KaRa_ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ale ozorek dlugasny:crazyeye: A pileczka jeszcze cala:crazyeye: U mnie pilka duzej niz jakis 2h nie wytrzymie:cool3: Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no nie ma ak podanie z nosa :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Agga']Ozzulcu ale masz mega usmiech a jaki jęzor.:cool3::cool3::cool3:wytrenowany ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ojejka, jak Ozzulek trzyma piłeczke i widać, ze nie zamierza oddać... :loveu: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Ojejka, jak Ozzulek trzyma piłeczke i widać, ze nie zamierza oddać... :loveu::pbo jego i tylko jego Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] pićććććććććććc no prosze, ten to ma zycie udane... miske z woda mu n aspacerek nosza :lol: Quote
Pysia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Teklunia napisał(a):no prosze, ten to ma zycie udane... miske z woda mu n aspacerek nosza :lol: Nie wiesz ze trzeba? :lol: Ja poszłam w niedziele na dłuuuuuuuuuugi spacer do lasu. Oczywiscie zapomniałam o strumykach i zabrałam butle 2 litrowa z wodą. Nie było mnie 4 godziny i w lesie uswiadomiłam sobie ze jedyną osobą spragnioną jestem...ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I nawet za ta nieprzegotowaną wodę sie zabrałam :evil_lol: Zapomniałam sobie zabrać czegoś :evil_lol: Też tak Alu masz? Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Pysia napisał(a):Nie wiesz ze trzeba? :lol: Ja poszłam w niedziele na dłuuuuuuuuuugi spacer do lasu. Oczywiscie zapomniałam o strumykach i zabrałam butle 2 litrowa z wodą. Nie było mnie 4 godziny i w lesie uswiadomiłam sobie ze jedyną osobą spragnioną jestem...ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I nawet za ta nieprzegotowaną wodę sie zabrałam :evil_lol: Zapomniałam sobie zabrać czegoś :evil_lol: Też tak Alu masz?:oops::oops::oops:ja najczęściej o nas zapominam , a dla Ozzulka mam i smaczki i wodę i miseczkę :pno i zabawkę i aparat :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']poobgryzam sobie piłeczkę :p śliczniasty Ozzuelk i tej jęzorek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops::oops::oops:ja najczęściej o nas zapominam , a dla Ozzulka mam i smaczki i wodę i miseczkę :pno i zabawkę i aparat :razz: Identycznie jak ja :lol: Ozulec fajny gagatek z ta piłeczka :) Czy on tak długo moze? Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Pysia']Identycznie jak ja :lol: Ozulec fajny gagatek z ta piłeczka :) Czy on tak długo moze?:cool3:długo i tylko jak się mu ukradnie piłkę i wrzuci do auta to włazi do wycieczkowego :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Alu, Ozzy z piłką jest rewelacyjny, prawdziwy Ślązak :lol: Chciałabym żeby Bajan tak się piłką interesował, niestety, nie ta rasa :p Quote
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ullalalaa twardziel - w taki upał jak dzisiaj też tak długo biega? bo moje wysiadją :shake: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='malawaszka']ullalalaa twardziel - w taki upał jak dzisiaj też tak długo biega? bo moje wysiadją :shake::shake:biegał w sobotę a wczoraj dopiero wieczorem za to dzisiaj leży murem i nic mu się nie chce nawet jeść :cool3: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='mmbbaj']Alu, Ozzy z piłką jest rewelacyjny, prawdziwy Ślązak :lol: Chciałabym żeby Bajan tak się piłką interesował, niestety, nie ta rasa :pMałgosiu , Ozzy piłką się nie interesował ,ja go poprostu na nią nakręciłam .On nie dał się wziać na innego wabia , a tak nawet zimą / było na fotach / braliśmy piłkę na spacer i Ozzy mógł biegać luzem bo miałam kartę przetargową :razz:zabawa piłką :p Quote
e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:biegał w sobotę a wczoraj dopiero wieczorem za to dzisiaj leży murem i nic mu się nie chce nawet jeść :cool3: szczesciara :roll: moja jakiejs glupawki dostala wlasnie :shake: biega po calym mieszkaniu z krowa w pyszczku:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 evaxon napisał(a):szczesciara :roll: moja jakiejs glupawki dostala wlasnie :shake: biega po calym mieszkaniu z krowa w pyszczku:evil_lol::cool1:szkoda ze nie masz aparata pod ręką :razz: Quote
e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:szkoda ze nie masz aparata pod ręką :razz: no niestety na aparat jeszcze musze troszke poczekac :( Quote
Alka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , Ozzy piłką się nie interesował ,ja go poprostu na nią nakręciłam .On nie dał się wziać na innego wabia , a tak nawet zimą / było na fotach / braliśmy piłkę na spacer i Ozzy mógł biegać luzem bo miałam kartę przetargową :razz:zabawa piłką :p oj tak , Tuffiego też puszczam luzem na polance i w razie czego jak się za bardzo oddala "kusze" piłeczką :evil_lol: ale 2 razy olał piłeczkę , wolał pognać za sunieczkami ...:cool3: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Basco też czasami bawi się piłeczkami, tylko takimi mniejszymi...:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pbo jego i tylko jego W to nie wątpie. :eviltong: A czy Ozzy protestuje przy zabieraniu piłeczki? :cool3: Moja odziwo dzisiaj sobie zakopala w ogrodzie kawalek ziemniaka i kiedy chcialam zobaczyc czy to przypadkiem nie to cholerne wędzone, ucho wieprzowe, bo nagle gdzies zniknęło dwa dni temu, to najpierw nosem blokowala miejsce wykopku, a potem nawarczala na mnie poczym odkopala jedzonko i zezarla - a nuż wredna pani zabralaby jej... :shake: :evil_lol: Jaka poza :loveu: Quote
beria Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A MŚ coraz bliżej, Ozzy trenuj terenuj :cool3: Quote
Recommended Posts