Pysia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Mnie tam się podoba :) I tak lepsza od moich fotek ;) Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Pysia napisał(a):Mnie tam się podoba :) I tak lepsza od moich fotek ;):pPysiu , ty jedna mnie rozumiesz :evil_lol: Quote
Alka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Cześć Ala ! Super spacerek mieliście. Ozzy widać wyszalał się.:multi: Widzisz jak to jest? Masz aparacik i musisz podnosić poprzeczkę.:evil_lol:Ja nie mam aparaciku i nikt nie przyczepi się do jakości fotek :eviltong: (ale wszelkie sugestie mile widziane ;)) ale dziewczyny to w dobrej wierze...:loveu: Ala, odebrałaś pocztę?to dla Cezarego;) Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kiedy one były jaśniejsze tylko mi się wydawały za jasne i je przyciemniłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye: o oszalala? :crazyeye: Ta tez byla za jasna? :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Alka']Cześć Ala ! Super spacerek mieliście. Ozzy widać wyszalał się.:multi: Widzisz jak to jest? Masz aparacik i musisz podnosić poprzeczkę.:evil_lol:Ja nie mam aparaciku i nikt nie przyczepi się do jakości fotek :eviltong: (ale wszelkie sugestie mile widziane ;)) ale dziewczyny to w dobrej wierze...:loveu: Ala, odebrałaś pocztę?to dla Cezarego;):shake:w poczcie nic nie ma Wy leniuchowaliście a my spacerowaliśmy :cool1: Fotki i tak na wariackich papierach robione , bo dokąd Ozzy nie zwęszy ciekawych zapachów jest ok ale potem to trzeba mieć oczy dookoła głowy :angryy:/ cholera czy ja mam myśliwskiego psa :crazyeye:/ Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: o oszalala? :crazyeye: Ta tez byla za jasna? :crazyeye: :shake:ta szła do kosza Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] / cholera czy ja mam myśliwskiego psa :crazyeye:/ przeciez to terier :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień Doberek Alu i Klocku :lol: ...:crazyeye:o witajcie śpiochy :multi: Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:ta szła do kosza a po co? Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o witajcie śpiochy :multi: Nie śpiochy :shake: ... Pracusie :angryy: ... Quote
e.v.a Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='PiotrekJ']Nie śpiochy :shake: ... Pracusie :angryy: ... buahahahhahaha Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='PIKA']a po co? :shake:a bo dupek wyleciał z kadru jak ...pańcia wyrąbała siejak długa w zaspie :oops:i wyszło poruszone :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:a bo dupek wyleciał z kadru jak ...pańcia wyrąbała siejak długa w zaspie :oops:i wyszło poruszone :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A nie masz może przypadkiem takiej fotki? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):A nie masz może przypadkiem takiej fotki? :razz: :evil_lol: :evil_lol::angryy:sama se nie zrobiłam :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:a bo dupek wyleciał z kadru jak ...pańcia wyrąbała siejak długa w zaspie :oops:i wyszło poruszone :evil_lol::evil_lol::evil_lol: acha! czyli Ozzulek ladnie stal pilka na lince pewnie jakos trzymana zeby bylo widzac ze leci a to ty Alu sie ruszalas:mad: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::angryy:sama se nie zrobiłam :diabloti: To może jakąś wcześniejszą z podobnej sytuacji? :razz: ;) Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 hahaha no widzisz Ala? Teraz musisz zdjecia pod oglądających robić a nie pod swoje wyobrażenia jasności zdjeć :eviltong: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha no widzisz Ala? Teraz musisz zdjecia pod oglądających robić a nie pod swoje wyobrażenia jasności zdjeć :eviltong::eviltong:marudy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:marudy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Okropne ;) :lol: Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Pysia napisał(a):Okropne ;) :lol: Taki Nasz urok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
XXL Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Taki Nasz urok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... zgadzam sie :) haha:p :eviltong: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 kurcze już nie wiem czy one ciemne czy jasne / ja mam też troszkę inne patrzenie na świat ze względu na nadwrażliwosć oka / na górce Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ozzy Nam doope pokazał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts