Alka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 na moje oko ciut za ciemne :eviltong: cześć Ozzulku :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 hahah jaki sierotek na ostatnim :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Alka napisał(a):na moje oko ciut za ciemne :eviltong: cześć Ozzulku :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:to ściagnij okularki słoneczne :p A na moje jest dobre :razz:/ ale na serio dla mnie już nie moze być jaśniejsze :shake:/ poczta nadal pusta:roll: Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='PiotrekJ'] Ozzy Nam doope pokazał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... czesto mu sie to ostatnio zdarza ;) Witaj Alu :) nie bylo mnie zaledwie przez noc, a tu juz 4 strony do nadrobienia... niedlugo trzeba bedzie przestac sypiac, zeby byc na biezaco... :lol: Quote
Alka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): poczta nadal pusta:roll: naprawdę? :crazyeye: masz okulary na nosie? ;) no to ponowię próbę wysłania :p Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 WITAM kogo jeszcze nie witałam :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Alka']naprawdę? :crazyeye: masz okulary na nosie:pja mam zawsze :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Alka napisał(a):naprawdę? :crazyeye: masz okulary na nosie? ;) no to ponowię próbę wysłania :ppoczta przyszła ale bez obrazka :shake: a poczta działa dobrze bo sprawdzaliśmy :cool1: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 przed rozjaśnieniem po rozjaśnieniu :razz: Quote
Koma Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 a to moja wersja po rozjaśnieniu :razz: (jeszcze zmieniłam :lol:) cudny Ozzulek :loveu: Quote
e.v.a Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ozzy wyprany w dosi [quote name='Alicjarydzewska'] i Ozzy wyprany w zwyklym proszku [quote name='Alicjarydzewska'] Quote
Koma Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 a to Ozzy wyprany bez poprzedniego namaczania :lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 :placz::placz::placz:sprali mi Ozzulca :placz::placz::placz: Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 A tu Dziadek Ozzulka i nawet ta sama poza :eviltong: :p Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A tu Dziadek Ozzulka i nawet ta sama poza :eviltong: :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziadek najlepsiejszy ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ozzulek umie tez patrzeć w dwie strony :) Quote
Patka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 no nie mge z Was a mnie urzekła ta klata :loveu: Quote
Ka-ka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 no wiecie, to się do TOZu kwalifikuje.... to jest testowanie chemii na zwierzętach :mad: a tak na marginesie-ślicznie mu w tych szeleczkach :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ozzulek super wygląda w tych szelkach, jest taki dostojny :loveu: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Ka-ka']no wiecie, to się do TOZu kwalifikuje.... to jest testowanie chemii na zwierzętach :mad: a tak na marginesie-ślicznie mu w tych szeleczkach :cool1::razz:szelek to my znów szukamy , bo te już sfatygowane lekko ; z rogzsa wg mnie dla Ozzulca za wąskie , ze skóry za ciężkie i niepraktyczne latem . Ale przyznam nieskromnie ze mi się też w szeleczkach Ozzy podoba :oops:zresztą inne psiaczki też ;) Quote
mmbbaj Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:szelek to my znów szukamy , bo te już sfatygowane lekko ; z rogzsa wg mnie dla Ozzulca za wąskie , ze skóry za ciężkie i niepraktyczne latem . Ale przyznam nieskromnie ze mi się też w szeleczkach Ozzy podoba :oops:zresztą inne psiaczki też ;) Witaj Alu! :lol: A ja jakoś sobie Bajana w szelkach nie wyobrażam...:cool3: Nie mówiąc już o tym, że w szelkach by ciągnął! Ja natomiast chciałabym dla niego, taką szeroką skórzaną obroże w naturalnym kolorze...:roll: Teraz chodzimy już w łańcuszku, kolczatka poszła na wieszak! Ozzulec faktycznie bardzo ładnie w szelkach wygląda, ale nie ciągnie? Quote
sota36 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Tak raz jeszcze przegladam zdjecia ozzulca i wymyslilam przydomek dla niego - Ozzy Wietrzy Jaderko! Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='sota36']Tak raz jeszcze przegladam zdjecia ozzulca i wymyslilam przydomek dla niego - Ozzy Wietrzy Jaderko! dobre!!! pasuje jak ulał :lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts