KUMPELka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ale pozycja :evil_lol: Ozzy niech trenuje, Mundial tuż tuż :p Quote
KaRa_ Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Nie ma to jak spać polowie na zabe, a w polowie na zdechlego psa:lol: Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 ] hahaha Ozzy padł bo go zapomnieli naładować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Cześć !:multi: Ozzulek już naładowany , widziałam jak wracał ze spacerku.;) Ala, ... :hmmmm: jakos mi ten kabelek nie pasował :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Wygląda jakby miał ze zdjęcia wyskoczyć:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Pies szczęśliwy :lol: Uwielbiam takie zdjęcia! Witaj Alu! Quote
sylwiaskalska Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Kurka extra zdjęcie :) Muszę mojemu też taką piłę sprezentować :) Quote
Alicja Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Kurka extra zdjęcie :) Muszę mojemu też taką piłę sprezentować :):pSylwia , piłka super prezent dla Tekiego na Dzień Dziecka ;) Quote
sylwiaskalska Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pSylwia , piłka super prezent dla Tekiego na Dzień Dziecka ;) O widzisz :) Okazja jest :) tylko po przeliczeniu to on nie takie dziecko :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Witaj Alu :multi: :multi: :multi: Cudowna pogoda :multi: A Ozulec tutaj swietna ma poze :evil_lol: Quote
Paula Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ach, uwielbiam takie slodkie fotaski; Ozzulek chłodzi sobie klatuszke na kafelkach :-) Seria "wściekla pilka" najśmieszniejsza :D Pozdrawiamy. Quote
Alicja Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='paula_z']Ach, uwielbiam takie slodkie fotaski; Ozzulek chłodzi sobie klatuszke na kafelkach :-) Seria "wściekla pilka" najśmieszniejsza :D Pozdrawiamy.:razz:Witamy , oj z tą piłką to super zabawa Sylwia Nasze piecholce do końca będą dziećmi ;) Pysiu ...mi jest za ciepło :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Sylwia Nasze piecholce do końca będą dziećmi ;) Fakt mój zachowuje się jak wieczny szczeniak :cool3: :lol: :lol: :lol: Lata jak opętany i oczywiście leci na oślep. Quote
Alicja Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Dzień doberek kogo nie widziałam ;) Czy u Was też tak ochydnie chodzi dogo :angryy:chciałam wrzucić kilka fotek ale i fotosik i image mają chyba sjestę :mad: Quote
e.v.a Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Alu mi dogo chodzi jak chce od kilki dni :shake: nie wiem czy to cos z netem czy moze czas trzepnac formata czy to dogo szwankuje:shake: Quote
Alicja Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 :pABI koleżanka Ozzulka i ulubiony koleżka Kronos :p Kronosik miał strasznego pecha , jego pańcio rzucał mu patyk a Bąkers podleciał od tyłu i dostał kijem pod oczko:shake:i na prawe oczko nie będzie widział :-(oczko jest całe ale zaszło zaćmą .Jest taki kochaniutki , a Ozzy za nim przepada . Quote
Alka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 oj, dogo chodzi jak mu się chce :cool3:, strasznie wolno...:diabloti: Quote
nikusia Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Bedny psiak... :( Straszne że taki przypadek spowodował takie nieszczęście... :( Quote
e.v.a Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 śliczna biała dama:loveu: no prosze prosze jaki Ozzy całusny :lol: Kronosik tez sliczny bym rzekla taki paskowy :evil_lol: biedne oczko :shake: ale widze ze mu usmiech z mordzi nie schodzi :cool3: Quote
anetta Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ojej! Ozulec calym swoim cialkiem :cool3: zaatakowal czlowieka!! Ach te mordulce :shake: Szkoda oczka.... :lol: Quote
Hanna R. Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Alu ! Nie będę udawała, że nadrobiłam zaległości w Twojej galerii :oops: Chciałam sie tylko z Wami przywitać . :loveu: Narazie ... Quote
Alicja Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Kronosik jest kochany , dziś zdążył wycałować na przystanku autobsowym Ozzulkową babcię , a Ozzy nie wiedział czy jechać z Babcią czy iść z Kronosem na łakę :p Kronos narazie źle się czuje z tym ,że nie widzi z jednej strony i jak ktoś podchodzi z prawej to się trochę denerwuje , myślę ,że jego jeszcze trochę boli . Quote
Alicja Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alu ! Nie będę udawała, że nadrobiłam zaległości w Twojej galerii :oops: Chciałam sie tylko z Wami przywitać . :loveu: Narazie ...:multi::multi::multi:najważniejsze że JESTEŚ :multi::multi:WITAJ w Naszych skromnych :razz:progach Quote
malawaszka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 o biedny Kronosik :shake: musi przywyknąć do nowej sytuacji :shake: a gdzie fotki a Tufikiem? :mad: Quote
Recommended Posts