Alicja Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Biedny Ozzy :shake: Tak go przeciągneli :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulec to bardzo lubi :razz: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 koniec sobotnich:p lasek na bezludziu Quote
Patka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alu ale Ozzy będzie miał forme :cool3: po tych piłkowych spacerkach :multi: Quote
KUMPELka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Super ujęcie :multi: , tylko koszulki klubowej Ozulcowi brakuje :cool3: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 KUMPELka napisał(a):Super ujęcie :multi: , tylko koszulki klubowej Ozulcowi brakuje :cool3: Ala powinna mu uszyć :cool3::cool3::cool3: Dzieńdobry!:multi: Quote
Gosiek Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 hahaha jaki przyczajony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dziś byliśmy na spacerku bez aparatu :mad:i spotkaliśmy kumpla Ozzulkowego Kronosika :placz:i się bawili :placz:biegali :placz:nawet Ozzy mi prawie nos rozbił :placz:i nie mam fot bo aparat był w domku :placz:a jak mam aparat ze sobą to spacer jest do doopy bo nikogo nie spotykamy :angryy: Ozzy teraz leży padnięty :evil_lol: Ewciu , Ozzulkowi uszka podskakują jak biega i tak komicznie wygląda :evil_lol: Asiunia , TZ popsuł piłkę jak przywiązywał sznurek i teraz jest platfus ...muszę gdzieś do jakiegoś Realu skoczyć po piłkę dla Ozzulka :razz: Nastepna osoba ktore TZ cos popsuł....:angryy: Moj świnke ( świetej pamieci ;( ) a Twoj Alu - piłeczke :mad: A potem my latamy po sklepach zeby nasze psiaki z megadoła wyszły ;) Quote
Alka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 No to wiadomo co Ozzulek dostanie w świątecznym prezencie ;):loveu: Quote
Teklunia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Alka napisał(a):No to wiadomo co Ozzulek dostanie w świątecznym prezencie ;):loveu:ale Ozzulkowi fajnie... ja na Wielkanoc prezentow nie dostaje :shake: Quote
Alicja Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Pysia napisał(a):Nastepna osoba ktore TZ cos popsuł....:angryy: Moj świnke ( świetej pamieci ;( ) a Twoj Alu - piłeczke :mad: A potem my latamy po sklepach zeby nasze psiaki z megadoła wyszły ;):cool1:tylko nie mam kiedy jechać po piłeczkę :cool3: Zostaje mi sobota ale nie wiem czy w sobotę otwarte są jakies Reale albo inne Auchany :razz: A wczoraj wieczorem tak lał deszcz ze Ozzy po wystawieniu paznokcia stwierdził ze nie wychodzi i było wyciaganie go podstępem na podw.órko na siq:cool1:/ :evil_lol:pokazałam mu znajomego idącego z Chow- chowem no i my szybciorkiem za Baculką i pod krzaczek i pędziorkiem do domeczku :razz:/Jeszcze nigdy tak krótko nie byłam na spacerku :lol: Na i oglądałam Epokę lodowcową 2 :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Teklunia napisał(a):ale Ozzulkowi fajnie... ja na Wielkanoc prezentow nie dostaje :shake::razz:pogadaj z TZtem ....może ci kupi piłeczkę :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Alu przyznaj się, kto przebił piłkę biednemu psiaczkowi, na TZ zganiasz, a on się biedny bronić nie może :evil_lol: Jak bajka sie podobała? Bo ja ubawiłam sie przednio :lol: Quote
Alicja Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Alu przyznaj się, kto przebił piłkę biednemu psiaczkowi, na TZ zganiasz, a on się biedny bronić nie może :evil_lol: Jak bajka sie podobała? Bo ja ubawiłam sie przednio :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bajka była świetna A piłeczkę to Tz zepsuł robiąc piłkę na uwięzi :angryy:, zrobił dziursko :mad: tak jakby nie można było inaczej sznurka zaczepić :cool3: Quote
KaRa_ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Czego Ozzy tak szuka? Przecież wiosne już znalazł? a może tęskno mu do zimy?:lol: Quote
Marta Chmielewska Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 No wiesz, jak się nie da na siłę, weź większy młotek :evil_lol:;) Quote
Pysia Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bajka była świetna A piłeczkę to Tz zepsuł robiąc piłkę na uwięzi :angryy:, zrobił dziursko :mad: tak jakby nie można było inaczej sznurka zaczepić :cool3: Alu - Reale i inne są czynne do południa w sobote :lol: Musisz szybko kupić piłeczke! Chyba że on nie ma megadoła jak Zmorka po śwince...Bo jak się tak zastanawiam to on chyba tej piłki za szczeniaczka swojego nie brał :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 jaaacie jaki wstyd :oops: 11 stron do nadrobienia :oops: :oops: :oops: ala nie bij!:lol: Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): łee niedobre te łatki No coś ty Alu :razz: zupełnie się nie znasz! Takie łatki cudnie się odrywa i potem wypluwa :evil_lol: Bajan tak "ogolił" piłeczkę naszym znajomym, no fakt, że była nieco sparciała :p Alicjarydzewska napisał(a): odpoczywam Zawodnik rezerwowy :lol::lol::lol:...:loveu: Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Aaaaaa....i witam wieczorowo, bezdeszczowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Alu, łazisz po innych galeriach a do swojej nie zajrzysz ...:cool3: dałabyś jakieś fotki Ozzinka :mad: Quote
Recommended Posts