Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wyczochraj biedaka ode mnie, taka krzywda mu się stała ;) A do tego jeszcze podrapać mu się nie dają i żarcie liczą :shake: Co to za życie :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Cieszę się, że wszystko poszło dobrze, zuch chłopak :multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Wyczochraj biedaka ode mnie, taka krzywda mu się stała ;) A do tego jeszcze podrapać mu się nie dają i żarcie liczą :shake: Co to za życie :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Cieszę się, że wszystko poszło dobrze, zuch chłopak :multi:[/FONT]

urwis wyczochrany ( dokładnie ;) bo się sypie już jesiennie :lol:)

Posted

[quote name='fioneczka']Ozullkowe uszko goi się pewnikiem jak na psie ;)
a Ty Alusia jak tam ?

ja skrzypię nadal ... a Ozzy , kurcze troszkę ma spuchnięte uszko przy końcu ale mam nadzieje ze zejdzie ta opuchlizna

[quote name='Alicja']

A może któsik zagłosowałby na fotę nr 15 :grins:

http://www.dogomania.pl/threads/213699-Bazarek-fotograficzny-VI-wakacyjnaEDYCJA-bezp%C5%82atne-g%C5%82osowanie-do-18.09-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-%29/page5#post17620623

[quote name='tatankas']Tak,tak-prosimy o głosy,wszystko dla Kinga z niedowładem na rehabilitację :)

prosimy BARDZO o głosy na NR15

Posted

chita napisał(a):
my kiedys mielismy jakas masc na opuchlizny ale chyba z antybiotykiem cos...nie trzepie uchem czy ma zawiniete?:razz:

ucho ma normalnie ułożone już bez opatrunku , kilka razy trzepnął jak mu się trawsko przyczepiło do ucha czy mucha usiadła ...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie powinien trzepać, ale takod czasu do czasu to musowo, prawda?

pzdr.

no nie powinien ...ale nie znam psa który się w ciągu dnia nie otrzepie .... :shake: