Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool1:też bym posiedziała w domku ale w tym miesiącu nie mogę :razz:

Ja sobie śliczne L4 załatwiłem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

w Opolu powinnam być jako widz :razz:tylko w jakim dniu są ogóreczki ;)

W sobotę - czekamy a w Opolu już śpieszyć się nie będziemy :cool3:

Posted

KUMPELka napisał(a):
W sobotę - czekamy a w Opolu już śpieszyć się nie będziemy :cool3:
Wyślę ci PW jak już będę wiedziała czy będę ale mam nadzieje bo mam jechać do siostry ;)

Posted

:p

Gdy Wielkanoc jest tuż tuż Ozzy jajaka pokazuje: Kto mi pierwszy pomaluje. :lol: :evil_lol:
Ach ten Ozzy co za pozy, wszyscy biegną dziś z farbkami , bo Wielkanoc zaraz mamy. Kto pierwszy te jajeczka pomaluje ten do koszyczka je właduje hhahahahahaha. No Alu szykuj się na szaleńcze malowane pisaneczki.

Posted

agabass napisał(a):
Gdy Wielkanoc jest tuż tuż Ozzy jajaka pokazuje: Kto mi pierwszy pomaluje. :lol: :evil_lol:
Ach ten Ozzy co za pozy, wszyscy biegną dziś z farbkami , bo Wielkanoc zaraz mamy. Kto pierwszy te jajeczka pomaluje ten do koszyczka je właduje hhahahahahaha. No Alu szykuj się na szaleńcze malowane pisaneczki.

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Super :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dawaj Alu Ozulcowe jajka na pisanki :evil_lol: Tylko uważaj coby ktos wydmuszek nie zrobił:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

agabass napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga świetna,, ODA DO JAJEC'':evil_lol:

Posted

Dzien dobry Alu R :multi:!

agabass napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Aga, niezła robota :klacz:

Posted

witaj Alu :multi: ho hooo widze ze Ozzulkowe uszy stoja:crazyeye: albo cos z tym jego rodowodem jest nie tak i zapomnieli o zmiance ze dziadkiem byl ONek i po nim odziedziczyl stojace uszka albo patyczki od lodow z tylu przykleilas bo chcialas miec psa ze stojacymi ucholami:lol:
świetne spacerowki :D

Posted

Dziś byliśmy na spacerku bez aparatu :mad:i spotkaliśmy kumpla Ozzulkowego Kronosika :placz:i się bawili :placz:biegali :placz:nawet Ozzy mi prawie nos rozbił :placz:i nie mam fot bo aparat był w domku :placz:a jak mam aparat ze sobą to spacer jest do doopy bo nikogo nie spotykamy :angryy:

Ozzy teraz leży padnięty :evil_lol:

Ewciu , Ozzulkowi uszka podskakują jak biega i tak komicznie wygląda :evil_lol:
Asiunia , TZ popsuł piłkę jak przywiązywał sznurek i teraz jest platfus ...muszę gdzieś do jakiegoś Realu skoczyć po piłkę dla Ozzulka :razz:

Posted

Dziś byliśmy na spacerku bez aparatu :mad:i spotkaliśmy kumpla Ozzulkowego Kronosika :placz:i się bawili :placz:biegali :placz:nawet Ozzy mi prawie nos rozbił :placz:i nie mam fot bo aparat był w domku :placz:

szkoda, byłoby co ogladadać :cool1:
Ja byłam ale o 14 , fajnie ,spokojnie, zero psów ,Tuffi wybiegł się na maksa a ja porobiłam kilka fotek :multi:

Posted

Alka napisał(a):
szkoda, byłoby co ogladadać :cool1:
Ja byłam ale o 14 , fajnie ,spokojnie, zero psów ,Tuffi wybiegł się na maksa a ja porobiłam kilka fotek :multi:
my byliśmy półtorej godziny :p chłopaki poszaleli

Posted

Dziś byliśmy na spacerku bez aparatu :mad:i spotkaliśmy kumpla Ozzulkowego Kronosika :placz:i się bawili :placz:biegali :placz:nawet Ozzy mi prawie nos rozbił :placz:i nie mam fot bo aparat był w domku :placz:a jak mam aparat ze sobą to spacer jest do doopy bo nikogo nie spotykamy :angryy:

No, a na mnie gada jak zapomnę :mad: ...

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Alus :multi:

a czemu Ty nie zabierasz aparau na spacer ? :shake: Tak się nie robi :shake:
:cool3:no bo jak brałam to nawet nie było po co go wyciągać , a jak nie mam to zawsze coś się dzieje :razz:

Posted

Ozzy teraz leży padnięty :evil_lol:

Ewciu , Ozzulkowi uszka podskakują jak biega i tak komicznie wygląda :evil_lol:
Asiunia , TZ popsuł piłkę jak przywiązywał sznurek i teraz jest platfus ...muszę gdzieś do jakiegoś Realu skoczyć po piłkę dla Ozzulka :razz:

ojjj Alu nooo wogole si enie postaralas:-( jak to aparat w domu:mad: :shake:
hihi Tigra jak biegnie tez tak wyglada:loveu: czesto tez na oczy jej spadaja :lol: chyba ma za duze te uchole:lol: