beria Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Do poczytania w poniedziałek / bądź w niedzielę późnym wieczorkiem:razz:/.Jutro jadę do Opola , w odwiedziny do rodziny i przy okazji na wystawę / miało być napisane odwrotnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Zazdroszczę :razz: Też tak chciałam, bo TZ ma siostrę w Opolu. On by się ze szwagrem lekko sponiewierał :drink1:, a ja poszłabym na wystawę :razz: Niestety dzisiaj moja mama złamała rękę z przemieszczeniem i jutro rano będzie miała złamanie składane operacyjnie :shake: Quote
malawaszka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 o kurcze Beria - ale szkoda :shake: niech Mama zdrowieje szybko :kciuki: Quote
PIKA Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 O matko beria a co ta Twoja mama robila, ze se ręke zlamala? :shake: Niech się dobrze zrasta :kciuki: Quote
e.v.a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 dziendoberek :) u nas pogoda ......:mad: leje caly dzien :( Quote
Basia&Safi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 hihihi jaka swietna zabawka i danonek pokonaj głoda :D:D u nas tesz szaro i deszczowo Quote
Paula Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Dzien Dobry. U Was zawsze tak milo Nadrobilam troszku. Biedny Kronosik, zycze mu jak najlepiej, zeby sie przyzwyczail do nowej sytuacji. Wspolczuje jego panu, pewnie sie zadrecza i ma wyrzuty sumienia :( Ale Ozzy jest super , ma tylu kumpli, a ten moj dziabąg nie toleruje prawie zadnych chlopakow :shake: , ma tylko kolezanki. Mizianko dla Ozulca Quote
Magda Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Dzien dobry Alu!! Dawno sie nie odzywalam....:oops::oops: ale juz nadroilam zaleglosci, poogladalam fotencje i czekam na relacje z Opola:cool3: Sliczna mordencja i jezorek:loveu::loveu: A jaki ladny Pan Pomidorek Quote
LAZY Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Witajcie! Zaniedbałam Was troszke, ale obiecuje poprawe! Quote
Paula Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Magda_Miki napisał(a): Sliczna mordencja i jezorek:loveu::loveu: A jaki ladny Pan Pomidorek A jak Ci sie ladnie zrymowalo :-) Quote
olekg89 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Biedny kronos :( Mojemu jamnikowi rzucając patyk walnołem w głowe :( i już nigdy nie chciał biegac za patykiem ,ale za piłką jak najbardziej :D Quote
Magda Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 paula_z napisał(a):A jak Ci sie ladnie zrymowalo :-) No wiesz.....ma sie ten talent:evil_lol::evil_lol: Ja nie czuje kiedy rymuje Quote
Cola Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ozzulec ma minkę jak by mówił : dlaczego daliście mi puste pudełko? :evil_lol: Quote
moon_light Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Jejjjjjjjjjju przesłodko tutaj wyglada:loveu::loveu::loveu: troskliwy misio karmi Pana pomidora jogurtem:loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 moon light wcale nie, ozzy sie zastanawiam co zjesc pierwsze czy pana pomidora czy koncówke jogurcika :eviltong: czesc ala:buzi: ja tylko jak zwykle nadrabiam zdjecia bo tak to poł nocy bym przekimała nad komputerem :eviltong: Quote
KaRa_ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Biedny Ozzulek pokazuje pańci ze jest glodny dltego przyniusl puste opakowanie po serku i pluzowego pomidorka:evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 hmmm a jaka pogoda w Rybiku bo niby blizutko do Tychow ale moze u was sie słoneczko schowalo :):):) a u nas w Galeri bedzie amstafkowo :):):)) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 basia nic sie nie martw u nas tez pogoda ni koopy ni doopy :placz: Quote
Alicja Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Witam wszystkich którzy Nas odwiedzili w czasie naszej nieobecności :p Wróciliśmy ok.21 z Opola :p Ozzulek wycałował mnie jak przyjechali po nas na dworzec PKP:lol: Super tak mieć znów piecha po 2 dniach nie widzenia go ;) Jutro wznawiamy działalność galerii:razz: A w Opolu spotkałam się z Aggą , Payem , Waszką , Dagą , Pysią :p Quote
Agga Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A w Opolu spotkałam się z Aggą , Payem , Waszką , Dagą , Pysią :p A zapomniałąs o Adzebass:cool3: Quote
Alicja Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='Agga']A zapomniałąs o Adzebass:cool3::razz: a wiesz że wiedziałam ,że o kimś zapomniałam :oops: i spotkałam Agabass z Baskami - bobaskami :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts