beria Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Sędziuje i wystawia :razz: Już ją lubię za obiektywizm :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyżby Pani S. na tapecie?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w ostatnio zmieniła czarne legginsy na spodnie :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 O masz a ten znowu jajca pokazuje a do tego udaje, że to nie jego tylko piłki :shake: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cześć Alu ;) ... [quote name='Alicjarydzewska']Zrobiłam takie cóś w PSie :oops: Normalnie się zdenerwowałem :angryy: ... Wypowiadasz w ten sposób członkostwo w klubie nie robiących przeróbek :cool1: ... Quote
KaRa_ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Zrobiłam takie cóś w PSie :oops: No no bnardzo ładnie;) A co do uszow to mi sie podobaja naturale wtedy pies wyglada lagodniej (dziwnie to brzmi), i przyjacielsko;) Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 tulipanek :p takie niebieskie śliczne :loveu: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Ja nie wiem co Was naszło z tymi kwiatkami :shake: ... Niedługo to i ja będę musiał zacząć focić :roll: ... Śliczne zdjęcia Alu :cool3: ... Quote
aga1215 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']tulipanek :p takie niebieskie śliczne :loveu: Ale śliczne cebulice :loveu: mnie wszystkie wyginęły :placz: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja nie wiem co Was naszło z tymi kwiatkami :shake: ... Niedługo to i ja będę musiał zacząć focić :roll: ... Śliczne zdjęcia Alu :cool3: ...:evil_lol::evil_lol:z kwiatkami to nie tak :razz: ja po prostu Gosi nie wierzyłam :oops:że te u niej to tegoroczne :lol:no i mus było zwr.ócić honor :cool1: Co do PSa to się Piotrusiu nie martw bo ja nie mam czasu siedzieć nad tym / czekam wakacji :razz:/a to co zrobiłam to była tylko próbka i nie wiem jak zrobiłam toto :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Co do PSa to się Piotrusiu nie martw bo ja nie mam czasu siedzieć nad tym / czekam wakacji :razz:/a to co zrobiłam to była tylko próbka i nie wiem jak zrobiłam toto :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Odrazu mi ulżyło :lol: :lol: :lol: ... Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Odrazu mi ulżyło :lol: :lol: :lol: ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: fotki Ozzulca będą , bo my już dzisiaj po biegającym spacerku :p Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):fotki Ozzulca będą , bo my już dzisiaj po biegającym spacerku :p Ty to masz zdrowie, tak z samego rana :roll: ... Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 dzień doberek :multi::multi: Dawaj foootki :lol::lol: A kwiatki śliczne :lol::lol: W ogródkach przy bloku widziałam, że i u nas już ładnie kwitną :loveu: Wiecie co :cool1: U mnie przy oknie jest taka wielka jodła (sięga do 3 piętra i jest własnością sąsiadów z parteru:cool1:) i właśnie siedzi sobie na niej gołąb i gruuuucha :lol::lol::lol: Szkoda, że nie mam aparatu, bo bym Wam pokazała :lol::lol: uu :eviltong: ale sie napisałam :eviltong: Quote
Magda-Amir Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Portret uśmiechniętego piesa :p jaki boski usmieszek :loveu: :loveu: piekny chlopczyk z niego jest poprostu :cool3: :buzi: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Dzisiejsze foteczki :p skakałem przez murki , a czasem udawałem ze skaczę ;) Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Portret uśmiechniętego piesa :p śnupeczka kochana:loveu: jak sie na slonku wygrzewa:D dzieńdoberek Alu :cool3: witam w ten sloneczny poranek :multi: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']kulanko:p Tia, i znów jajka na wierzchu :p ... Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tia, i znów jajka na wierzchu :p ... haha i kto tu caly czas sprowadza rozmowy do tematy "jajka":lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Tia, i znów jajka na wierzchu :p ...:cool1:w końcu święta za pasem ;) Jeszcze pare dzisiejszych Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ach nie ma to jak trawka:lol::mad:oj nie zawsze to trawka , wczoraj się wyturlał w ziemi , no i musiałam go rękawicą wyczochrać :razz: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 czesc Alus :) PiotrekJ napisał(a):Tia, i znów jajka na wierzchu :p ...ma co pokazywac chociaz... moje biedactwo nie ma tak dobrze ;) Quote
Paula Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzisiejsze foteczki :p Hehe, dobra fotka, te uchole :D Quote
Recommended Posts