Alicja Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Z serii mam piłkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ozzulku jak ci slicznie stoi ogonek :D taka antenka dluga:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ala no ja ci mowie urodzony piłakrz z tego twojego ozziego, ja proponuje go zgłosci do polskiego zwiazku piłki noznej :eviltong: *d*o*b*r*a*n*o*c * *ś*p*i*o*c*h*y*:sleep2: Quote
Alicja Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Nastawiam się na odbiór :evil_lol::evil_lol::evil_lol:RADAR Dziękujemy za odwiedzinki :multi::multi::multi: i na dogobranoc OZZY zapatrzony w przyszłosć :p Quote
Alicja Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Dobranoc :p dziękujemy za odwiedzinki Przed chwilą zjadło mi cały post i 4 fotki :placz::placz::placz: Quote
asher Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Nastawiam się na odbiór :evil_lol::evil_lol::evil_lol:RADAR :roflt: :roflt: :roflt: I co odebrał? :evil_lol: Quote
Patka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 a ten ogonek (znam) i on mowi "nie oddam chocaż byście błagali" :evil_lol: super fotki :multi: Quote
e.v.a Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 moja nowa miloscia jest ozzulkowa antenka:lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='asher']:roflt: :roflt: :roflt: I co odebrał? :evil_lol: :shake:i za cholere się nie słuchał :cool3: Quote
Alicja Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Śpiący Ozzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrej nocki i kolorowych snów :loveu: Quote
Patka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 czyli dobrze znam zwyczaje psiego ogonka :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Alu widze ze najfajniejsze foteczki to po 23 :D hehe śnijcie kolorowo :):) dobranoc :):) Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 haha Ozzy masochista :evil_lol: poskładany na tym fotelu Quote
aga1215 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Śpiący Ozzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrej nocki i kolorowych snów :loveu: hi, hi - cenzor też już śpi;) :lol: Dobranoc Alu:lol: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 i na dogobranoc OZZY zapatrzony w przyszłosć :p I co zobaczył w tej przyszlości ? :razz: [quote name='asher']:roflt: :roflt: :roflt: I co odebrał? :evil_lol: RM :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:shake:i za cholere się nie słuchał :cool3: Patrz wyżej - to dlatego :diabloti: Quote
Patka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 jua nie moge, ale to jest ładniusi chlopczyna :loveu: Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] i jedna taka dziwna :cool3: unik chciałem zwiać z kadru:evil_lol: On jest taki szybki, że aż się rozmazuje:cool3: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 cześć Alicjo :p a czemu te zdjątka takie ciemne? Masz chyba PSa? Rozjaśnij zdjątka i będą już wogóle cudne :cool3: bo Ozzulek taki fotogeniczny że aż szkoda zdjątek nie podrasować troszki :p buziaki i miłego dzionka Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Alicjo :p a czemu te zdjątka takie ciemne? Masz chyba PSa? Rozjaśnij zdjątka i będą już wogóle cudne :cool3: bo Ozzulek taki fotogeniczny że aż szkoda zdjątek nie podrasować troszki :p O ktos tez to zauwazyl :razz: PS, Ps-em, ale mają dobry aparat czy nie mozna czegoś z robic z ustawieniami, zeby zdjatka wyszly jasniejsze? :hmmmm: Quote
e.v.a Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 hehe ale wy matudzicie:eviltong: dziendoberek Alu i Ozzulku :) Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 PIKA napisał(a):O ktos tez to zauwazyl :razz: PS, Ps-em, ale mają dobry aparat czy nie mozna czegoś z robic z ustawieniami, zeby zdjatka wyszly jasniejsze? :hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kiedy one były jaśniejsze tylko mi się wydawały za jasne i je przyciemniłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PIKA tylko nie RM :mad::mad::mad:bo mi sie Mordulec całkiem zborsuczy :angryy: Aniu , ta fotka miała iść do kosza ale bardzo mi się podobała wiec mimo rozmazania ja zostawiłam ;) Quote
Recommended Posts