Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KUMPELka napisał(a):
Super ujęcie :multi: , tylko koszulki klubowej Ozulcowi brakuje :cool3:

Ala powinna mu uszyć :cool3::cool3::cool3:

Dzieńdobry!:multi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Dziś byliśmy na spacerku bez aparatu :mad:i spotkaliśmy kumpla Ozzulkowego Kronosika :placz:i się bawili :placz:biegali :placz:nawet Ozzy mi prawie nos rozbił :placz:i nie mam fot bo aparat był w domku :placz:a jak mam aparat ze sobą to spacer jest do doopy bo nikogo nie spotykamy :angryy:

Ozzy teraz leży padnięty :evil_lol:

Ewciu , Ozzulkowi uszka podskakują jak biega i tak komicznie wygląda :evil_lol:
Asiunia , TZ popsuł piłkę jak przywiązywał sznurek i teraz jest platfus ...muszę gdzieś do jakiegoś Realu skoczyć po piłkę dla Ozzulka :razz:

Nastepna osoba ktore TZ cos popsuł....:angryy: Moj świnke ( świetej pamieci ;( ) a Twoj Alu - piłeczke :mad: A potem my latamy po sklepach zeby nasze psiaki z megadoła wyszły ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Nastepna osoba ktore TZ cos popsuł....:angryy: Moj świnke ( świetej pamieci ;( ) a Twoj Alu - piłeczke :mad: A potem my latamy po sklepach zeby nasze psiaki z megadoła wyszły ;)
:cool1:tylko nie mam kiedy jechać po piłeczkę :cool3:
Zostaje mi sobota ale nie wiem czy w sobotę otwarte są jakies Reale albo inne Auchany :razz:

A wczoraj wieczorem tak lał deszcz ze Ozzy po wystawieniu paznokcia stwierdził ze nie wychodzi i było wyciaganie go podstępem na podw.órko na siq:cool1:/ :evil_lol:pokazałam mu znajomego idącego z Chow- chowem no i my szybciorkiem za Baculką i pod krzaczek i pędziorkiem do domeczku :razz:/Jeszcze nigdy tak krótko nie byłam na spacerku :lol:
Na i oglądałam Epokę lodowcową 2 :evil_lol:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Alu przyznaj się, kto przebił piłkę biednemu psiaczkowi, na TZ zganiasz, a on się biedny bronić nie może :evil_lol:
Jak bajka sie podobała? Bo ja ubawiłam sie przednio :lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bajka była świetna
A piłeczkę to Tz zepsuł robiąc piłkę na uwięzi :angryy:, zrobił dziursko :mad: tak jakby nie można było inaczej sznurka zaczepić :cool3:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bajka była świetna
A piłeczkę to Tz zepsuł robiąc piłkę na uwięzi :angryy:, zrobił dziursko :mad: tak jakby nie można było inaczej sznurka zaczepić :cool3:

Alu - Reale i inne są czynne do południa w sobote :lol: Musisz szybko kupić piłeczke! Chyba że on nie ma megadoła jak Zmorka po śwince...Bo jak się tak zastanawiam to on chyba tej piłki za szczeniaczka swojego nie brał :evil_lol:

Posted

łee niedobre te łatki

No coś ty Alu :razz: zupełnie się nie znasz! Takie łatki cudnie się odrywa i potem wypluwa :evil_lol: Bajan tak "ogolił" piłeczkę naszym znajomym, no fakt, że była nieco sparciała :p

odpoczywam

Zawodnik rezerwowy :lol::lol::lol:...:loveu: