Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alu, zdrowych i wesołych Świąt Bożego narodzenia - dla Ciebie i całej Twojej Rodziny, oraz dla Wszystkich odwiedzających ten wątek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']Dziękujemy kochana !!!! i buziamy świątecznie!!!

[quote name='Iv_']

http://www.angelsms.pl/swieta/5.gif Alu, zdrowych i wesołych Świąt Bożego narodzenia - dla Ciebie i całej Twojej Rodziny, oraz dla Wszystkich odwiedzających ten wątek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='bonita']Duuużo Zdrowia i Wesołości na Święta:diabloti:
Dla Ciebie Alu i mojego siostrzeńca Ozulca :loveu:

[FONT=Arial]Dziękuję :loveu:... :calus:[/FONT]

Posted

Dzisiaj z nieba gwiazdka spada, już przy stole każdy siada. Śnieg za oknem mocno prószy, stoi bałwan, marzną uszy, Sanki dzwonią dzwoneczkami, a na stole barszcz z uszkami. Karp ma minę niewesołą, dzisiaj wszyscy go pokroją. Dźwięk kolędy pięknie płynie, wzruszenie w całej rodzinie, Życzenia sobie składają, prezentami wymieniają, Bo Gwiazdor nie ma urlopu w najważniejszą noc w tym roku. W dzień Bożego Narodzenia ślemy Tobie te życzenia: Szczęścia, zdrowia i radości, pieniędzy i pomyślności, Żebyś zawsze uśmiech miała, smutki z życia wyrzucała. Z innych miejsc w niebo patrzymy, lecz to samo też widzimy. Ile gwiazdek jest na niebie, taka moc życzeń dla Ciebie!!!

Posted

[quote name='Asiaczek']Co to jest...?

pzdr.

agrest :lol:

[quote name='sylwiaskalska']Wesołych ŚWIĄT :) OD Czorta vel Czorcisława zwanym foką , Hrabiego von Lalka i ode mnie Sylwii :)

Sylwia :calus: dzięki

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, nie wiem, kiedy pojadę do Rodziny. Musze się zorientować, jak jeżdżą pociągi. Samochodu nie mam. Jakoś tak generalnie to czarno to widzę...

Pzdr.

oj nie załamuj mnie pociągami .... ja mam w planie letni jakiś wyjazd do stolicy ale już sie boje ...
teraz wg nowego rozkładu PKP to chyba piechotą szybciej dojdę

Posted

Alicja napisał(a):
oj nie załamuj mnie pociągami .... ja mam w planie letni jakiś wyjazd do stolicy ale już sie boje ...

A przewidujesz w lecie jakąś wizyte w w-wie na Mokotowie u Asiaczków?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to mysl:)

Pzdr.

z tm że to będzie dopiero letnią porą ... w kwietniu mam szpital , potem najprawdopodobniej zostane uziemiona na 2 miesiące w domu ...no więc później można doopsko ruszyć

Posted

Alicja napisał(a):

a moze żabka pojedziesz :cool3: