Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wzrok mordercy klapka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cd mordowania

hahahahahahhahah to jest to co lubie u psiaków najbardziej a tak na dobre to zauwazyłam tą przypadłosc akurat u astów, te piekne rozkraczone nużątkaaaa:loveu: hahaha nie no mistrzosto ala :multi: :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wzrok mordercy klapka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cd mordowania

Prawdziwy pies bandyta-klapkowy:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:a ja myślałam że was postraszę z samego ranka :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alu Ozzulkiem nie da sie straszyc on jest zasłodziachny :loveu:

Posted

[quote name='PIKA']O matko Rydzewska :crazyeye: Cos Ty Ozulcowi zrobila ? :mad::shake:nic :evil_lol:tylko robiliśmy selekcję wsród mieszkańców Osiedla :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mamy jeszcze tak

a nowych narazie nie ma bo Ozzy znowu leży w pozycji gorszącej , na foteliku :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nic :evil_lol:tylko robiliśmy selekcję wsród mieszkańców Osiedla :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mamy jeszcze tak

a nowych narazie nie ma bo Ozzy znowu leży w pozycji gorszącej , na foteliku :p

ozzi super wyglada :D super :D ala jak tam sie czujesz ? ?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pfoto Shop :evil_lol:

O boże ale zaszyfrowane...:lol:
musze sobie go ściągnąć. Pytanie jakiego PS macie to sobie tez takiego zafunduje.

Ozzulec a Ty chopie nie masz innych zabawek tylko jakiś kapeć z demobilu?:roll: Ciocia Agga ci coś łądne kupi.:loveu:

Posted

[quote name='Agga']

Ozzulec a Ty chopie nie masz innych zabawek tylko jakiś kapeć z demobilu?:roll: Ciocia Agga ci coś łądne kupi.:loveu::shake:nie ciociu tylko takie kapcie pozwolili mi obgryzać , wszak wiesz ze Swoich zabawek nie niszczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie ciociu tylko takie kapcie pozwolili mi obgryzać , wszak wiesz ze Swoich zabawek nie niszczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No tak Ozzulku ty dobry pieseczek...Wiesz oin pewnie mają jeszcze jakieś lepsze rzeczy do gryzienia...poszukaj dobrze a zniajdziesz...
Podpowiem ci młody. Pani ALa na pewno ma jakies szczotki do włosów, pędzle do makijażu, rajstopy, jakieś fajne, gazety kolorowe. Mowie ci na pewno będziesz miał w czym wybierać. Pan Rydzewski też pewnie ma w swoich zabawkach mase interesujących dla ciebie rzeczy. Sam pomyśl: skarpetki, krawaty, gazety (panienki), on tez powinnien miec grzebien no chyba ze łysy:lol: Szukaj Ozzy.... Kubuś na bank ma super rzeczy do gryzienia. Poszukaj pod łozkiem, za łózkiem. On ma tam skarbiec...zeczy do niszczenia. WOle nie wymieniac:oops: :eviltong: