mysli ze cos nadrobi:diabloti: .Ale tego speszonego pana bym chciala zobaczyc:lol: .Ja kiedys w Czechach jadlam bycze jaja:eviltong: .ale ja jestem wszystkozerna i lubie nowosci:lol: .Odmowilam raz czegos-we Wloszech jeza ktos mi proponowal:roll: .Slimakow nie odmowilam,surowych malzy tez,osmiornicy tez-chociaz zbladlam(a dobra byla:lol: i od tego czasu chetnie ja kupuje jak gdzies dorwe) ,ale jeza stanowczo nie chcialam sprobowac:lol: .podobno byl smaczny:roll: .Moj maz jak widzi peniski wolowe w ustach moich psow mowi tak-jaki pan taki kram:lol: .Bo on poza normalnie spozywanym miesem to nawet podrobow nie ruszy:roll: :lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol:cd penisowego tematu :razz:
Daga fakt jak ty kupujesz 5 to spora kwota , ale w Opolu kupiłam za 8 zł a u nas są po 10:mad:, no i Ozzulec ma go na długo :p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:PYSIA aż żałuję teraz ze Cię przy zakupach nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
:lol:Moj maz jak widzi peniski wolowe w ustach moich psow mowi tak-jaki pan taki kram:lol:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='Maga100']A Leonowi penis nie bardzo smakował :evil_lol: Zjadł go w końcu po prau dniach i to z wyraźnym ociaganiem :roll:
Ciekawe co Freud by na to powiedział :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie jest sam :lol: Ten tez nie chce jesc penisow... moze z nim pojde do behawiorysty? :hmmmm: ;)

Posted

[quote name='Teklunia']nie jest sam :lol: Ten tez nie chce jesc penisow... moze z nim pojde do behawiorysty? :hmmmm: ;):cool1:czyżby jakieś kompleksy:cool3:

WITAJ Kasiu :multi:

Posted

Hej :)

..ale macie ciekawy temacik o penisach... :lol:
Ja niestety nie mogę dawać swoim psom żądnych takich podobnych rzeczy, ani penisków, ani uszu, ani nóżek itp. Nie dość, że to znika w zastraszającym tempie, to mają potem biegunki i wymiotki bleeelllleeleleleee

Jakie wieści z pola walki? Ozzulec wygrywa? :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']Hej :)

..ale macie ciekawy temacik o penisach... :lol:
Ja niestety nie mogę dawać swoim psom żądnych takich podobnych rzeczy, ani penisków, ani uszu, ani nóżek itp. Nie dość, że to znika w zastraszającym tempie, to mają potem biegunki i wymiotki bleeelllleeleleleee

Jakie wieści z pola walki? Ozzulec wygrywa? :evil_lol::razz:Ozzulec nie jest łapczywy więc on tego bykowca będzie męczył pewnie z miesiąc / w przeciwieństwie do zwaczy które ....rozpływają sie w ustach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/
Ucholców nie daję bo wymioty i bieganina tak jak u twoich chłopaków :razz:

A teraz robimy wycieczkę na zakupy:cool3:a potem wrzucę jakieś Ozzulkowe foteczki :p

Posted

Łoo matko, jaki temacik. :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Ozzulec nie jest łapczywy więc on tego bykowca będzie męczył pewnie z miesiąc
Oszczędny Chłopiec, co będzie Mamusie naciągał na kolejne mamlaki... :evil_lol:
Swoją drogą sama zastanawiam się, co Aza z takim peniskiem zrobiłaby, jako iż ona wybredna w wędzonkach... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hahaha moje maluchi też dostały peniski z wystawy :evil_lol: kupowałam z Ressuruss i też robiłyśmy sobie jaja :evil_lol: przy kupowaniu - hahaha ale pan siebynajmniej nie zawstydził, wręcz pasowało mu, że chcemy jak największe :evil_lol: gorzeaj już było jak pytałam czy da sie to pokroić :evil_lol:

Posted

:lol:
jak ni eo jojkach to o penisach :lol: ja z Tigra zostaniemy przy swinskich ucholach :lol: Tigrus chyba za mala jak na penisy :lol:

dziendoberek Alu :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Do poczytania w poniedziałek / bądź w niedzielę późnym wieczorkiem:razz:/.Jutro jadę do Opola , w odwiedziny do rodziny i przy okazji na wystawę / miało być napisane odwrotnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/

Pan pomidor zaraz zakończy swój marny żywot!:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha moje maluchi też dostały peniski z wystawy :evil_lol: kupowałam z Ressuruss i też robiłyśmy sobie jaja :evil_lol: przy kupowaniu - hahaha ale pan siebynajmniej nie zawstydził, wręcz pasowało mu, że chcemy jak największe :evil_lol: gorzeaj już było jak pytałam czy da sie to pokroić :evil_lol:

Pan pewnie zbladł :evil_lol: A nie patrzył przypadkiem miedzy nogi? Jak są siadowi powiedziałam o kastracji jego psa ze warto to mimowolnie złapał sie za krocze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja miałam ubaw po pachy :) I nawet wiem co Freud by na to powiedział :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
wy tu gadu gadu o penisach a fotek ni ma :mad: :eviltong:

My jestesmy normalne zdrowe i młode kobiety to i o czym mamy gadac? ;) :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
My jestesmy normalne zdrowe i młode kobiety to i o czym mamy gadac? ;) :evil_lol:

:evil_lol: święta racja......

Na fotki chyba będziemy długo czekały...aż Alicja wróci z zakupów :roll:

Posted

Patka napisał(a):
ja do penisów tez nie moge sie przekonać :evil_lol: Lilith je przełyki uszka i skórkę wołową ale penisów nie :evil_lol:

Patka...Nie bede tego komentowac tylko...:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: