Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']Aluś Kochana - jak tylko zgrasz foteczki to prooszę o te moje cudne na mailika :loveu: malawaszka{małpa}gmail.com :p:p oczywiście,że wyslę

Posted

[quote name='daga10011']Alu-bardzo bylo mi milo was poznac:loveu: .Jak jakies foteczki moich potforek sie znajda,to tez pieknie poprosze:loveu: .Wrocilas prawie o tej samej porze co ja:lol: .mam fotki twoich dziewczynek i to kilka :pale jeszcze są w aparacie

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
hop hop ala!!juz cie gdzies widziałam śmigającą po galerii:eviltong: wychodz z ukrycia i tak cie znajde
:mad:śmigającą .....wrzucam fotki do wystawy opolskiej :cool1:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']widziałam widziałam, bokserów i sznaucerów zatrzęsienie a moich kudłatków nie ma :placz:Madziu , ja byłam tylko w niedzielę więc mam fotki tylko z niedzieli :cool1:briardy chyba były w sobotę .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Hello Dominiczko :multi:
A u mnie 1300 stronka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to co jak zawsze za następne 100:multi: :multi: :knajpa: :popcorn: :drinka: :beerchug: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :cunao: :laola: :chlup: :BIG: :cunao: :cunao: :chlup: :drinking: :drinking: :beerchug: :drink1: :drink1:

Posted

:crazyeye:oj pijaństwo :oops: no dobra to i ja wypiję na rozgrzewkę ;)
:drink1::knajpa::popcorn::knajpa::popcorn::knajpa::popcorn::drink1::chlup: