KUMPELka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Teklunia napisał(a):mamy z Ozzym identyczny sposob spedzania czasu :lol: ja tez siedze wlasnie na balkonie i wystawiam "mordke" do slonca ;) Przepraszam ale czy ktoś tu pracuje :mad: czy tylko ja :-( Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Magdziu , będę w sobotę ale u siostry więc na wystawę dotrę dopiero w niedzielę :shake: A tu Ozzy weekendowy ,, RIWIERA :p'' On sie opala!!!:lol: Quote
Teklunia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 KUMPELka napisał(a):Przepraszam ale czy ktoś tu pracuje :mad: czy tylko ja :-(alez skad, nie tylko Ty... moj TZ tez jest w pracy :eviltong: ;) Quote
Nugatowa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] foty fotelowe:p Hahahaha ...nie mogę sie oprzeć !:diabloti: :cool3: Prawda ze podobne :roll: :cool3: :cool3: Quote
e.v.a Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Nugatowa']Hahahaha ...nie mogę sie oprzeć !:diabloti: :cool3: Prawda ze podobne :roll: :cool3: :cool3: haha no niezle wszyscy jojkami świeca :evil_lol: Tigra tez tak sypia tylko ze jej nic nie dynda :cool1: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Nugatowa']Hahahaha ...nie mogę sie oprzeć !:diabloti: :cool3: Prawda ze podobne :roll: :cool3: :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kinga ale Nugacik je tak dyskretnie ukrywa :razz: Quote
Nugatowa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kinga ale Nugacik je tak dyskretnie ukrywa :razz: Bo ma frędzelki :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: Tyle podbieństw rónież ma tego smerfa co Ozzulasek :cool3: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Nugatowa']Bo ma frędzelki :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: Tyle podbieństw rónież ma tego smerfa co Ozzulasek :cool3: :cool1:a gdzie Smerfik zgubił ogonek :razz: :p Quote
Nugatowa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:a gdzie Smerfik zgubił ogonek :razz: :p Wala sie po pokoju :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: z reszta łapa prawa , oczy i ucho tyż :cool3: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Nugatowa']Wala sie po pokoju :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: z reszta łapa prawa , oczy i ucho tyż :cool3: :evil_lol::pOzzulkowy jest w całości :razz: Quote
e.v.a Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] a czego Ozzulek w trawce szuka :D przyjaciół robaczkow??:evil_lol: Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A cóż ten york na Ozziego tak krzywo spoziera?:evil_lol: Quote
Alka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='an3czka']A cóż ten york na Ozziego tak krzywo spoziera?:evil_lol: właśnie, ale masz Aniu oko ! Chcialam sobie zrobić z psiakami zdjęcie , ale Tuffi szczerzył zęby na Ozziego ... :cool3: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Alka']właśnie, ale masz Aniu oko ! Chcialam sobie zrobić z psiakami zdjęcie , ale Tuffi szczerzył zęby na Ozziego ... :cool3::placz::placz::placz:on chciał Ozzulka zjeść :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agabass Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 a cóż to za żabka w tarwie leży i co tu widzimy dwie Ale się spotkały i alują:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='agabass']a cóż to za żabka w tarwie leży i co tu widzimy dwie Ale się spotkały i alują:evil_lol::pbo my po sąsiedzku :razz: Aga kiedy idą baski w Opolu:razz: Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :multi: Alee Ale miały spacerek :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Gosiek'] hihi pewnie by "dostał" koszyk :evil_lol::evil_lol: albo koszykiem :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] A tu Ozzy weekendowy ,, RIWIERA :p'' a kremik z foltrem UV zastosowany? :razz: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Do poczytania w poniedziałek / bądź w niedzielę późnym wieczorkiem:razz:/.Jutro jadę do Opola , w odwiedziny do rodziny i przy okazji na wystawę / miało być napisane odwrotnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
Teklunia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy podzielił sie swoim serkiem z Panem Pomidorem :p kochany chłopak :multi: Quote
asiunia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Hej!! No to milej zabawy i wracaj szybko Aluniu:loveu: Quote
Recommended Posts