LAZY Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Heloł! Alu myslke ze zjazd za Ozulcem na pupie z górki byłby swietnym przezyciem:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 ala ja widzę że nie marnujesz L4 :evil_lol: rameczkii first classss :eviltong: Quote
Vectra Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 o i dziś mnie wyzerka rogalikowa omineła :placz: :placz: Alu rameczki super a model cudowny :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Aluś rameczki śliczne :loveu: a co do L-4 to mozesz przyjechac do nas cobys sie nie nudziła i razemz moja mama sobie poleniu****ecie, bo ona tez na L-4 do wtorku :lol: Quote
XXL Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 ;) ala ta zielona ramka jest fajna bo pasuije do dywaniku :) fajny efekt :) pozdrawiam :D :p Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Pozdrawiamy wszystkich razem i z osobna :multi::multi::multi: Kuba mi dzisiaj na całe popołudnie zarekwirował kompa :shake:i dopiero teraz zwolnił , a ja musiałam sie objadać rogalikami , no i trochę poczytałam sobie ,,Mojego psa ''i ,, Przyjaciela psa'':p.Na ambitniejsza literaturę nie miałam jakoś ochoty :p. Lazy no ja nie wiem czy zjazd z Ozulcem byłby świetnym przezyciem / o ile bym go przeżyła :evil_lol:/ale jaką frajdę mieliby przypadkowi kibice owego.... Dziękujemy za pochwały , ja wiem że wy tak kurtuazyjnie ale takiego tłuka komputerowego jak i fotograficznego:oops: jak ja to cieszy :razz: Quote
XXL Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pozdrawiamy wszystkich razem i z osobna :multi::multi::multi: Kuba mi dzisiaj na całe popołudnie zarekwirował kompa :shake:i dopiero teraz zwolnił , a ja musiałam sie objadać rogalikami , no i trochę poczytałam sobie ,,Mojego psa ''i ,, Przyjaciela psa'':p.Na ambitniejsza literaturę nie miałam jakoś ochoty :p. Lazy no ja nie wiem czy zjazd z Ozulcem byłby świetnym przezyciem / o ile bym go przeżyła :evil_lol:/ale jaką frajdę mieliby przypadkowi kibice owego.... Dziękujemy za pochwały , ja wiem że wy tak kurtuazyjnie ale takiego tłuka komputerowego jak i fotograficznego:oops: jak ja to cieszy :razz: oj alu czemu ujmuiesz sobie taletu tez takich mi tu :) fajne masz fotki pozdrawiam :D Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Alu jaka ty skromniutka jestes :) rameczki sa sliczne a Ozzy w rameczkach jesczze sliczniejszy :loveu: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pozdrawiamy wszystkich razem i z osobna :multi::multi::multi: Kuba mi dzisiaj na całe popołudnie zarekwirował kompa :shake:i dopiero teraz zwolnił (...) ach, ta dzisiejsza mlodziez...:shake: nie wiedza ze sa lepsze rozrywki niz siedzenie przy komputerze, na jakis forach... ;) Dobrej nocki :bye: Quote
Vectra Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 więcej więcej pięknych fotek w ślicznych rameczkach Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Vectra napisał(a):więcej więcej pięknych fotek w ślicznych rameczkachchwilowo mamy remanent w folderze fotkowym , i trochę mi sie pomerdało co już dawałam a co nie :oops:Chyba se kupie Bilobil :razz: Quote
Agga Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 PIKA napisał(a):Hejka Rameczki coraz lepsze :razz: Agga to pewnie w PS-ie :razz: PIKA dlaczego piszesz do mnie szyfrem? CO to tem PS? Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Agga napisał(a):PIKA dlaczego piszesz do mnie szyfrem? CO to tem PS?Pfoto Shop :evil_lol: Quote
XXL Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Dogobranoc :p ala nie badz mietczak hahaha sen jest dla leniwych :) :lol: :lol: :p Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 dzieńdoberek - dzis też zaliczasz zjazdy z Ozzulkiem? Faaajnie dziś na dworku - niby mrozek ale go nei czuć bo słonko świeci :multi: miłego dzioneczka Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Gosiek napisał(a):dzieńdoberek - dzis też zaliczasz zjazdy z Ozzulkiem? Alicja pewnie się kuruje , bo widziałam na spacerku Pańcia z Ozzym. Pewnie Cezary zaliczy zjazd z nasypu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dzień Doberek Alu :p ... Siedzisz w domu na zwolnieniu, a nie ma Cię przy kompie? :razz: Czy aby napewno wszystko ok? :razz: Quote
Recommended Posts