Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Alu ;) ...

[quote name='Alicjarydzewska']Zrobiłam takie cóś w PSie :oops:

Normalnie się zdenerwowałem :angryy: ... Wypowiadasz w ten sposób członkostwo w klubie nie robiących przeróbek :cool1: ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Zrobiłam takie cóś w PSie :oops:

No no bnardzo ładnie;) A co do uszow to mi sie podobaja naturale wtedy pies wyglada lagodniej (dziwnie to brzmi), i przyjacielsko;)

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Ja nie wiem co Was naszło z tymi kwiatkami :shake: ...
Niedługo to i ja będę musiał zacząć focić :roll: ...

Śliczne zdjęcia Alu :cool3: ...
:evil_lol::evil_lol:z kwiatkami to nie tak :razz: ja po prostu Gosi nie wierzyłam :oops:że te u niej to tegoroczne :lol:no i mus było zwr.ócić honor :cool1:

Co do PSa to się Piotrusiu nie martw bo ja nie mam czasu siedzieć nad tym / czekam wakacji :razz:/a to co zrobiłam to była tylko próbka i nie wiem jak zrobiłam toto :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Co do PSa to się Piotrusiu nie martw bo ja nie mam czasu siedzieć nad tym / czekam wakacji :razz:/a to co zrobiłam to była tylko próbka i nie wiem jak zrobiłam toto :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Odrazu mi ulżyło :lol: :lol: :lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Odrazu mi ulżyło :lol: :lol: :lol: ...
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
fotki Ozzulca będą , bo my już dzisiaj po biegającym spacerku :p

Posted

dzień doberek :multi::multi:
Dawaj foootki :lol::lol:
A kwiatki śliczne :lol::lol: W ogródkach przy bloku widziałam, że i u nas już ładnie kwitną :loveu:
Wiecie co :cool1: U mnie przy oknie jest taka wielka jodła (sięga do 3 piętra i jest własnością sąsiadów z parteru:cool1:) i właśnie siedzi sobie na niej gołąb i gruuuucha :lol::lol::lol: Szkoda, że nie mam aparatu, bo bym Wam pokazała :lol::lol:

uu :eviltong: ale sie napisałam :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Portret uśmiechniętego piesa :p

śnupeczka kochana:loveu: jak sie na slonku wygrzewa:D
dzieńdoberek Alu :cool3: witam w ten sloneczny poranek :multi:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Ach nie ma to jak trawka:lol::mad:oj nie zawsze to trawka , wczoraj się wyturlał w ziemi , no i musiałam go rękawicą wyczochrać :razz: