mmbbaj Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Teklunia napisał(a): pasuje jak ulał :lol: :evil_lol: i to nie tylko do Ozzulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 mmbbaj napisał(a):i to nie tylko do Ozzulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - o przepraszam- wszystkie prawa zastrzezone tylko i wylacznie dla ozzulca (po starek znajomosci)_ Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='sota36']Tak raz jeszcze przegladam zdjecia ozzulca i wymyslilam przydomek dla niego - Ozzy Wietrzy Jaderko!:mad:oj ciocia Jola pogadamy 24 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 sota36 napisał(a):- o przepraszam- wszystkie prawa zastrzezone tylko i wylacznie dla ozzulca (po starek znajomosci)_ Przydomka się nie domagamy :evil_lol:, ale też "wietrzymy" :eviltong: Quote
sota36 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:oj ciocia Jola pogadamy 24 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - i ... popijemy!!! trzymam za slowo!!!!! Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='sota36']- i ... popijemy!!! trzymam za slowo!!!!!:evil_lol:z tym piciem;) to zapewne moją ulubioną kawusię a'la jola Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Alu! :lol: A ja jakoś sobie Bajana w szelkach nie wyobrażam...:cool3: Nie mówiąc już o tym, że w szelkach by ciągnął! Ja natomiast chciałabym dla niego, taką szeroką skórzaną obroże w naturalnym kolorze...:roll: Teraz chodzimy już w łańcuszku, kolczatka poszła na wieszak! Ozzulec faktycznie bardzo ładnie w szelkach wygląda, ale nie ciągnie?My mamy i łańcuszek i rolexa , i kolczatkę , ale to zależne od potrzeb.W szelkach czasami ciągnie ale tutaj też pomaga szarpnięcie a są wygodne wtedy kiedy mam zamiar go spuscic ze smyczy ,łatwiej go złapać jeśli jest to konieczne a psu akurat nie w głowie słuchanie:razz: Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 po rozjaśnieniu :razz: przydaloby sie jeszcze troszke wyostrzyc :razz: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ojojoj :shake: Biedna Ala :calus: wszyscy się dziś zdjęć czepiają :evil_lol: Ozzulek faktycznie super w szeleczkach wygląda :cool1: Quote
nikusia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 No, szeleczki rzeczywiście :cool2: A mnie tam się foteczki podobają!!! Nie mam zastrzeżeń :lol: Quote
Agga Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pAgguś a to to czytaliśmy :lol::lol::lol:Ozzy naprawdę nie ma ciągotek niszczycielskich , a gazety czasem sama mu daję do poczytania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj Alicjo...jakoś trzeba psu czas umilać... Takie foty mnie rozczulają.[SIZE="2"]ja nie mam komu robić:placz: Quote
dbsst Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 widze ze zabawy kwitna :multi: :multi: :multi: bardzo bardzo fajnie Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:z tym piciem;) to zapewne moją ulubioną kawusię a'la jola zdradzcie kawoszce na czym polega wyjatkowosc tej kawusi...:oops: [quote name='Agga'] Takie foty mnie rozczulają.ja nie mam komu robić:placz: Agga - :glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
XXL Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Agga']Oj Alicjo...jakoś trzeba psu czas umilać... Takie foty mnie rozczulają.ja nie mam komu robić:placz: aggus agrafka moge ci wyporzyczyc nie ma problemu ewentualnie zapraszam do nas :D Quote
Agga Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Własnie wrzuciłam osttanie foty sary, teraz siedze i płacze.... Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Agga napisał(a):Własnie wrzuciłam osttanie foty sary, teraz siedze i płacze.... :( :( :( bardzo Ci wspolczuje :( 1,5 roku temu stracilam swojego ukochanego psa... po 14 latach razem :( ale placz pomaga... Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Agga ja nawet nie moge do Ciebie wchodzic :shake: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Gosiek napisał(a):Ojojoj :shake: Biedna Ala :calus: wszyscy się dziś zdjęć czepiają :evil_lol: Ozzulek faktycznie super w szeleczkach wygląda :cool1::evil_lol::evil_lol:Gosiu , ja zrobię tak ...., że będe wstawiać foty a każdy będzie sobie dostrajaw wg potrzeb :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Agga']Własnie wrzuciłam osttanie foty sary, teraz siedze i płacze....Agguś :glaszcze: Quote
XXL Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Agguś :glaszcze: hmm aggus nie placz bedzoe lepej czas leczy rany :p buzka ;* Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='XXL']hmm aggus nie placz bedzoe lepej czas leczy rany :p buzka ;*:cool3:może nie tak ,że leczy ...ale człowiek zaczyna inaczej patrzeć na to co było , dziękować za ten czas jaki był mu dany i wtedy zauważa się wiele innych ważnych rzeczy i spraw wokół siebie , dasz radę Agguś , Sara czuwa , ona jest z Tobą na zawsze ........... Quote
Agga Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Dobrze, że mam Ozzulca, Szpilencje, Agrafcie, Sabcie, Mejka i całą reszte wspaniałych i kochany psiaków do oglądania i kochania:loveu: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Agga']Dobrze, że mam Ozzulca, Szpilencje, Agrafcie, Sabcie, Mejka i całą reszte wspaniałych i kochany psiaków do oglądania i kochania:loveu::pa my mamy Ciebie :buzi: Quote
Agga Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ALu na poprawe humoru zobacz co Jasiu wyprawia:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 my tak na szybko przelotem dzien dobry dobry wieczxór i dobranoc :buzi: Quote
Recommended Posts