agnieszka32 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ślina mi kapie na widok tych drinków :diabloti: Quote
agaga21 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 alicja ode mnie bukiet z bonusem:cool3::cool3::diabloti: 100 lat!:loveu: [IMG]http://pu.i.wp.pl/k,MzQ3MjgxMDMsMzQxNjM4,f,3.jpeg[/IMG] Quote
Basia&Safi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='agaga21']alicja ode mnie bukiet z bonusem:cool3::cool3::diabloti: 100 lat!:loveu: [IMG]http://pu.i.wp.pl/k,MzQ3MjgxMDMsMzQxNjM4,f,3.jpeg[/IMG][/QUOTE] a ja też miałam urodziny jakis czas temu i takiego nie dostałam :(:(:(:( Alu wszytskiego najlepszego :) kochana wpadlam sie napic :) Quote
agaga21 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Basia&Safi']a ja też miałam urodziny jakis czas temu i takiego nie dostałam :(:(:(:( [/QUOTE]:grin::grin: bo pewnie nie masz 18 lat ;) Quote
chita Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 oryginalna to ja nie bede ale Wszystkiego Najlepszego, dużo siły, zdrowia i powodów do radości:loveu::loveu::loveu: :BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG: Quote
Alicja Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mniam żarło a ja taka głodna jestem :eating: :drink1:Twoje zdrowie mamcia [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='agnieszka32']Ślina mi kapie na widok tych drinków :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]częstujcie się ;)[/B][/COLOR] [quote name='agaga21']alicja ode mnie bukiet z bonusem:cool3::cool3::diabloti: 100 lat!:loveu: [url]http://pu.i.wp.pl/k,MzQ3MjgxMDMsMzQxNjM4,f,3.jpeg[/url][/QUOTE] [COLOR=Navy][B]dzięki :calus: kwaity wstawiłam do wazonu :lol:[/B][/COLOR] [quote name='Basia&Safi']a ja też miałam urodziny jakis czas temu i takiego nie dostałam :(:(:(:( Alu wszytskiego najlepszego :) kochana wpadlam sie napic :)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]dzieki :calus: za mała jesteś :grins:[/B][/COLOR] [quote name='agaga21']:grin::grin: bo pewnie nie masz 18 lat ;)[/QUOTE] :lol: Quote
Alicja Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Basia&Safi']tylko 27 ;( to też za mało :([/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]dodaj 20 ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='chita']oryginalna to ja nie bede ale Wszystkiego Najlepszego, dużo siły, zdrowia i powodów do radości:loveu::loveu::loveu: :BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:dziękulce :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Maga100 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 o matko jedyna, co tu się dzieje?? Alicjo, ja ci zawsze życzę i cichcem się podglądam, bo nigdy nie jestem w temacie. Quote
Alicja Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Maga100']o matko jedyna, co tu się dzieje?? Alicjo, ja ci zawsze życzę i cichcem się podglądam, bo nigdy nie jestem w temacie.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]najważniejsze że mi nie życzysz takiej teściowej ;)... dzięki ;)[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [B]Sto Lat, Sto Lat niech żyje żyje nam, niech żyjeeee Naaammmmm[/B]:loveu::loveu::loveu: :Rose: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jak samopoczucie po wczorajszym pijaństwie i obżarstwie...? O seksie to już nawet nie wspomnę... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Medorowa'][B]Sto Lat, Sto Lat niech żyje żyje nam, niech żyjeeee Naaammmmm[/B]:loveu::loveu::loveu: :Rose:[/QUOTE] :calus: [quote name='Asiaczek']Jak samopoczucie po wczorajszym pijaństwie i obżarstwie...? O seksie to już nawet nie wspomnę... Pzdr.[/QUOTE] :roflt: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Rozumiem, że wszystko było i jest OK, tak?;) Pzdr. Quote
Cola Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 STO LAT, STO LAT :new-bday::BIG: i dużo zdrówka i cierpliwości do małej szarańczy ;) :roll: lepiej późno niż wcale :evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 widze ze mnie imprezka ominela :diabloti: cioteczka nie zostalo tam cosik dobrego dla mnie :grins: bo wiesz jak to jest kto zjada ostatki ten piekny i gladki :loveu: Quote
Alicja Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='Asiaczek']Rozumiem, że wszystko było i jest OK, tak?;) Pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]innej opcji nie wzięłam pod uwagę [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Cola']STO LAT, STO LAT :new-bday::BIG: i dużo zdrówka i cierpliwości do małej szarańczy ;) :roll: lepiej późno niż wcale :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]dzięx :calus:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']widze ze mnie imprezka ominela :diabloti: cioteczka nie zostalo tam cosik dobrego dla mnie :grins: bo wiesz jak to jest kto zjada ostatki ten piekny i gladki :loveu:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] zjadłam ostatnie ciasteczko [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [B][FONT=Arial]Przed chwilą umarł Klocuś ....:placz::placz::placz::placz:[/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=Black][B]Pieseczku kochany Clockworku [*] [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][B][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images27.fotosik.pl/106/475eecb615ba2308.jpg[/IMG][/URL][/B][/FONT][/CENTER] [FONT=Arial][COLOR=Black][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jestem w ciężkim szoku aż nie wiem co napisać, pojawia się jedynie pytanie dlaczego. Quote
Maga100 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]Przed chwilą umarł Klocuś ....:placz::placz::placz::placz:[/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Pieseczku kochany Clockworku [*][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie rozumiem... jak to? Quote
zuzolandia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [I][B]Alusia ......choc wiem ze pęka Ci serduszko ..trzymaj sie .... Klocuś ...[*]....[/B][/I] Quote
sota36 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Alus...............................szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochani dla ktorych Klocek byl zyciem i szczesciem - cholernie mi przykro, to tak boli!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Smutno, smutno, smutno... Dla Klocusia ["] Pzdr. Quote
Recommended Posts