Sabina1 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Te jego minki są tak rozbrajające. Senno-znudzony Ozzulek i triumfujący pierwszy skrzydłowy :multi: Szczęśliwy pies, aż oczka mruży z zadowolenia :lol: Quote
mmbbaj Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , Ozzy piłką się nie interesował ,ja go poprostu na nią nakręciłam .On nie dał się wziać na innego wabia , a tak nawet zimą / było na fotach / braliśmy piłkę na spacer i Ozzy mógł biegać luzem bo miałam kartę przetargową :razz:zabawa piłką :p No właśnie o taką kartę przetargową mi chodzi :lol: Ale piłka Bajana nie kręciła nawet jak był małym szczeniakiem. Jak próbowałam to on leciał po inną zabawkę, a piłkę ignorował. Spróbuję go nakręcić, bo ostatnio zainteresował się jak dwóch chłopców grało, nawet chwilkę poturlał ją, ale szybko stracił zainteresowanie! Na dworzu najbardziej interesują go pieski:p Quote
KUMPELka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Alu, to zdjęcie jest rewelacyjne :multi: - gdybysmy mięli w reprezentacji tak zaangażowanych graczy to medal mamy w kieszeni :cool3: :diabloti: Quote
Pysia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 KUMPELka napisał(a):Alu, to zdjęcie jest rewelacyjne :multi: - gdybysmy mięli w reprezentacji tak zaangażowanych graczy to medal mamy w kieszeni :cool3: :diabloti: Moze stworzymy druzyne i pokazemy im? :evil_lol: Juz pociagowa druzyna pokazała ;) Quote
Alka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 weżcie do druzyny mojego futrzaka, szybki jest jak błyskawica , sprawdzony napastnik z niego ...:evil_lol:;) i zgrany z Ozzulcem :razz: Witaj Alu i Ozzulku ! :multi: Quote
KUMPELka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Alka napisał(a):weżcie do druzyny mojego futrzaka, szybki jest jak błyskawica , sprawdzony napastnik z niego ...:evil_lol:;) i zgrany z Ozzulcem :razz: Jak zaprawiony w bojach z Ozzulcem to napewno dobry :evil_lol: Pewnie taktyk :cool3: Quote
Basia&Safi Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 jakaz zmeczona mordeczka :) a jaka szczesliwa:):) Quote
Alicja Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 :multi::multi::multi:WITAM witam witam U nas rano lało , była burza a teraz upał .Głupia ta pogoda :angryy:bo źle się czuję a Ozzyemu też nie za bardzo odpowiada :shake: O 16 idziemy z Tuffikiem na spacer ....może uda się ufocić chłopaków :p. Najgorsze to ,że Ozzulkowa piłka została w aucie i pojechała z panem do pracy :placz: Quote
KaRa_ Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:WITAM witam witam U nas rano lało , była burza a teraz upał .Głupia ta pogoda :angryy:bo źle się czuję a Ozzyemu też nie za bardzo odpowiada :shake: O 16 idziemy z Tuffikiem na spacer ....może uda się ufocić chłopaków :p. Najgorsze to ,że Ozzulkowa piłka została w aucie i pojechała z panem do pracy :placz: Brr burza:roll: A u mnie cały dzień grzeje ślicznie słoneczko:evil_lol: Quote
AlKil Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 U nas burza była wczoraj, tylko tego upału zabrakło !!! Quote
e.v.a Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 dzieńdoberek Alu :) u nas sloneczko ciepelko mmmm miodzio:loveu: wlasnie wrocilam ze szkoly ..bleeee robia mi w niej pranie mózgu :placz: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Witajcie Ozulcowa rodzinko:multi: U nas było paskudnie rano ale potem...Miodzio :multi: :multi: :multi: Ciepełko i w ogole super :multi: Szkoda tylko że mnie połamało :placz: Quote
Alicja Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 :multi:Witajcie ponownie . Byliśmy z Tuffciem i ciocią Alicją w lasku mamy kilka :razz:foteczek , tylko narazie wrzucimy jeszcze te sobotnie ;) Quote
Alka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 haha, ale pozycja... jak on się cieszy tą piłką , jaki skupiony ... Quote
Alicja Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 :p i 3 ostatnie :razz: typowo przedpokojowe :evil_lol: Quote
anetta Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 http://images2.fotosik.pl/56/161492yyg6zbsv1n.jpg iiii jakie prosiatko malutkie :loveu: :loveu::loveu: Kroliczek? http://img254.imageshack.us/img254/2601/bfuvnfr14try20yp5zy.jpg :razz::razz: Quote
Alicja Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='Alka']ależ się rozszalała z tymi fotami , SUPER!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyszcze foldery :razz: Quote
e.v.a Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ozzy jestes niesamowity :evil_lol: ty moj ulubiony astku:loveu: Quote
PIKA Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Matko jaka żaba :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] ale biedaka powykręcalo :shake: Quote
Alicja Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='Gabryjella']Witam :lol: Pełna koncentracja:cool1::razz:i jakie poświęcenie fotografa ;) Quote
aga1215 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] czy Ozzi przypadkiem nie przygotowuje się do Mundialu?:evil_lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 :lol: :lol: :lol: hahahaha cóż on robi z tymi łapami a gdzie fotki z Tufficzkiem???? Quote
Recommended Posts