Alicja Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Katerinas']Kozaczki czaderskie :lol: Tylko jak to utrzymać w czystości... Na moim ogrodzie obecnie stan: błoto/woda/breja :roll:[/QUOTE] ja się jeszcze w guminiaczach obawiam , bo ślisko ... Quote
Doginka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Alicja']...Była zima ....u nas wczoraj padał deszcz , ale jeszcze było fajnie , dziś chlapa , szarówa , błocko , biedny Ozzulek nie ma jak na pleckach zjeżdżac po śnieżku :(...[/QUOTE] U nas pada i pada i zrobiłam pięknie moje pieski i wypuściłam na ogródek i się mała menda Lotos dodatkowo odświeżył w błocie - chyba z Ozzulka chciał wziąć przykład i pleckami po śnieżku pojeździć, ale nie załapał, że to błoto jest i mam teraz psa na cacy po błotnej kąpieli:mad: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 http://images10.fotosik.pl/3294/10dd25e7a0807b8a.jpg jakie śmigła :lol: Quote
Luzia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Nie wiem jak teraz wyglądasz, ale wtedy rzeczywiście słabiutko :roll: Dlatego ja wyznaję zasadę, że lepiej troszkę ponad wagę niż za mało, no ale przy chorobie nie zawsze się niestety da :shake: Quote
Alicja Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Doginka']U nas pada i pada i zrobiłam pięknie moje pieski i wypuściłam na ogródek i się mała menda Lotos dodatkowo odświeżył w błocie - chyba z Ozzulka chciał wziąć przykład i pleckami po śnieżku pojeździć, ale nie załapał, że to błoto jest i mam teraz psa na cacy po błotnej kąpieli:mad: nareszcie Ozzulka nauki trafiły na podatny grunt :lol: [quote name='agaciaaa']http://images10.fotosik.pl/3294/10dd25e7a0807b8a.jpg jakie śmigła :lol: powiedział że jak latać to tylko na swoich ...śmigłach :lol: [quote name='Luzia']Nie wiem jak teraz wyglądasz, ale wtedy rzeczywiście słabiutko :roll: Dlatego ja wyznaję zasadę, że lepiej troszkę ponad wagę niż za mało, no ale przy chorobie nie zawsze się niestety da :shake: oj teraz to wersja poprawiona :lol: Na Baliku będę przebrana za rybkę ( uparcie twierdzę że to szprotka , ale TZ stwierdził , ze jak GREEN PEACE zawita do przedszkola to mnie zgarną i wrzucą do morza ...bo bardziej na inną rybkę /ssaka wyglądam :diabloti: nie wiem o co mu chodzi :lol: Quote
Katerinas Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Alicja']Na Baliku będę przebrana za rybkę ( uparcie twierdzę że to szprotka , ale TZ stwierdził , ze jak GREEN PEACE zawita do przedszkola to mnie zgarną i wrzucą do morza ...bo bardziej na inną rybkę /ssaka wyglądam :diabloti: nie wiem o co mu chodzi :lol:[/QUOTE] Bo TZ-ci się mało znają ;) Przeważnie to im brzuszki wystają zza paska, a nas szprotek się czepiają :cool3: Quote
Katerinas Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Alicja']Na Baliku będę przebrana za rybkę [/QUOTE] Kochana... wrzucisz zdjęcia z balu? Oczywiście siebie jako rybki? :cool3: Quote
jonQuilla Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 :evil_lol: co za wyszukany kostium... pokażesz? błaaaaaaaaagam! :) Quote
agaciaaa Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='jonQuilla']:evil_lol: co za wyszukany kostium... pokażesz? błaaaaaaaaagam! :)[/QUOTE] Przyłączam się do prośby!!!!!! :lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Katerinas']Bo TZ-ci się mało znają ;) Przeważnie to im brzuszki wystają zza paska, a nas szprotek się czepiają :cool3:[/QUOTE] mój raczej nie ma brzuszka ;) [quote name='Katerinas']Kochana... wrzucisz zdjęcia z balu? Oczywiście siebie jako rybki? :cool3:[/QUOTE] [quote name='jonQuilla']:evil_lol: co za wyszukany kostium... pokażesz? błaaaaaaaaagam! :)[/QUOTE] [quote name='agaciaaa']Przyłączam się do prośby!!!!!! :lol:[/QUOTE] nie mam :grins: chyba że któraś z dziewczyn zrobiła mi fotę :lol: Quote
Katerinas Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Alicja']mój raczej nie ma brzuszka ;) [/QUOTE] No co Ty :) To czadersko :) No i nie będzie fot z balu? buuuu :placz: Quote
Alicja Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Katerinas']No co Ty :) To czadersko :) No i nie będzie fot z balu? buuuu :placz:[/QUOTE]ma mam tylko jakieś dzieciowe , ale fotograf robił robił więc coś będzie Quote
Katerinas Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Alicja']ma mam tylko jakieś dzieciowe , ale fotograf robił robił więc coś będzie Bosko! Czekamy na zdjęcia ;) Quote
Alicja Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Katerinas']Bosko! Czekamy na zdjęcia ;) ale od fotografa ze Szprotką będą za jakiś czas :diabloti: i najpierw muszą przejść cenzurę :lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='jonQuilla']:multi: już nie mogę się doczekać[/QUOTE] ale się podjarały :lol: Quote
Katerinas Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Alicja']ale od fotografa ze Szprotką będą za jakiś czas :diabloti: i najpierw muszą przejść cenzurę :lol:[/QUOTE] Alu - my Ci pomożemy z tą cenzurą. Wklej wszystkie a my ocenimy co do wyrzucenia ;) Quote
Alicja Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Katerinas']Alu - my Ci pomożemy z tą cenzurą. Wklej wszystkie a my ocenimy co do wyrzucenia ;)[/QUOTE] :roflt: wiedziałam ze na was można liczyć :grins: Quote
jonQuilla Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 podjarały bo mają powód! :) jestem z Gdańska...ponoć sledzie są mi bliskie xD:evil_lol: chociaż osobiście twierdzę że osobom z Gdyni śledzie są bliższe ;) Quote
Alicja Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='jonQuilla']podjarały bo mają powód! :) jestem z Gdańska...ponoć sledzie są mi bliskie xD:evil_lol: chociaż osobiście twierdzę że osobom z Gdyni śledzie są bliższe ;)[/QUOTE] dobry śledzik nie jest zły :grins: TZ dziś powiedział ze w tej kolorystyce to glonojady występują a ja mu cały czas tłumaczę , ze takie barwy ma wędzona szprotka :) Quote
jonQuilla Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Alicja']dobry śledzik nie jest zły :grins: TZ dziś powiedział ze w tej kolorystyce to glonojady występują a ja mu cały czas tłumaczę , ze takie barwy ma wędzona szprotka :)[/QUOTE] tym bardziej nie mogę się doczekać xD Quote
Gioco Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Wejdzie sobie człowiek - zmęczony po 12 godzinach przebywania z rybami - do Ali i Ozzulka i co? I znowu ryby ;-) [quote name='Alicja']To mnie rozpoznasz moze kiedyś na ulicach stolicy ;) [/QUOTE] A w przybliżeniu kiedy? Quote
Alicja Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='jonQuilla']tym bardziej nie mogę się doczekać xD[/QUOTE] :grins: [quote name='Gioco']Wejdzie sobie człowiek - zmęczony po 12 godzinach przebywania z rybami - do Ali i Ozzulka i co? I znowu ryby ;-) A w przybliżeniu kiedy?[/QUOTE] no patrzaj , jaki zbieg okoliczności :lol: ...a w LO nauczyciel fizyki nazywał mnie .......RYBKA :lol: bo mieszkaliśmy w budynku zwanym w Rybniku , Akwarium :lol: co do wizyty nie jestem w stanie się określić czasowo , nawet nie wiem kiedy będę mogła dostać urlop , póki co wstępnie załatwione mam że ostatni tydzień czerwca i początek lipca będę go miała i chcemy Ozzy'ego zabrać na Mierzeję Wiślaną Quote
Aleks89 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ja też chcę zobaczyć AloRybkę:diabloti: Quote
Alicja Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Aleks89']Ja też chcę zobaczyć AloRybkę:diabloti:[/QUOTE] marzyciel :lol: Quote
Recommended Posts