Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć !:multi:

Ozzulek już naładowany , widziałam jak wracał ze spacerku.;)

Ala, ... :hmmmm: jakos mi ten kabelek nie pasował :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Kurka extra zdjęcie :)

Muszę mojemu też taką piłę sprezentować :):pSylwia , piłka super prezent dla Tekiego na Dzień Dziecka ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Ach, uwielbiam takie slodkie fotaski; Ozzulek chłodzi sobie klatuszke na kafelkach :-)
Seria "wściekla pilka" najśmieszniejsza :D
Pozdrawiamy.

Posted

[quote name='paula_z']Ach, uwielbiam takie slodkie fotaski; Ozzulek chłodzi sobie klatuszke na kafelkach :-)
Seria "wściekla pilka" najśmieszniejsza :D
Pozdrawiamy.:razz:Witamy , oj z tą piłką to super zabawa

Sylwia Nasze piecholce do końca będą dziećmi ;)

Pysiu ...mi jest za ciepło :cool3:

Posted

Dzień doberek kogo nie widziałam ;)
Czy u Was też tak ochydnie chodzi dogo :angryy:chciałam wrzucić kilka fotek ale i fotosik i image mają chyba sjestę :mad:

Posted

:pABI koleżanka Ozzulka

i ulubiony koleżka Kronos :p

Kronosik miał strasznego pecha , jego pańcio rzucał mu patyk a Bąkers podleciał od tyłu i dostał kijem pod oczko:shake:i na prawe oczko nie będzie widział :-(oczko jest całe ale zaszło zaćmą .Jest taki kochaniutki , a Ozzy za nim przepada .

Posted

śliczna biała dama:loveu:

no prosze prosze jaki Ozzy całusny :lol:
Kronosik tez sliczny bym rzekla taki paskowy :evil_lol: biedne oczko :shake: ale widze ze mu usmiech z mordzi nie schodzi :cool3:

Posted

Kronosik jest kochany , dziś zdążył wycałować na przystanku autobsowym Ozzulkową babcię , a Ozzy nie wiedział czy jechać z Babcią czy iść z Kronosem na łakę :p
Kronos narazie źle się czuje z tym ,że nie widzi z jednej strony i jak ktoś podchodzi z prawej to się trochę denerwuje , myślę ,że jego jeszcze trochę boli .

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Alu ! Nie będę udawała, że nadrobiłam zaległości w Twojej galerii :oops:
Chciałam sie tylko z Wami przywitać . :loveu: Narazie ...:multi::multi::multi:najważniejsze że JESTEŚ :multi::multi:WITAJ w Naszych skromnych :razz:progach