PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:też bym posiedziała w domku ale w tym miesiącu nie mogę :razz: Ja sobie śliczne L4 załatwiłem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
KUMPELka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):w Opolu powinnam być jako widz :razz:tylko w jakim dniu są ogóreczki ;) W sobotę - czekamy a w Opolu już śpieszyć się nie będziemy :cool3: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 KUMPELka napisał(a):W sobotę - czekamy a w Opolu już śpieszyć się nie będziemy :cool3:Wyślę ci PW jak już będę wiedziała czy będę ale mam nadzieje bo mam jechać do siostry ;) Quote
agabass Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::p Gdy Wielkanoc jest tuż tuż Ozzy jajaka pokazuje: Kto mi pierwszy pomaluje. :lol: :evil_lol: Ach ten Ozzy co za pozy, wszyscy biegną dziś z farbkami , bo Wielkanoc zaraz mamy. Kto pierwszy te jajeczka pomaluje ten do koszyczka je właduje hhahahahahaha. No Alu szykuj się na szaleńcze malowane pisaneczki. Quote
Pysia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 agabass napisał(a):Gdy Wielkanoc jest tuż tuż Ozzy jajaka pokazuje: Kto mi pierwszy pomaluje. :lol: :evil_lol: Ach ten Ozzy co za pozy, wszyscy biegną dziś z farbkami , bo Wielkanoc zaraz mamy. Kto pierwszy te jajeczka pomaluje ten do koszyczka je właduje hhahahahahaha. No Alu szykuj się na szaleńcze malowane pisaneczki. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Super :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dawaj Alu Ozulcowe jajka na pisanki :evil_lol: Tylko uważaj coby ktos wydmuszek nie zrobił:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 agabass napisał(a):Gdy Wielkanoc jest tuż tuż Ozzy jajaka pokazuje: Kto mi pierwszy pomaluje. :lol: :evil_lol: Ach ten Ozzy co za pozy, wszyscy biegną dziś z farbkami , bo Wielkanoc zaraz mamy. Kto pierwszy te jajeczka pomaluje ten do koszyczka je właduje hhahahahahaha. No Alu szykuj się na szaleńcze malowane pisaneczki. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga świetna,, ODA DO JAJEC'':evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Dzien dobry Alu R :multi:! agabass napisał(a):Gdy Wielkanoc jest tuż tuż Ozzy jajaka pokazuje: Kto mi pierwszy pomaluje. :lol: :evil_lol: Ach ten Ozzy co za pozy, wszyscy biegną dziś z farbkami , bo Wielkanoc zaraz mamy. Kto pierwszy te jajeczka pomaluje ten do koszyczka je właduje hhahahahahaha. No Alu szykuj się na szaleńcze malowane pisaneczki. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aga, niezła robota :klacz: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Ozzulek sobotnio-niedzielny :p Pańcio szykuje zabawkę no daj już lecę łee niedobre te łatki piććććććććććććććććć Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 hihihi a sznureczek po co :) ja chyba wiem gdyby ozzuklek zapomnial przyniesc ;):):): Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): łee niedobre te łatki Ozzy jada wszystkie latki, czy tylko te z pilek? Bo zastanawiam sie jak reaguje na dalmatynczyki... :evil_lol: Quote
asiunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Hej!! Hahahaha my mamy pilke na smyczy:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): witaj Alu :multi: ho hooo widze ze Ozzulkowe uszy stoja:crazyeye: albo cos z tym jego rodowodem jest nie tak i zapomnieli o zmiance ze dziadkiem byl ONek i po nim odziedziczyl stojace uszka albo patyczki od lodow z tylu przykleilas bo chcialas miec psa ze stojacymi ucholami:lol: świetne spacerowki :D Quote
dbsst Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo miodzio mniam mniam Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Dziś byliśmy na spacerku bez aparatu :mad:i spotkaliśmy kumpla Ozzulkowego Kronosika :placz:i się bawili :placz:biegali :placz:nawet Ozzy mi prawie nos rozbił :placz:i nie mam fot bo aparat był w domku :placz:a jak mam aparat ze sobą to spacer jest do doopy bo nikogo nie spotykamy :angryy: Ozzy teraz leży padnięty :evil_lol: Ewciu , Ozzulkowi uszka podskakują jak biega i tak komicznie wygląda :evil_lol: Asiunia , TZ popsuł piłkę jak przywiązywał sznurek i teraz jest platfus ...muszę gdzieś do jakiegoś Realu skoczyć po piłkę dla Ozzulka :razz: Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dziś byliśmy na spacerku bez aparatu :mad:i spotkaliśmy kumpla Ozzulkowego Kronosika :placz:i się bawili :placz:biegali :placz:nawet Ozzy mi prawie nos rozbił :placz:i nie mam fot bo aparat był w domku :placz: szkoda, byłoby co ogladadać :cool1: Ja byłam ale o 14 , fajnie ,spokojnie, zero psów ,Tuffi wybiegł się na maksa a ja porobiłam kilka fotek :multi: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Alka napisał(a):szkoda, byłoby co ogladadać :cool1: Ja byłam ale o 14 , fajnie ,spokojnie, zero psów ,Tuffi wybiegł się na maksa a ja porobiłam kilka fotek :multi:my byliśmy półtorej godziny :p chłopaki poszaleli Quote
PIKA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cześć Alus :multi: a czemu Ty nie zabierasz aparau na spacer ? :shake: Tak się nie robi :shake: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dziś byliśmy na spacerku bez aparatu :mad:i spotkaliśmy kumpla Ozzulkowego Kronosika :placz:i się bawili :placz:biegali :placz:nawet Ozzy mi prawie nos rozbił :placz:i nie mam fot bo aparat był w domku :placz:a jak mam aparat ze sobą to spacer jest do doopy bo nikogo nie spotykamy :angryy: No, a na mnie gada jak zapomnę :mad: ... Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Alus :multi: a czemu Ty nie zabierasz aparau na spacer ? :shake: Tak się nie robi :shake::cool3:no bo jak brałam to nawet nie było po co go wyciągać , a jak nie mam to zawsze coś się dzieje :razz: Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Dziś byliśmy na spacerku bez aparatu :mad:i spotkaliśmy kumpla Ozzulkowego Kronosika :placz:i się bawili :placz:biegali :placz:nawet Ozzy mi prawie nos rozbił :placz:i nie mam fot bo aparat był w domku :placz:a jak mam aparat ze sobą to spacer jest do doopy bo nikogo nie spotykamy :angryy: Ozzy teraz leży padnięty :evil_lol: Ewciu , Ozzulkowi uszka podskakują jak biega i tak komicznie wygląda :evil_lol: Asiunia , TZ popsuł piłkę jak przywiązywał sznurek i teraz jest platfus ...muszę gdzieś do jakiegoś Realu skoczyć po piłkę dla Ozzulka :razz: ojjj Alu nooo wogole si enie postaralas:-( jak to aparat w domu:mad: :shake: hihi Tigra jak biegnie tez tak wyglada:loveu: czesto tez na oczy jej spadaja :lol: chyba ma za duze te uchole:lol: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):mamy jeszcze fotki :p Biedny Ozzy :shake: Tak go przeciągneli :shake: Quote
Recommended Posts