Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Do poczytania w poniedziałek / bądź w niedzielę późnym wieczorkiem:razz:/.Jutro jadę do Opola , w odwiedziny do rodziny i przy okazji na wystawę / miało być napisane odwrotnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/

Zazdroszczę :razz: Też tak chciałam, bo TZ ma siostrę w Opolu. On by się ze szwagrem lekko sponiewierał :drink1:, a ja poszłabym na wystawę :razz: Niestety dzisiaj moja mama złamała rękę z przemieszczeniem i jutro rano będzie miała złamanie składane operacyjnie :shake:

Posted

Dzien Dobry.
U Was zawsze tak milo Nadrobilam troszku.
Biedny Kronosik, zycze mu jak najlepiej, zeby sie przyzwyczail do nowej sytuacji. Wspolczuje jego panu, pewnie sie zadrecza i ma wyrzuty sumienia :(
Ale Ozzy jest super , ma tylu kumpli, a ten moj dziabąg nie toleruje prawie zadnych chlopakow :shake: , ma tylko kolezanki.

Mizianko dla Ozulca

Posted

Dzien dobry Alu!!
Dawno sie nie odzywalam....:oops::oops: ale juz nadroilam zaleglosci, poogladalam fotencje i czekam na relacje z Opola:cool3:

Sliczna mordencja i jezorek:loveu::loveu: A jaki ladny Pan Pomidorek

Posted

Witam wszystkich którzy Nas odwiedzili w czasie naszej nieobecności :p
Wróciliśmy ok.21 z Opola :p Ozzulek wycałował mnie jak przyjechali po nas na dworzec PKP:lol: Super tak mieć znów piecha po 2 dniach nie widzenia go ;)
Jutro wznawiamy działalność galerii:razz:

A w Opolu spotkałam się z Aggą , Payem , Waszką , Dagą , Pysią :p

Posted

[quote name='Agga']A zapomniałąs o Adzebass:cool3::razz: a wiesz że wiedziałam ,że o kimś zapomniałam :oops:

i spotkałam Agabass z Baskami - bobaskami :multi: :multi: :multi: