Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Katerinas']Kozaczki czaderskie :lol: Tylko jak to utrzymać w czystości...
Na moim ogrodzie obecnie stan: błoto/woda/breja :roll:[/QUOTE]

ja się jeszcze w guminiaczach obawiam , bo ślisko ...

Posted

[quote name='Alicja']...Była zima ....u nas wczoraj padał deszcz , ale jeszcze było fajnie , dziś chlapa , szarówa , błocko , biedny Ozzulek nie ma jak na pleckach zjeżdżac po śnieżku :(...[/QUOTE]
U nas pada i pada i zrobiłam pięknie moje pieski i wypuściłam na ogródek i się mała menda Lotos dodatkowo odświeżył w błocie - chyba z Ozzulka chciał wziąć przykład i pleckami po śnieżku pojeździć, ale nie załapał, że to błoto jest i mam teraz psa na cacy po błotnej kąpieli:mad:

Posted

Nie wiem jak teraz wyglądasz, ale wtedy rzeczywiście słabiutko :roll:

Dlatego ja wyznaję zasadę, że lepiej troszkę ponad wagę niż za mało, no ale przy chorobie nie zawsze się niestety da :shake:

Posted

[quote name='Doginka']U nas pada i pada i zrobiłam pięknie moje pieski i wypuściłam na ogródek i się mała menda Lotos dodatkowo odświeżył w błocie - chyba z Ozzulka chciał wziąć przykład i pleckami po śnieżku pojeździć, ale nie załapał, że to błoto jest i mam teraz psa na cacy po błotnej kąpieli:mad:

nareszcie Ozzulka nauki trafiły na podatny grunt :lol:

[quote name='agaciaaa']http://images10.fotosik.pl/3294/10dd25e7a0807b8a.jpg jakie śmigła :lol:

powiedział że jak latać to tylko na swoich ...śmigłach :lol:

[quote name='Luzia']Nie wiem jak teraz wyglądasz, ale wtedy rzeczywiście słabiutko :roll:

Dlatego ja wyznaję zasadę, że lepiej troszkę ponad wagę niż za mało, no ale przy chorobie nie zawsze się niestety da :shake:
oj teraz to wersja poprawiona :lol:

Na Baliku będę przebrana za rybkę ( uparcie twierdzę że to szprotka , ale TZ stwierdził , ze jak GREEN PEACE zawita do przedszkola to mnie zgarną i wrzucą do morza ...bo bardziej na inną rybkę /ssaka wyglądam :diabloti: nie wiem o co mu chodzi :lol:

Posted

[quote name='Alicja']Na Baliku będę przebrana za rybkę ( uparcie twierdzę że to szprotka , ale TZ stwierdził , ze jak GREEN PEACE zawita do przedszkola to mnie zgarną i wrzucą do morza ...bo bardziej na inną rybkę /ssaka wyglądam :diabloti: nie wiem o co mu chodzi :lol:[/QUOTE] Bo TZ-ci się mało znają ;) Przeważnie to im brzuszki wystają zza paska, a nas szprotek się czepiają :cool3:

Posted

[quote name='Katerinas']Bo TZ-ci się mało znają ;) Przeważnie to im brzuszki wystają zza paska, a nas szprotek się czepiają :cool3:[/QUOTE]

mój raczej nie ma brzuszka ;)

[quote name='Katerinas']Kochana... wrzucisz zdjęcia z balu? Oczywiście siebie jako rybki? :cool3:[/QUOTE]

[quote name='jonQuilla']:evil_lol: co za wyszukany kostium... pokażesz? błaaaaaaaaagam! :)[/QUOTE]

[quote name='agaciaaa']Przyłączam się do prośby!!!!!! :lol:[/QUOTE]

nie mam :grins: chyba że któraś z dziewczyn zrobiła mi fotę :lol:

Posted

[quote name='Katerinas']No co Ty :) To czadersko :)

No i nie będzie fot z balu?
buuuu :placz:[/QUOTE]ma

mam tylko jakieś dzieciowe , ale fotograf robił robił więc coś będzie

Posted

[quote name='Katerinas']Bosko! Czekamy na zdjęcia ;)

ale od fotografa ze Szprotką będą za jakiś czas :diabloti: i najpierw muszą przejść cenzurę :lol:

Posted

[quote name='Alicja']ale od fotografa ze Szprotką będą za jakiś czas :diabloti: i najpierw muszą przejść cenzurę :lol:[/QUOTE] Alu - my Ci pomożemy z tą cenzurą. Wklej wszystkie a my ocenimy co do wyrzucenia ;)

Posted

[quote name='Katerinas']Alu - my Ci pomożemy z tą cenzurą. Wklej wszystkie a my ocenimy co do wyrzucenia ;)[/QUOTE]

:roflt: wiedziałam ze na was można liczyć :grins:

Posted

[quote name='jonQuilla']podjarały bo mają powód! :)
jestem z Gdańska...ponoć sledzie są mi bliskie xD:evil_lol: chociaż osobiście twierdzę że osobom z Gdyni śledzie są bliższe ;)[/QUOTE]

dobry śledzik nie jest zły :grins:
TZ dziś powiedział ze w tej kolorystyce to glonojady występują a ja mu cały czas tłumaczę , ze takie barwy ma wędzona szprotka :)

Posted

[quote name='Alicja']dobry śledzik nie jest zły :grins:
TZ dziś powiedział ze w tej kolorystyce to glonojady występują a ja mu cały czas tłumaczę , ze takie barwy ma wędzona szprotka :)[/QUOTE]

tym bardziej nie mogę się doczekać xD

Posted

Wejdzie sobie człowiek - zmęczony po 12 godzinach przebywania z rybami - do Ali i Ozzulka i co? I znowu ryby ;-)

[quote name='Alicja']To mnie rozpoznasz moze kiedyś na ulicach stolicy ;)
[/QUOTE]
A w przybliżeniu kiedy?

Posted

[quote name='jonQuilla']tym bardziej nie mogę się doczekać xD[/QUOTE]

:grins:

[quote name='Gioco']Wejdzie sobie człowiek - zmęczony po 12 godzinach przebywania z rybami - do Ali i Ozzulka i co? I znowu ryby ;-)

A w przybliżeniu kiedy?[/QUOTE]

no patrzaj , jaki zbieg okoliczności :lol: ...a w LO nauczyciel fizyki nazywał mnie .......RYBKA :lol: bo mieszkaliśmy w budynku zwanym w Rybniku , Akwarium :lol:

co do wizyty nie jestem w stanie się określić czasowo , nawet nie wiem kiedy będę mogła dostać urlop , póki co wstępnie załatwione mam że ostatni tydzień czerwca i początek lipca będę go miała i chcemy Ozzy'ego zabrać na Mierzeję Wiślaną