Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:chyba lepiej;)

alo ja sie moge pochwalic nawet zjedzonym obiadkiem hahah :) czyli tez juz nielze sie czuje hahha :):multi: :multi: :p :eviltong:

Posted

[quote name='XXL']alo ja sie moge pochwalic nawet zjedzonym obiadkiem hahah :) czyli tez juz nielze sie czuje hahha :):multi: :multi: :p :eviltong::pczyli nauczka na przyszłośc , skromnie i z umiarem :evil_lol:, atak wogóle to dobrze ze lepiej :p

Posted

[quote name='PIKA']:no-no-no: mordowaliście sąsiadów ? :eek2::evil_lol::evil_lol::evil_lol:paru by się przydało zlikwidować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']to jedna foteczka i muszę na troszkę zniknąć :razz:

biegiem

Ala, wszyscy mnie pytali CO TAM WISI GEZIOWI ? kiedy wstawiłam podobne zdjecie . A Ciebie nikt nie zapytał . Dlaczego ??? :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ala, wszyscy mnie pytali CO TAM WISI GEZIOWI ? kiedy wstawiłam podobne zdjecie . A Ciebie nikt nie zapytał . Dlaczego ??? :lol: :lol: :lol:
pewnie dlatego ze wszyscy sie boja ze Ala znowu cenzure wprowadzi do Ozzulkowej galerii :evil_lol:

Posted

Fiu, fiu, takiej mordy to by się rottweiler nie powstydził :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']
Ach, jak Ozzy się delektuje :loveu: :evil_lol:

Posted

No nie, cóż tam znowu Ozzulcowi wisi :crazyeye:; to nie sadełko to mięśnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;Agguś kurcze , moze coś przeoczyłam :oops:;asher Ozzy preferuje swojskie zapachy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;

schowałem się za ławką :p

piłka na drzewie

a ja piekę ciastko na jutro dla mojego TZta do pracy , ale wkrótce wrócę

Posted

Alu poczytaj:cool1:

No tak Ozzulku ty dobry pieseczek...Wiesz oin pewnie mają jeszcze jakieś lepsze rzeczy do gryzienia...poszukaj dobrze a zniajdziesz...
Podpowiem ci młody. Pani ALa na pewno ma jakies szczotki do włosów, pędzle do makijażu, rajstopy, jakieś fajne, gazety kolorowe. Mowie ci na pewno będziesz miał w czym wybierać. Pan Rydzewski też pewnie ma w swoich zabawkach mase interesujących dla ciebie rzeczy. Sam pomyśl: skarpetki, krawaty, gazety (panienki), on tez powinnien miec grzebien no chyba ze łysy:lol: Szukaj Ozzy.... Kubuś na bank ma super rzeczy do gryzienia. Poszukaj pod łozkiem, za łózkiem. On ma tam skarbiec...zeczy do niszczenia. WOle nie wymieniac:oops: :eviltong:

Posted

Teklunia napisał(a):
Ozzi wyglada tu, jak jakis obronca drzew... taki co to sie przywiazuje do drzewka lancuchem, zeby go nie scieli... :lol:

Witajcie :)
Ja też mam wrażenie że on wrzeszczy : ZOSTAWCIE TE DRZEWA W SPOKOJU !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Alu poczytaj:cool1:

No tak Ozzulku ty dobry pieseczek...Wiesz oin pewnie mają jeszcze jakieś lepsze rzeczy do gryzienia...poszukaj dobrze a zniajdziesz...
Podpowiem ci młody. Pani ALa na pewno ma jakies szczotki do włosów, pędzle do makijażu, rajstopy, jakieś fajne, gazety kolorowe. Mowie ci na pewno będziesz miał w czym wybierać. Pan Rydzewski też pewnie ma w swoich zabawkach mase interesujących dla ciebie rzeczy. Sam pomyśl: skarpetki, krawaty, gazety (panienki), on tez powinnien miec grzebien no chyba ze łysy:lol: Szukaj Ozzy.... Kubuś na bank ma super rzeczy do gryzienia. Poszukaj pod łozkiem, za łózkiem. On ma tam skarbiec...zeczy do niszczenia. WOle nie wymieniac:oops: :eviltong::pAgguś a to to czytaliśmy :lol::lol::lol:Ozzy naprawdę nie ma ciągotek niszczycielskich , a gazety czasem sama mu daję do poczytania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie :)
Ja też mam wrażenie że on wrzeszczy : ZOSTAWCIE TE DRZEWA W SPOKOJU !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Oj czepialskie:shake: na gałęzi była położona piłka Ozzulkowa i chłopak chciał się do niej dostać :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:klacz: aleee śmiga z tą piłencją :multi: aż mi się marzy Lunie taką miniaturową sprawić :evil_lol:ganiał z piłecja w mordzi przez pół spaceru :evil_lol:
Spraw Lunie zobaczysz jak będzie jej pilnować i nie będzie mogła szczekać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: