Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']jestem niepocieszona :roll:[/QUOTE]

no przecie pisałam , ze pan fotograf robił , to może się skana z grupowego da zrobić , ino CENZURA ;)

Posted

[quote name='Aleks89']Masz się W TEJ chwili ubrać za rybkę i Cezar ,albo Kuba mają ci cyknąć Alorybkofotkę:diabloti:I na profilowe na FB:evil_lol:[/QUOTE]

:lol: szprotka została w przedszkolu bo to strój po jednej szczupłej sześciolatce był :lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']ja pierdziu, mieścisz się we wdzianka 6latek? xD zazdroszczę aczkolwiek to taki nowy poziom pedofilingu :evil_lol:[/QUOTE]

to akurat była wyjątkowa 6 latka ... serio , jak zajrzałam do szafy ze strojami , to wpadła mi ryba w oko i wrócił mi obraz jak Klaudia występowała jako ryba i patrząc w lustro otrząsnęło mnie że poza wzrostem to chyba gabarytami się nie różniłyśmy i wlazłam w to na spodnie i sweter ..A tak na marginesie to ciekawa jestem jak teraz owa Klaudia wygląda :roll:, bo to było jakieś 5-6 lat temu jak do nas chodziła , więc teraz to chyba 6 klasistka

Posted

Vectra napisał(a):
Nie mogę znaleźć foty , jak Cię noszę na rękach.
By obalić mit Twojej wagi :diabloti:

wiesz Green Peace też nosi foki , morsy i wieloryby :diabloti:

Posted

jonQuilla napisał(a):
szprycha zacna dupa! :) :evil_lol:

Kasia wypowiedziała się na temat 6klasistki... :evil_lol:

jak ją kiedyś spotkam i poznam to dam znać :lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:lol: szprotka została w przedszkolu bo to strój po jednej szczupłej sześciolatce był :lol:
jeza... jak Ty weszłaś w kostium 6-cio latki to ja wymiękam i ... idę na dietę :mdleje:

Posted

[quote name='Katerinas']jeza... jak Ty weszłaś w kostium 6-cio latki to ja wymiękam i ... idę na dietę :mdleje:

ale to naprawdę była wybitna :diabloti: 6 latka uwierz :lol:

(dzisys , zaraz podgladaczki mi wyrzygają za plecami ze się z dzieciaka naśmiewam :diabloti:)

[quote name='Izabela124.']Aluś przepraszam za spam

Przywiozłam dziś grzywacza, proszę o pomoc.
Proszę o ogłszania wątku i udostępnianie wydarzenia
Tu wątek na dogo:

http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post20383542
Tu wydarzenie na fb:
https://www.facebook.com/events/518223748200476/
Zdjęcie Nejsi:

spamuj Izunia