Alicja Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Rinuś']Wszyscy czekają, czekam i ja :diabloti: to se jeszcze poczekasz :grins: Quote
Katerinas Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Alu - może chociaż zdjęcie z tyłu ;) :Rose: Quote
Alicja Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Katerinas']Alu - może chociaż zdjęcie z tyłu ;) :Rose:[/QUOTE] ale serio serio nie mam Quote
Alicja Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Katerinas']buuuu.... :placz:[/QUOTE] .........:glaszcze: Quote
Alicja Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='jonQuilla']jestem niepocieszona :roll:[/QUOTE] no przecie pisałam , ze pan fotograf robił , to może się skana z grupowego da zrobić , ino CENZURA ;) Quote
Aleks89 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Masz się W TEJ chwili ubrać za rybkę i Cezar ,albo Kuba mają ci cyknąć Alorybkofotkę:diabloti:I na profilowe na FB:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Aleks89']Masz się W TEJ chwili ubrać za rybkę i Cezar ,albo Kuba mają ci cyknąć Alorybkofotkę:diabloti:I na profilowe na FB:evil_lol:[/QUOTE] :lol: szprotka została w przedszkolu bo to strój po jednej szczupłej sześciolatce był :lol: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 ja pierdziu, mieścisz się we wdzianka 6latek? xD zazdroszczę aczkolwiek to taki nowy poziom pedofilingu :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='jonQuilla']ja pierdziu, mieścisz się we wdzianka 6latek? xD zazdroszczę aczkolwiek to taki nowy poziom pedofilingu :evil_lol:[/QUOTE] to akurat była wyjątkowa 6 latka ... serio , jak zajrzałam do szafy ze strojami , to wpadła mi ryba w oko i wrócił mi obraz jak Klaudia występowała jako ryba i patrząc w lustro otrząsnęło mnie że poza wzrostem to chyba gabarytami się nie różniłyśmy i wlazłam w to na spodnie i sweter ..A tak na marginesie to ciekawa jestem jak teraz owa Klaudia wygląda :roll:, bo to było jakieś 5-6 lat temu jak do nas chodziła , więc teraz to chyba 6 klasistka Quote
jonQuilla Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 szprycha zacna dupa! :) :evil_lol: Kasia wypowiedziała się na temat 6klasistki... :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Nie mogę znaleźć foty , jak Cię noszę na rękach. By obalić mit Twojej wagi :diabloti: Quote
Alicja Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Vectra napisał(a):Nie mogę znaleźć foty , jak Cię noszę na rękach. By obalić mit Twojej wagi :diabloti: wiesz Green Peace też nosi foki , morsy i wieloryby :diabloti: Quote
Alicja Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 jonQuilla napisał(a):szprycha zacna dupa! :) :evil_lol: Kasia wypowiedziała się na temat 6klasistki... :evil_lol: jak ją kiedyś spotkam i poznam to dam znać :lol: Quote
Katerinas Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Alicja napisał(a)::lol: szprotka została w przedszkolu bo to strój po jednej szczupłej sześciolatce był :lol: jeza... jak Ty weszłaś w kostium 6-cio latki to ja wymiękam i ... idę na dietę :mdleje: Quote
Izabela124. Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Aluś przepraszam za spam Przywiozłam dziś grzywacza, proszę o pomoc. Proszę o ogłszania wątku i udostępnianie wydarzenia Tu wątek na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post20383542 Tu wydarzenie na fb: https://www.facebook.com/events/518223748200476/ Zdjęcie Nejsi: Quote
Alicja Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Katerinas']jeza... jak Ty weszłaś w kostium 6-cio latki to ja wymiękam i ... idę na dietę :mdleje: ale to naprawdę była wybitna :diabloti: 6 latka uwierz :lol: (dzisys , zaraz podgladaczki mi wyrzygają za plecami ze się z dzieciaka naśmiewam :diabloti:) [quote name='Izabela124.']Aluś przepraszam za spam Przywiozłam dziś grzywacza, proszę o pomoc. Proszę o ogłszania wątku i udostępnianie wydarzenia Tu wątek na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post20383542 Tu wydarzenie na fb: https://www.facebook.com/events/518223748200476/ Zdjęcie Nejsi: spamuj Izunia Quote
Luzia Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Cześć Rybko Śląska :evil_lol: Ja również czekam na zdjęcia :diabloti: Quote
Alicja Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Luzia napisał(a):Cześć Rybko Śląska :evil_lol: Ja również czekam na zdjęcia :diabloti: .................:hand: Quote
Doginka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Chyba my tu wszystkie na foty czekamy:lol: Dobranoc:hand: Quote
agaciaaa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Wchodzę po tygodniu, a tu nadal ten sam rybny temat :lol: Tyle osób się napaliło na fotki, Alu nie możesz nam wszystkim zrobić zawodu :diabloti: Quote
Recommended Posts