Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Te jego minki są tak rozbrajające. Senno-znudzony Ozzulek i triumfujący pierwszy skrzydłowy :multi: Szczęśliwy pies, aż oczka mruży z zadowolenia :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , Ozzy piłką się nie interesował ,ja go poprostu na nią nakręciłam .On nie dał się wziać na innego wabia , a tak nawet zimą / było na fotach / braliśmy piłkę na spacer i Ozzy mógł biegać luzem bo miałam kartę przetargową :razz:zabawa piłką :p

No właśnie o taką kartę przetargową mi chodzi :lol: Ale piłka Bajana nie kręciła nawet jak był małym szczeniakiem. Jak próbowałam to on leciał po inną zabawkę, a piłkę ignorował. Spróbuję go nakręcić, bo ostatnio zainteresował się jak dwóch chłopców grało, nawet chwilkę poturlał ją, ale szybko stracił zainteresowanie! Na dworzu najbardziej interesują go pieski:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Alu, to zdjęcie jest rewelacyjne :multi: - gdybysmy mięli w reprezentacji tak zaangażowanych graczy to medal mamy w kieszeni :cool3: :diabloti:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Alu, to zdjęcie jest rewelacyjne :multi: - gdybysmy mięli w reprezentacji tak zaangażowanych graczy to medal mamy w kieszeni :cool3: :diabloti:

Moze stworzymy druzyne i pokazemy im? :evil_lol: Juz pociagowa druzyna pokazała ;)

Posted

weżcie do druzyny mojego futrzaka, szybki jest jak błyskawica , sprawdzony napastnik z niego ...:evil_lol:;) i zgrany z Ozzulcem :razz:

Witaj Alu i Ozzulku ! :multi:

Posted

Alka napisał(a):
weżcie do druzyny mojego futrzaka, szybki jest jak błyskawica , sprawdzony napastnik z niego ...:evil_lol:;) i zgrany z Ozzulcem :razz:

Jak zaprawiony w bojach z Ozzulcem to napewno dobry :evil_lol: Pewnie taktyk :cool3:

Posted

:multi::multi::multi:WITAM witam witam
U nas rano lało , była burza a teraz upał .Głupia ta pogoda :angryy:bo źle się czuję a Ozzyemu też nie za bardzo odpowiada :shake:
O 16 idziemy z Tuffikiem na spacer ....może uda się ufocić chłopaków :p.
Najgorsze to ,że Ozzulkowa piłka została w aucie i pojechała z panem do pracy :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:WITAM witam witam
U nas rano lało , była burza a teraz upał .Głupia ta pogoda :angryy:bo źle się czuję a Ozzyemu też nie za bardzo odpowiada :shake:
O 16 idziemy z Tuffikiem na spacer ....może uda się ufocić chłopaków :p.
Najgorsze to ,że Ozzulkowa piłka została w aucie i pojechała z panem do pracy :placz:

Brr burza:roll: A u mnie cały dzień grzeje ślicznie słoneczko:evil_lol:

Posted

Witajcie Ozulcowa rodzinko:multi:
U nas było paskudnie rano ale potem...Miodzio :multi: :multi: :multi: Ciepełko i w ogole super :multi: Szkoda tylko że mnie połamało :placz: